Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Παρασκευή (20/9/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Παρασκευή (20/9/19)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για την Παρασκευή (20/9/19).

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για την Παρασκευή (20/9/19).

Κριός 

Θα συγκρουστείς με τις επιθυμίες σου, στα ερωτικά σου…τώρα ή σύντομα! Έχεις βέβαια επιλογές, σχετικά με το αν θα προσθέσεις ή θα εξαλείψεις την ένταση που επικρατεί. Θα επιμείνεις στα «θέλω» σου… το ίδιο όμως, κι ο εραστής σου. Δεν χρειάζεται να τσιμπήσεις το δόλωμα και να αρπαχτείς αμέσως σε μια διαμάχη μαζί του. Αν δείξεις αυτοσυγκράτηση και η υπομονή- ώστε να καταλαγιάσει η ένταση που επικρατεί τώρα-, θα είναι η πιο έξυπνη κίνηση

Ταύρος

Το μυαλό και η καρδιά σου, θα πρέπει να συνεργαστούν αυτή τη στιγμή! Ειδικά αν συνειδητοποιείς ολοένα και περισσότερο πως η πρόοδος της σχέσης σου, βασίζεται στην προθυμία σου, να εγκαταλείψεις, ό, τι παρεμποδίζει το προσωπικό σου δυναμικό. Παρόλο που είναι σωστό να εκτιμήσεις το ρίσκο που πιθανόν να πάρεις με όλη σου την καρδιά, υπάρχει περίπτωση να αφιερώσεις υπερβολικό χρόνο και να χάσεις την ευκαιρία. Να είσαι πρόθυμη να ξεπεράσεις μια πρόκληση, που σε εμποδίζει να έχεις πρόσβαση σε κάτι ή κάποιον που σου αξίζει!

Δίδυμοι

Ακόμα και οι φαινομενικά ασήμαντες αλληλεπιδράσεις, έχουν μεγάλη δυνατότητα να εμβαθύνουν τη σχέση σου. Στην πραγματικότητα, όλες οι ανταλλαγές μπορεί να οφείλονται σε σένα….επειδή αποκαλύπτεις όσα νιώθεις, με αυθεντικότητα. Χρήσιμο ακόμα θα είναι, αν δεις την μεγαλύτερη εικόνα της σχέσης σου…επειδή οι τωρινές καταστάσεις, είναι μέρος μιας μεγαλύτερης εικόνας, που θα ξεκαθαρίσει σύντομα!

Καρκίνος

Μια διαδικασία αλλαγής στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να ήταν αρκετά λεπτή, ώστε να σε εξέπληξε! Αλλά οι σημερινές συνθήκες θα φανούν πολύ διαφορετικές από το πώς ήταν, ακόμη και πριν από λίγες εβδομάδες. Ακόμα κι αν νιώθεις πολύ κοντά με το ταίρι σου, η έντονη διαίσθησή σου, είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσει να συνδεθείς με το νέο και δυνητικά συναρπαστικό ρομαντικό έδαφος στο οποίο κατευθύνεται η σχέση σου. Έχεις μια φανταστική ευκαιρία για ανάπτυξη, κι ένα συγκεκριμένο άτομο θα είναι το απαραίτητο στοιχείο, για να το πετύχεις!

Λέων

Αν ο αγαπημένος σου θελήσει να σου αποκαλύψει την αλήθεια του, τότε αυτό μπορεί να σε κάνει να νιώσεις άβολα! Μπορεί να πιστέψεις πως δέχεται ένα πλήγμα η περηφάνεια σου, αλλά είναι σημαντικό να εκτιμήσεις τουλάχιστον, την απλότητα του αγαπημένου σου προσώπου. Κάπου, σε ό, τι λέγεται, είναι ένα μάθημα που αξίζει να το λάβεις υπόψη. Μπορεί να φαίνεται δύσκολο να το κάνεις, αλλά θα μπορούσε να φέρει μια αλλαγή στη στάση σου, που θα έχει μεγάλες προεκτάσεις, τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον της σχέσης σου.

Παρθένος

Παρόλο που θα μπορέσεις να εξετάσεις με άνεση την ερωτική σου σχέση στο παρόν, μπορεί να δυσκολευτείς να κρατήσεις τις βλέψεις σου μακριά από το μέλλον. Θα ήταν ευκολότερο, αν δεν είχες αντικρουόμενα μηνύματα από τη λογική και το συναίσθημά σου. Η αλλαγή που θέλεις να δημιουργήσεις στο μέλλον, αρχίζει με μικρά προσεκτικά βήματα που πρέπει να κάνεις, στο παρόν. Η μελλοντική μετάβαση στο σημείο που θέλεις να πετύχεις, δεν πρέπει να θεωρείται επείγουσα ή μια μάχη ενάντια στον χρόνο.

Ζυγός

Μην βιαστείς να απορρίψεις κάποιες συγκεκριμένες φαντασιώσεις σου αυτή τη στιγμή, ανεξάρτητα από το πόσο μακρινές σου φαίνονται. Μπορεί να πιστέψεις ότι η βύθιση στον ονειρικό σου κόσμο, σε εμποδίζει να βλέπεις τις συνθήκες που επικρατούν τώρα στη σχέση σου, όπως ακριβώς είναι ή πως θα σε συνεπάρει ο ιδεαλισμός σου. Ωστόσο, αυτό που σκέφτεσαι, μπορεί να μην είναι ουτοπιστικό. Το μόνο που χρειάζεται, είναι μια ισχυρότερη πίστη σ’ αυτό που θέλει η καρδιά σου να βιώσει. Το μονοπάτι για την επίτευξη του, δεν είναι τόσο επίπονο, όσο πιστεύεις ότι είναι.

Σκορπιός

Κάτι μπορεί να φαίνεται αισθητά πιο άνετο στα ερωτικά σου, αλλά μην το θεωρήσεις σαν ένδειξη ότι χρειάζεται να δράσεις για να αποφευχθεί η υπερβολική άνεσή του. Παρόλο που έχεις δίκιο να αντιστέκεσαι σε οποιαδήποτε παρόρμηση να «το παίξεις εκ του ασφαλούς», μπορεί να φτάσεις στο άλλο άκρο, δημιουργώντας χάος…απλά για να δεις τι συμβαίνει. Η σχέση σου θα ωφεληθεί περισσότερο αν φροντίσεις για τη διατήρηση της ηρεμίας της διαχείρισης και του συντονισμού. Το χάος, μπορεί να είναι διασκεδαστικό μερικές φορές, αλλά υπάρχουν περισσότερα οφέλη αν διατηρήσεις κάτι, προβλέψιμο και σταθερό αυτή τη στιγμή.

Τοξότης

Μπορεί να έχεις συνηθίσει σε σχέσεις που συνδέονται με βαριές συναισθηματικές αποσκευές. Έχεις την ευκαιρία να το αντιμετωπίσεις και να απελευθερωθείς από αυτό που επιλέγεις, κάθε φορά. Όσο πιο πρόθυμη είσαι να κοιτάξεις προς το μέλλον, τόσο πιο εύκολα θα μπορέσεις να δεις πως η αρνητικότητα και οι παλιές συναισθηματικές πληγές, εμποδίζουν την άνθηση του προσωπικού σου δυναμικού. Διακυβεύονται πολλά, για να συνεχίσεις να συνδέεσαι με ό,τι σε επιβραδύνει. Αποφάσισε σήμερα, να είναι η μέρα…. που θα ελευθερωθείς!

Αιγόκερως

Μπορεί να φαίνεται πως η ερωτική σου ζωή κατευθύνεται κάπου, που δεν το περίμενες! Ίσως όμως γνωρίζεις, πόσο συναρπαστική είναι αυτή η διαφορετική τροχιά. Η επικοινωνία με το ταίρι σου, θ’ αποκτήσει μεγαλύτερο βάθος….ειδικά αν οι μεταξύ σας αντιδράσεις, ήταν πολύ προβλέψιμες και βαρετές. Έχεις την ευκαιρία να αποκαλύψεις τον αληθινό σου εαυτό, σε ένα τυχερό άτομο… και ίσως χρειαστεί να γίνεις λίγο πιο ευάλωτη, από ό, τι συνήθως. Ωστόσο, να είσαι σίγουρη για την ανταμοιβή, λειτουργώντας έτσι! Αυτό θα σε κάνει να ξεπεράσεις κάθε δισταγμό και κάθε ανησυχία.

Υδροχόος

Δεν υπάρχει τρόπος να χάσεις, με την αυθεντικότητα και την αλήθεια της καρδιάς σου, τώρα. Προσφέροντας ακεραιότητα στη σχέση σου, μπορεί να είναι ο καταλύτης, για να επιτευχθεί μεγάλη αρμονία ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Θα έχεις επίσης την τάση να πιέσεις τα όρια της άνεσης στη σχέση σου, επειδή γνωρίζεις ότι υπάρχει μεγάλο και παθιασμένο δυναμικό, πέρα από αυτό. Εμπιστέψου την ικανότητά σου να βοηθήσεις την πρόοδο της ερωτικής σου ζωής, να εξελιχθεί όπως επιθυμείς! Όντας αληθινή με τον εαυτό σου, είναι αυτό που χρειάζεται…. για να βοηθήσεις να εκδηλωθεί το παθιασμένο όραμά σου!

Ιχθύες

Είναι πιθανό η ερωτική σου ζωή, να σου προσφέρει την άνεση που θέλεις και χρειάζεσαι! Αλλά θα πρέπει ή να βγάλεις τα ροζ γυαλιά κάποια στιγμή, ή να ετοιμαστείς να επιστρέψεις στη Γη, στο εγγύς μέλλον. Ευτυχώς, θα μπορέσεις να πετύχεις ένα παρόμοιο -αν όχι καλύτερο επίπεδο άνεσης- ανοίγοντας διάπλατα την καρδιά σου και αποκαλύπτοντας την αλήθεια για όσα σκέφτεσαι και αισθάνεσαι. Θα σε περιμένει εξίσου μεγάλη χαρά στον πραγματικό κόσμο, αν θελήσεις να εγκαταλείψεις την ερωτική ζώνη άνεσης και αγκαλιάσεις την πραγματικότητα. Μην πείσεις τον εαυτό σου, πως θα νιώσεις ψυχρολουσία.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments