Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για το Σάββατο (21/9/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για το Σάββατο (21/9/19)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για το Σάββατο (21/9/19).  

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για το Σάββατο (21/9/19).

Κριός 

Η αλλαγή ή η εξέλιξη της σχέσης σου, μπορεί να χρειαστεί περισσότερη φαντασία! Αυτό μπορεί να συνεπάγεται να επιδιώξεις κάτι, που μπορεί να φαίνεται πολύ ανόητο σαν ιδέα. Ωστόσο, το δυναμικό για διασκέδαση και γέλιο…. είναι δυνατό. Μια κοινή επιθυμία να επαναλάβετε την εμπειρία, θα μπορούσε να εξασφαλίσει και στους δύο, να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή ημερομηνία, για να το κάνετε ξανά, στο μέλλον!

Ταύρος

Αν είσαι πρόθυμη να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να ενθαρρύνεις τη δημιουργία λίγης ηρεμίας που είναι απαραίτητη στην ερωτική σου ζωή, τότε κάτι πολύ γλυκό, θα είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειάς σου. Μπορεί να επιλέξετε μαζί ή ο ένας από τους δύο ένα περιβάλλον, που θα σας επιτρέπει να είστε οι αυθεντικοί εαυτοί σας! Γι’ αυτό, αν αγκαλιάσεις την αρμονία, θα μπορέσεις ν’ απολαύσεις, πολύ περισσότερα απ’ αυτό!

Δίδυμοι

Το να παίξεις το ρόλο σου ώστε ν’ αποσπάσεις την προσοχή του εραστή σου, από τις δύσκολες στιγμές που περνάει, μπορεί να απαιτεί προσπάθεια και φαντασία… αλλά μπορείς να το κάνεις. Θα είναι πολύ χρήσιμο αν διατηρήσεις τις συζητήσεις σας ευχάριστες….και ακόμη περισσότερο, αν ζητήσεις την συνεισφορά του, για κάποιο θέμα που αγαπάς πολύ. Όσο περισσότερο μπορέσεις να μετατοπίσεις την εστίαση σε σένα, τόσο πιο πιθανό είναι να αντιδράσει ή να ανταποκριθεί, με τον τρόπο που θέλεις.

Καρκίνος

Ο αγαπημένος σου, μπορεί να ερμηνεύσει εσφαλμένα την απόσπαση της προσοχής σου, σαν έλλειψη ενδιαφέροντος για κάτι, που είναι σημαντικό γι’ αυτόν. Μπορεί ακόμη να απαιτήσει την προσοχή σου- κάτι που πιστεύεις πως είναι άδικο. Εντούτοις, είναι πιθανό να μην γνωρίζει για ποιο πράγμα θέλεις να τον «τοποθετήσεις στην εικόνα». Έχεις κάθε πρόθεση να συμφωνήσεις μαζί του ή να τον υποστηρίξεις… αλλά θα αρχίσεις να κάνεις υποθέσεις, σχετικά με το πώς πρέπει να το κάνεις.

Λέων

Δεν μπορεί να υπάρξει κανένας κανόνας για σένα και τον εραστή σου. Οπότε, το ν’ αγνοήσετε μερικούς, ίσως να είναι μια επιλογή! Τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου, θα επωφεληθείτε από την προθυμία σας, να ακολουθήσετε το ρεύμα και να μην παραμείνετε προσκολλημένοι σε ξεπερασμένους περιορισμούς. Αν μπορείτε να συνδυάσετε τη δημιουργικότητα με την προθυμία να πειραματιστείτε, τότε θα μπορούσε να προκύψει κάτι φανταστικό!

Παρθένος

Υπάρχει πολύ παθιασμένη ενέργεια…. κι αν αυτή στοχεύει την ερωτική σου ζωή, τότε μπορεί να βιώσεις, κάτι ιδιαίτερο και αξέχαστο! Αυτό μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω από σένα και τον εραστή σου, που δέχεστε να εξερευνήσετε άγνωστα εδάφη…εκεί που η σύνδεσή σας μπορεί να γίνει ισχυρότερη, από το πάθος, που αποτελεί μέρος του μίγματος. Λαμβάνοντας την πρωτοβουλία και με πιο ανοιχτό μυαλό, κάτι υπέροχο θα μπορούσε να συμβεί.

Ζυγός

Ίσως πρέπει να προσφέρεις ένα κλαδί ελιάς, για να τα βρεις με τον εραστή σου, αυτή τη στιγμή. Μπορεί να είναι καιρός, να βάλεις το ταίρι σου στην εικόνα για κάτι, που ίσως έχει δικαίωμα να το γνωρίζει. Είτε ελεύθερη είτε σε σχέση, ένας βασικός δεσμός μπορεί να ενισχυθεί, αν είσαι πρόθυμη ν’ ανοιχτείς στο ταίρι σου και να του αποκαλύψεις τα συναισθήματά σου!

Σκορπιός

Η ερωτική σου ζωή θα ωφεληθεί, από μια μικρή βοήθεια που θα σου προσφέρουν οι φίλοι σου. Αν είσαι ελεύθερη θα βρεθείς στο επίκεντρο της κοινωνικής σκηνής! Αν είσαι σε σχέση, θα έχεις πολλές κοινωνικές προσκλήσεις! Κι αν ο αγαπημένος σου έχει απομακρυνθεί από τους πιο κοντινούς σας φίλους, τότε είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή, για να τους επαναφέρεις.

Τοξότης

Η σύνδεση με κάποιον που σε διεγείρει πνευματικά ή σε διασκεδάζει, μπορεί να φέρει μια γλυκιά εξέλιξη! Μπορεί να σε ωθήσει ν’ αφήσεις κατά μέρος τη σοβαρότητα από την ερωτική σου ζωή, ή να ενισχύσει το ρομαντικό δυναμικό με κάποιον, που σε κάνει να σκέφτεσαι – και να γελάς. Εκεί που αρχικά δεν ένιωθες πως ήθελες να είσαι κοινωνική, πιθανόν τώρα, να είσαι ευτυχισμένη, που άλλαξες γνώμη! Δώσε σε κάποιον την ευκαιρία, να σου αποκαλύψει ορισμένα κρυφά του χαρίσματα!

Αιγόκερως

Η συνεπής προσπάθεια που απαιτείται για την εξέλιξη της σχέσης σου, θα σου θυμίσει το ρητό « μπορεί να ρίξεις τ’ άλογο στο νερό, αλλά δε μπορείς να το αναγκάσεις να πιεί». Μπορεί να νιώθεις ότι καταβάλεις σημαντική προσπάθεια για κάτι ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, που ενώ εσύ το βλέπεις πολύ απλό…. αντίθετα πρέπει να είναι καλύτερα ισορροπημένο. Θα διασταυρωθούν οι προτεραιότητές σας, τώρα. Πολύ σύντομα όμως, αυτό που έχει σημασία για σένα, θα έχει και γι’ αυτόν

Υδροχόος

Θα συνειδητοποιήσεις πως εκτιμάς πολύ προσεκτικά τον τρόπο με τον οποίο το ταίρι σου, υπολείπεται των προσδοκιών σου. Παρόλο που η προσπάθεια που κάνεις δεν περνάει απαρατήρητη, ίσως αισθανθείς πως κατά το μεγαλύτερο μέρος της, είναι μονόπλευρη. Αυτό όμως είναι κάτι, που μπορεί να βελτιωθεί με μια ανοιχτή συζήτηση ανάμεσά σας. Επωφελήσου από την ευκαιρία που προσφέρεται, για να επιβεβαιώσεις τι επιθυμείς…. και πού μπορεί η προσπάθειά σου, ισορροπήσει.

Ιχθύες

Η πρόοδος της σχέσης σου, μπορεί να βασίζεται σε σένα, που ξέρεις ποια κουμπιά θα πιέσεις, για να καταφέρεις τον εραστή σου, να σου ανοιχτεί. Ξέρεις ότι οι απλές συζητήσεις δε θα φέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Γι’ αυτό θα πρέπει να δείξεις την υπέροχη πλευρά σου, για να προσελκύσεις την συναισθηματική του πλευρά! Ο εραστής σου πρέπει να ξέρει, ότι παίρνεις σοβαρά ένα ζήτημα – κι αυτό, μπορεί να σας φέρει πιο κοντά!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments