Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Κυριακής (22/9/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Κυριακής (22/9/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Κυριακή (22/9/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Κυριακή (22/9/19).

  • κριός

Αν καταφέρεις να ελέγξεις την ανυπομονησία σου, θα σε ωθήσει να κάνεις συγκεκριμένες ενέργειες για να ζωντανέψεις την ερωτική σου ζωή, που έχει γίνει κουραστική και προβλέψιμη. Ωστόσο, φρόντισε να μην καταναλώσεις όλη σου την ενέργεια! Ο αγαπημένος σου, μπορεί να προσπαθήσει σκληρά για να καταλάβει αυτό που σ’ έχει πυροδοτήσει τόσο αποφασιστικά. Μην επιτρέπεις στην ορμητικότητά σου, να τον αφήνει πίσω.

  • ταύρος

Αν καταλαβαίνεις πως υπάρχει ανάγκη για περισσότερο αυθορμητισμό στη σχέση σου, τότε εξέτασε τα οφέλη, ενός υψηλού στόχου, όταν αυτός είναι αναγκαίος για να φέρει περισσότερη σπίθα στο δεσμό σου. Μπορεί να έχεις επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις που έχεις απέναντι στους άλλους και να ξέχασες να ανταποκριθείς στις επιθυμίες και τις ανάγκες σου. Καλή είναι η ρουτίνα…..αλλά αν ταρακουνηθεί λιγάκι για κάτι συναρπαστικό, θα σε κάνει να νιώσεις ακόμη καλύτερα!

  • δίδυμοι

Η πίεση θα μπορούσε να κλιμακωθεί αισθητά αυτή τη στιγμή και ενδεχομένως να επηρεάσει την αλληλεπίδρασή σου, με τον εραστή σου. Αυτό δε θα γινόταν τόσο μεγάλο ζήτημα, αν είχες την πρόθεση να εστιάσεις λιγότερο στους φόβους σου και περισσότερο στις ελπίδες σου. Το ποιος είναι αυτός που θέλεις και χρειάζεσαι στην ερωτική σου ζωή, γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο. Η σωστές κινήσεις, μπορεί να σε φέρουν πιο κοντά, σ’ αυτό που θέλεις – και αξίζεις.

  • καρκίνος

Ένα ευχάριστο σοκ θα βιώσεις, όταν ο αγαπημένος σου, αποκαλύψει πράγματα που κρατούσε για τον εαυτό του, για λόγους που είναι γνωστοί, μόνο σ’ αυτόν! Αυτό που αποκαλύπτεται θα σου υποδείξει, πως υπάρχουν ακόμα περισσότερα για να ανακαλύψεις – και αυτό θα σε ενθαρρύνει ν’ ανοιχτείς κι εσύ περισσότερο και να πάψεις να είσαι μυστικοπαθής. Οι αμφότερες αποκαλύψεις, μπορεί να αποτελέσουν τον καταλύτη, για βαθύτερα επίπεδα εμπιστοσύνης και οικειότητας, ανάμεσά σας.

  • λέων

Οι λεπτές αλλά βαθιές αλλαγές που συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή, μπορεί να είναι το έναυσμα, για να συνειδητοποιήσεις πώς θα ήθελες να προχωρήσει η σχέση σου, με τον εραστή σου. Μπορείς να βελτιώσεις τη σχέση σου, αν τη δεις με πιο αισιόδοξο τρόπο. Ακόμα κι αν αισθάνεσαι πως έχεις κολλήσει σε μια ουτοπιστική ιδέα ή σ’ ένα όραμα, μπορεί ν’ αποκαλυφθεί, πως θα είναι εφικτό με το πέρασμα του χρόνου.

  • παρθένος

Εξαιρετικές ρομαντικές ευκαιρίες προσφέρονται, αν υποστηρίξεις με περισσότερο πάθος τη φαντασία σου – και έχεις αρκετή απ’ αυτή, για να συνδεθείς μαζί της. Όσο περισσότερο εμφανίζεις τη ρομαντική σου πλευρά και σκέφτεσαι τι μπορείς να πεις ή να κάνεις για ν’ αγγίξεις την καρδιά του εραστή σου, τόσο πιθανότερο είναι, να καταλήξεις σε μια τέλεια στρατηγική, ώστε να το πετύχεις!

  • ζυγός

Το ξαφνικό, είναι αυτό που θα δημιουργήσει μαγεία στην ερωτική σου ζωή, αυτή τη στιγμή! Ένα ανοιχτό μυαλό είναι απαραίτητο. όταν πρόκειται για κάποιες προσκλήσεις, και θα πρέπει να δεχτείς μια ευκαιρία που θα σου δώσει μια ευχάριστη έκπληξη. Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου, προσφέρεται κάτι, που θα ζεστάνει την καρδιά σου…. επειδή θα βγεις πρόθυμα, έξω από τη ζώνη άνεσης. Πίεσε μερικές καταστάσεις…. και δες, τι συμβαίνει!

  • σκορπιός

Η επιθυμία σου να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, θα ενταθεί… Αλλά το συγκεκριμένο διάστημα, δεν είναι ιδανικό για να κάνεις τις αποκαλύψεις σου! Ίσως ακόμη να πιστεύεις, πως ο εραστής σου, μπορεί ν’ αντιδράσει αμυντικά ή να χάσει το σημείο, για το τι σκοπεύεις να πεις. Ανεξάρτητα από το πόσο σημαντικό είναι για σένα να πεις όσα σκέφτεσαι, άφησε να περάσει λίγος χρόνος. Αυτό θα μπορούσε να σε βοηθήσει να βρεις ένα καλύτερο τρόπο για να του μεταφέρεις, όσα πρέπει να ειπωθούν.

  • τοξότης

Η οργανωτικές σου δεξιότητες, μπορεί να μετατρέψουν την βαρετή κατάσταση που επικρατεί στη σχέση σου, σε κάτι εμπνευσμένο…τόσο για σένα όσο και για τον εραστή σου. Αυτό που βλέπεις σαν ένα απογοητευτικό εμπόδιο, θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι υπέροχο, αν δεχτείς να συνεργαστείς με το ταίρι σου, για να βρείτε μια έξυπνη λύση. Είναι βέβαιο πως θα δείξει ενδιαφέρον, για ό, τι και αν παρουσιάσεις. Μια νέα επικράτεια επίσης, θα είναι πολύ δελεαστική, τώρα!

  • αιγόκερως

Παρόλο που ορισμένες ρομαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου είναι πιθανό να έχουν σημειώσει πρόοδο, μπορεί να χρειαστεί περισσότερη επικοινωνιακή προσπάθεια, για να έρθει το αποτέλεσμα που θέλεις. Θα θελήσεις επίσης μεγαλύτερες διαβεβαιώσεις από όσες λαμβάνεις από τον αγαπημένο σου, όταν πρόκειται για ορισμένες σκέψεις ή για ένα σχέδιο που θέλεις πολύ. Η ενθάρρυνση από μεριάς σου, ώστε να σταματήσει την πεισματάρικη συμπεριφορά του και ν’ ακούσει αυτά που θέλεις και χρειάζεσαι….είναι το ουσιαστικότερο μέρος του σημερινού σας διαλόγου.

  • υδροχόος

Κάποια προσπάθεια μπορεί να χρειαστεί σύντομα, για την πνευματική σου εξέλιξη. Και θα υπάρξουν ευκαιρίες, για δημιουργία σχέσης. Μπορεί επίσης να ενισχυθεί η υπάρχουσα σχέση σου, που λόγω απόστασης σε στεναχωρούσε…. Ίσως μέσα από κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ή από συζητήσεις για την εξεύρεση κάποιων ρομαντικών προορισμών, για κοινές διακοπές!

  • ιχθύες

Πρέπει να ξέρεις πως μια σύγκρουση ανάμεσα στην προσωπική σου ζωή και στη σταδιοδρομία σου, δημιουργεί ένα πιθανό πρόβλημα. Μπορεί να χρειαστεί προσπάθεια για να βρεθεί μια ισορροπία ανάμεσα στη δημιουργία μεγαλύτερης επαγγελματικής ασφάλειας και στην προσοχή που χρειάζεται, ο σύντροφός σου. Αν πρέπει να επαναξιολογήσεις τις επαγγελματικές προτεραιότητες σου ή να βρεις ένα τρόπο για να μειώσεις το φόρτο εργασίας σου, τότε η βοήθεια θα σου προσφερθεί. Μην διστάσεις να τη δεχτείς, από κάποιον που μπορεί να σου την παράσχει

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments