Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή (20/9/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή (20/9/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (20/9/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (18/9/19).

Κριός

Κάτι ευχάριστο ετοιμάζεται στο μέτωπο του σπιτιού. Είτε οι συγκάτοικοί σας οργανώνουν μια γιορτή ή συμμετέχετε στο πάρτι της κοινότητας, να περιμένετε ότι κάτι θα σας ενθουσιάσει. Επιπλέον, ο τόπος θα γεμίσει με σέξι άτομα. Μην εκπλαγείτε αν συναντήσετε αυτό/αυτή τον/την γλυκούλη/γλυκούλα γείτονα/γειτόνισσα. Είναι η ιδανική στιγμή για να πιάσετε την κουβέντα.

Ταύρος

Το πείσμα σας τρελαίνει τους ανθρώπους γύρω σας τις περισσότερες φορές… Αλλά σήμερα θα το εκτιμήσουν όταν θα τους αποκρούσετε. Ξέρετε τι είναι σωστό για εσάς, ακόμη και αν όλοι οι άλλοι νομίζουν ότι σας ελέγχουν. Χα! Οι υποψίες σας αποδεικνύονται αληθινές!

Δίδυμοι

Σήμερα να είστε προετοιμασμένοι για εναλλαγές στη διάθεσή σας. Καλό θα ήταν να έχετε πρόχειρο κάποιο φίλο, για να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις απροσδόκητες αλλαγές που θα προκύψουν (όπως ένα κακοδιάθετο αφεντικό). Τελικά θα καταφέρετε να περάσετε τη σημερινή μέρα με επιτυχία.

Καρκίνος

Είστε τόσο επικεντρωμένοι στη σοβαρή πλευρά της ζωής, που σας διαφεύγουν όλα τα διασκεδαστικά πράγματα (και τα σέξι άτομα). Αυτή η νεοαποκτηθείσα εργασιακή ευσυνειδησία είναι κάτι καλό. Αλλά όπως και όλα τα πράγματα σε αυτή τη ζωή, θα πρέπει να γίνεται με μέτρο. Αφήστε στην άκρη το κινητό και κλείστε τον υπολογιστή. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να λυθεί με μια ευχάριστη νυχτερινή έξοδο στην πόλη.

Λέων

Σήμερα δώστε προσοχή στα μικροπράγματα: Έχετε την τάση να μην δίνετε ιδιαίτερη σημασία στα χρήματα που ξοδεύετε. Είκοσι ευρώ εδώ, πέντε εκεί, στο τέλος αναρωτιέστε πού ξοδέψατε τα λεφτά για το νοίκι. Αν μπορείτε να παίρνετε καφέ και φαγητό από το σπίτι, κάντε το. Τώρα δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά τις πολυτέλειες.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα δεν ευνοεί τον έρωτα. Σκεφτείτε μήπως αναβάλλετε τυχόν σημαντικές συζητήσεις και «καυτά» ραντεβού, μέχρι οι περιστάσεις να είναι πιο κατάλληλες. Ευτυχώς αυτή η αστρολογική κακοτυχία δεν εφαρμόζεται σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Για αυτό είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με τις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει και με φίλους με τους οποίους έχετε να επικοινωνήσετε πολύ καιρό.

Ζυγός

Τον τελευταίο καιρό, οποιαδήποτε συζήτηση σας φαίνεται σαν αγγαρεία. Τα σχόλια και οι κινήσεις σας είναι διαρκώς εκτός θέματος – δεν είναι να απορεί κανείς που είστε δηκτικοί με όλους! Σύντομα τα πράγματα θα βελτιωθούν και θα είστε σε θέση να συνομιλήσετε ακόμη και με τον πιο πικρόχολο αντίπαλο.

Σκορπιός

Αν διαρκώς κάθεστε στον καναπέ και βλέπετε τηλεόραση, δεν πρόκειται να γνωρίσετε κανέναν/καμία καινούργιο/α. Είναι μια καλή στιγμή για να προγραμματίσετε τις επόμενες διακοπές σας. Κλείστε στα εισιτήριά σας νωρίς για να προλάβετε τις προσφορές. Και ξεσαλώστε! Δοκιμάστε να κάνετε οικοτουρισμό ή να πάρετε μέρος στο τρέξιμο των ταύρων. Ζήστε τη ζωή σας στο έπακρο. Είστε ελεύθεροι και ωραίοι!

Τοξότης

Σήμερα υπάρχει ο κίνδυνος να μπλέξετε με άτομα που τους αρέσει ο έλεγχος: Λύκους με προβιές αρνιών. Φαίνονται ευγενικοί αλλά αν τους δώσετε θάρρος θα αρχίσουν να σας λένε τι να φορέσετε και πού να πάτε. Ακούστε τους να μιλάνε με προσοχή. Αν διακρίνετε ανησυχητικά σημάδια, μην προχωρήσετε παρακάτω.

Αιγόκερως

Πάρτε μια βαθιά ανάσα, χαλαρώστε και αποφύγετε να αντιδράσετε άμεσα. Μια άσχημη κατάσταση, πιθανόν με κάποιον/α πρώην, θα δοκιμάσει την υπομονή και την αυτοσυγκράτησή σας σήμερα. Να θυμάστε ότι αυτό το άτομο προσπαθεί επίτηδες να σας εκνευρίσει. Μην αφήσετε τη συναισθηματική τοξικότητα να καταστρέψει μια κατά τα άλλα υπέροχη μέρα.

Υδροχόος

Φανείτε έξυπνοι, αν χρησιμοποιείτε τα κοινωνικά δίκτυα για να κλείσετε ραντεβού. Καλό θα ήταν να έχετε διαφορετικούς λογαριασμούς για την προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να ανακατεύετε τους δύο αυτούς κόσμους, κάτι μπορεί να πάει στραβά αν το κάνετε. Ό,τι συμβαίνει έξω από τα όρια του γραφείου, αφορά μόνο εσάς.

Ιχθύες

Στον κόσμο των ραντεβού είστε καπάτσοι και πρωτοπόροι, για αυτό και οι άλλοι σας θεωρούν τόσο γοητευτικούς. Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν πέσει σε εσάς ο κλήρος να πάρετε όλες τις αποφάσεις, από το τι ώρα θα συναντηθείτε μέχρι το πού θα πάτε για φαγητό. Η σιγουριά σας είναι μια ευχάριστη αλλαγή με όλους τους ξενέρωτους εκεί έξω.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments