Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τo Σάββατο (21/9/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τo Σάββατο (21/9/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (21/9/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (21/9/19).

Κριός

Αν αισθάνεστε πίεση για το γεγονός ότι είστε αδέσμευτοι, θέστε μερικά όρια στους άλλους και χαλαρώστε λίγο. Όλοι μοιάζουν να έχουν άποψη σχετικά με το πώς θα έπρεπε να ζείτε τη ζωή σας… Αλλά από κάποιο σημείο και μετά, θα πρέπει να σταματήσετε να τους ακούτε και να κάνετε αυτό που πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο για εσάς.

Ταύρος

Παρέμβετε και σώστε την κατάσταση – θα ανταμειφθείτε δέκα φορές περισσότερο. Κάποιος/α χρειάζεται τη βοήθειά σας και μόνο οι ξεχωριστές σας ικανότητες μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα. Μην διστάσετε να κάνετε τα μαγικά σας. Μπορεί να είναι μια μεγάλη ευκαιρία και για εσάς.

Δίδυμοι

Προς το παρόν αποφύγετε να δεχτείτε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για την ερωτική σας ζωή. Αυτή τη στιγμή όλες οι αλληλεπιδράσεις είναι συναισθηματικά φορτισμένες, ειδικά αυτές που περιλαμβάνουν μέλη της οικογένειάς σας. Τα ερωτικά ζητήματα σας ταράζουν ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, οπότε αποτραβηχτείτε. Μπορείτε να τα συζητήσετε κάποια άλλη φορά.

Καρκίνος

Οποιοδήποτε είδος ψυχαγωγίας σήμερα, θα κρατήσει τη διάθεσή σας σε υψηλά επίπεδα και θα βάλει στον πάγκο τα αρνητικά συναισθήματα. Άρα αν θέλετε να χαλαρώσετε, πηγαίνετε για καφέ με τον αστείο τύπο από το γραφείο ή αναζητήστε την παρέα εύθυμων ανθρώπων. Ό,τι και αν κάνετε, μην βυθιστείτε στη μελαγχολία.

Λέων

Μια μικρή σύγκρουση δεν έβλαψε ποτέ κανένα, οπότε ξεκινήστε μία όσο το δυνατόν συντομότερα. Κάντε μια βόλτα στους διαδρόμους της εταιρείας σας και πιάστε συζήτηση για την πολιτική ή τη θρησκεία. Προκαλέστε μια μικρή αντιπαράθεση – μια συζήτηση θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε το δρόμο σας. Και αν κάποιος από τους εμπλεκομένους θυμώσει, θυμίστε του ότι απλά κάνετε πλάκα.

Παρθένος

Κάποιοι άνθρωποι απλά δεν ξέρουν πότε να τα παρατήσουν, γι’ αυτό σήμερα φροντίστε να τους υπενθυμίσετε τα όρια που έχετε θέσει. Κάποιο συγκεκριμένο άτομο σας βομβαρδίζει με κάθε είδους ερωτήσεις: Από το πότε κάνατε έρωτα για πρώτη φορά μέχρι ποια είναι η αγαπημένη σας στάση στο σεξ. Αν δεν αισθάνεστε άνετα με όλη αυτή την ανάκριση, αλλάξτε θέμα. Διαφορετικά μην ασχολείστε.

Ζυγός

Πρέπει να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα – τελείωσε. Αλλά δεν μπορείτε να αποδεχτείτε την αλήθεια. Αν χρειάζεστε βοήθεια για να επεξεργαστείτε τη θλίψη σας, συζητήστε το με κάποιον/α. Κάποιες πληγές χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να θεραπευτούν, γι’ αυτό να είστε επιεικείς με τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Προς το παρόν κρατήστε τις συζητήσεις σας σε ένα χαλαρό και ευχάριστο κλίμα. Αργότερα θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να συζητήσετε πιο σοβαρά θέματα. Τώρα δείξτε στα άτομα με τα οποία βγαίνετε, πόσο πρόσχαροι άνθρωποι είστε. Μην βαραίνετε την ατμόσφαιρα.

Τοξότης

Ρίξτε μια ματιά στα μοτίβα συμπεριφοράς σε όλες σας τις σχέσεις, τόσο τις ερωτικές όσο και τις άλλες. Μπορεί να σας έρθει μια επιφοίτηση, που θα βοηθήσει να επιλύσετε μερικά εσωτερικά θέματα που αντιμετωπίζετε εδώ και καιρό. Κάντε αυτή τη διεργασία – και αν τα καταγράψετε, θα μπορέσετε να τα ξεδιαλύνετε πιο εύκολα. Όλα γίνονται για να μπορείτε να δημιουργείτε και να διατηρείτε υγιείς σχέσεις.

Αιγόκερως

Όλοι έχουν δικαίωμα να κάνουν μια-δυο γκάφες, ακόμη και εσείς. Γι’ αυτό να είστε επιεικείς με τους άλλους. Ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσετε τους άλλους σήμερα, είναι να τους επιτρέψετε να κάνουν λάθη. Όταν θα κατεβάσετε τους φίλους και τους ερωτικούς σας συντρόφους από το βάθρο που τους έχετε βάλει, θα είναι πιο εύκολο να κατανοήσετε τη θνητή τους φύση.

Υδροχόος

Τα πράγματα στον ερωτικό τομέα δεν είναι ξεκάθαρα τώρα – και φυσικά θέλετε να μάθετε τι ακριβώς συμβαίνει. Προς το παρόν, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να χαλαρώσετε. Κάποιες σχετικές πληροφορίες που θα λάβετε σύντομα θα ξεδιαλύνουν την κατάσταση.

Ιχθύες

Μην διστάσετε να κάνετε κάτι για να «ανάψετε» λίγο τα αίματα. Αν έχετε πολύ καιρό να αλλάξετε το διαδικτυακό σας προφίλ, αναβαθμίστε το λίγο σήμερα. Αν έχετε το ίδιο χτένισμα από τότε που θυμάστε τον εαυτό σας, ήρθε η ώρα να το αλλάξετε. Μια μικρή αλλαγή μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments