Lifestyle

Βάσω Λασκαράκη: “Γι’ αυτό παντρευτήκαμε νωρίτερα με τον Λευτέρη”

Βάσω Λασκαράκη: “Γι’ αυτό παντρευτήκαμε νωρίτερα με τον Λευτέρη”
Βάσω Λασκαράκη: Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την απόφαση να αλλάξει την ημερομηνία του γάμου της με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Βάσω Λασκαράκη: Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην πρεμιέρα της νέας σεζόν για την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”, με τη Ναταλία Γερμανού. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην απόφαση που πήρε με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, για την αλλαγή στην ημερομηνία του γάμου τους, ο οποίος έγινε νωρίτερα του αναμενομένου. Μία απόφαση που δεν γνώριζαν ούτε οι κοντινοί άνθρωποι του ζευγαριού, όπως ανέφερε.

«Ο γάμος μας έγινε τη δεύτερη μέρα του Πάσχα. Η κανονική μας ημερομηνία, το αρχικό μας σχέδιο, ήταν να γίνει 29 Ιουνίου, αλλά επειδή άρχισε να μαθαίνεται και να το ψάχνουν πολλοί, αποφασίσαμε μία εβδομάδα πριν το Πάσχα να γίνει. Χτύπησαν τα καμπανάκια. Ούτε καν οι δικοί μας δεν το ξέρανε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βάσω Λασκαράκη στη Ναταλία Γερμανού.

Παράλληλα, τόνισε ότι απόλαυσε αρκετά την ημέρα όπου ντύθηκε νύφη, αφού η αλλαγή αυτή τη βοήθησε στο να το ζήσει καλύτερα. «Θέλαμε να είμαστε μόνοι μας και να κρατήσουμε για εμάς. Ήταν πολύ ωραία. Μπόρεσα και εγώ να το βιώσω καλύτερα!».

Η ηθοποιός και ο σεφ από τους πρώτους έξι μήνες της σχέσης τους κατάλαβαν ότι θα πορευθούν μαζί στη ζωή, ενώ μετά τον γάμο δεν έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά τους, δήλωσε η Βάσω Λασκαράκη.

“Δεν είχα καμία αγωνία”

Σε παλαιότερη τηλεοπτική της παρουσία, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η Βάσω Λασκαράκη είχε πει τα εξής για την ημέρα του γάμου της.

“Ένα βράδυ είπαμε πάμε όποτε προλάβουμε κι έχουμε τα ρούχα μας. Ο φωτογράφος μας και πολύ καλός μας φίλος που ήταν μαζί μας στην Κρήτη, μας είπε εγώ έχω παντρευτεί τη δεύτερη μέρα του Πάσχα. Και ξαφνικά χτυπούσαν κουδουνάκια μια εβδομάδα πριν γύρω μας, είχαμε εφτά μέρες μπροστά μας”

«Δεν είχα καμία αγωνία, ήμουν πολύ χαλαρή. Δεν είχα άγχος, είχα μια ανυπομονησία και μία χαρά να γίνει όλο αυτό. Ήθελα να είναι έτσι όπως το φαντάστηκα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός για τον λόγο που άλλαξαν ημερομηνίες στο γάμο τους”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments