Αθλητισμός

Γιάννης Αναστασίου: Κρίνεται το μέλλον του με τον Παναιτωλικό

Γιάννης Αναστασίου: Κρίνεται το μέλλον του με τον Παναιτωλικό
Γιάννης Αναστασίου: Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται υπό κρίση στον Ατρόμητο.

Γιάννης Αναστασίου: Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες για τον Ατρόμητο. Τα τελευταία δυο χρόνια η ομάδα του Περιστεριού έχει καταφέρει να είναι σταθερά μέσα στις πρώτη τετράδα. Το φετινό καλοκαίρι έγιναν μεγάλες αλλαγές στον σύλλογο. Πρώτη και καλύτερη η αποχώρηση του Νταμίρ Κάναντι. Τον ίδιο δρόμο ακολούθησαν παίκτες όπως οι Κουλούρης, Μπρούνο και Γιαννούλης.

Το “αστέρι” ενισχύθηκε με κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές όπως οι Ροντρίγκο Γκάλο και ο Απόστολος Βέλλιος. Στον πάγκο την ομάδας κάθετε πλέον ο Γιάννης Αναστασίου. Μπορεί ο αποκλεισμός από την Λέγκια να μην έφερε την καταστροφή, αλλά η εικόνα της ομάδας στην Super League είναι απογοητευτική.

Γιάννης Αναστασίου: Παίζει το κεφάλι του με τον Παναιτωλικό

Ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό για την 5η αγωνιστική της Super League 1. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο και για τις δυο ομάδες καθώς αμφότερες δεν έχουν κάνει καλό ξεκίνημα. Ειδικότερα για τον Αναστασίου το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό.

Μάλιστα, υπάρχει η αίσθηση πως αν ο Ατρόμητος δεν πάρει τη νίκη τότε ο έμπειρος τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα. Ένα από τα ονόματα που ήδη ακούγονται είναι αυτό του Μάκη Χάβου. Ωστόσο πριν από λίγες μέρες υπήρχαν φήμες για συμφωνία με άλλον προπονητή.

Ο λόγος για τον Σάββα Παντελίδη, ο οποίος αποχώρησε μόλις πριν από λίγο καιρό από τον Άρη. Ο Έλληνας τεχνικός από τότε βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης, με το όνομα του να έχει ακουστεί ήδη για κάμποσες ομάδες. Πλέον, αν ευσταθεί το δημοσίευμα του εν λόγω Μέσου, ο Παντελίδης σε ενδεχόμενο αρνητικού αποτελέσματος του Ατρομήτου κατά πάσα πιθανότητα θα αναλάβει την τεχνική του ηγεσία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments