Αθλητισμός

Super League: Ανακοίνωσαν στάση εργασίας οι ποδοσφαιριστές

Super League: Ανακοίνωσαν στάση εργασίας οι ποδοσφαιριστές
Super League: Ο ΠΣΑΠ στέκεται στο πλευρό των ποδοσφαιριστών της δεύτερης και τρίτης εθνικής κατηγορίας, ανακοινώνοντας στάση εργασίας.

Super League: “Για 60 δευτερόλεπτα αφήνουμε τη μπάλα και στεκόμαστε όρθιοι απέναντι στην αδικία”, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών. Ο ΠΣΑΠ ανακοίνωσε στάση εργασίας, σε ένδειξη συμπαράστασης στους ποδοσφαιριστές της δεύτερης και τρίτης εθνικής κατηγορίας, διεκδικώντας ασφαλιστική κάλυψη. “Ποτέ ξανά ποδοσφαιρικός αγώνας με ανασφάλιστους ποδοσφαιριστές”, ανέφερε σχετικά η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

«Για 60 δευτερόλεπτα αφήνουμε την μπάλα και στεκόμαστε όρθιοι απέναντι στην αδικία, απέναντι σε εκείνους που δεν έχουν καταλάβει ότι ο ποδοσφαιριστής είναι εργαζόμενος και έχει δικαιώματα.

Πορευόμαστε ενωμένοι και διεκδικούμε τα αυτονόητα. Ασφαλιστική κάλυψη για τους συναδέλφους μας στη Sl2, Football League και τα προστατευόμενα μέλη τους.

Ποτέ ξανά ποδοσφαιρικός αγώνας με ανασφάλιστους εργαζόμενους ποδοσφαιριστές. Για εμάς όταν πονάει ένας ποδοσφαιριστής, πονάμε όλοι, όχι όμως για πολύ, γιατί η δράση σταματά τον πόνο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments