Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη (24/9/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη (24/9/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τρίτη (24/9/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τρίτη (24/9/19).

Κριός

Η γοητεία σας σάς βοηθά να παίρνετε αυτό που θέλετε από τον/την αγαπημένο/η σας σχεδόν πάντα. Σήμερα αφήστε σε εκείνους να πάρουν όλες τις αποφάσεις. Μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσο πολύ θα σας αρέσει να παραδώσετε τον έλεγχο.

Ταύρος

Ο/Η αγαπημένος/η σας πάντα σας φαίνεται όμορφος/η. Αλλά ειδικά σήμερα, δεν θα μπορείτε να κρατήσετε τα μάτια και τα χέρια σας από πάνω του/της. Πείτε τους τι αισθάνεστε και περιμένετε να δείτε πώς θα αντιδράσουν.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αντιμετωπίσετε κατάματα τις ανησυχίες σας. Αν εκφράσετε όσα σκέφτεστε στον/στην αγαπημένο/η σας, θα έχετε καλύτερη ανταπόκριση από αυτήν που περιμένατε. Μπορεί να σκέφτονται τα ίδια με εσάς.

Καρκίνος

Μην φοβάστε να ξεκινήσετε κάποια τολμηρά σχέδια με τον/την αγαπημένο/η σας απόψε. Θα είναι ανοιχτοί σε νέες ιδέες – και αν σας αφήσουν να πάρετε τις αποφάσεις, τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο συναρπαστικά.

Λέων

Η καρδιά σας ξέρει τι θέλει, και αυτό που θέλει βρίσκεται μπροστά σας. Ανανεώστε τη δέσμευσή σας προς τον/την αγαπημένο/η σας και πείτε του/της ότι τίποτα δεν σας κάνει πιο χαρούμενους από το να είστε μαζί τους.

Παρθένος

Κάντε την αποψινή βραδιά ξεχωριστή, ικανοποιώντας τις πιο βαθιές σας επιθυμίες. Σήμερα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να πραγματοποιήσετε τις φαντασιώσεις σας. Με την κατάλληλη ατμόσφαιρα, είναι βέβαιο ότι και ο/η αγαπημένος/η σας θα ακολουθήσει το παράδειγμά σας.

Ζυγός

Σήμερα αισθάνεστε μια ακατανίκητη έλξη προς τον/την αγαπημένο/η σας και δεν θέλετε να λείψετε στιγμή από το πλάι του/της. Κλείστε τον υπόλοιπο κόσμο απ’ έξω και δημιουργήστε μια ευχάριστη, χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.

Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να κυλήσουν τα πράγματα όπως τα θέλετε στη ερωτική σας ζωή. Φορέστε κάτι που θα σας κάνει να αισθάνεστε πιο θελκτικοί, ανάψτε μερικά κεριά για να φτιάξετε ατμόσφαιρα και δείτε τι θα γίνει στη συνέχεια.

Τοξότης

Πριν περάσετε στη διασκέδαση απόψε το βράδυ, φροντίστε να διεκπεραιώσετε τις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει κατά τη διάρκεια της μέρας. Θέλετε να μπορείτε να αφιερωθείτε ολοκληρωτικά στον/στη σύντροφό σας, χωρίς να σας απασχολεί τίποτα.

Αιγόκερως

Σήμερα οργανώστε μια ξεχωριστή βραδιά για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας, που θα μπορείτε να ενδώσετε στη ρομαντική σας πλευρά. Είτε το στυλ σας είναι κεριά και απαλή μουσική είτε κάτι πιο εξωτικό, το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε καλά.

Υδροχόος

Σήμερα να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες, ειδικά σε αυτές που σας προτείνει ο/η αγαπημένος/η σας. Μπορείτε για μια φορά να δοκιμάσετε οτιδήποτε. Αν αισθάνεστε ότι δεν σας ταιριάζει, προχωρήσετε στην επόμενη ιδέα! Είναι διασκεδαστικό να πειραματίζεστε μαζί με τον/την αγαπημένο/η σας.

Ιχθύες

Σήμερα ενθουσιάστε τον/την αγαπημένο/η σας με τον παλιό, καλό παραδοσιακό τρόπο: Με ένα σπιτικό φαγητό! Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε μαγειρικές ικανότητες ισάξιες ενός σεφ. Με κάθε μπουκιά θα αισθάνονται το ενδιαφέρον και την αγάπη σας, μετατρέποντας ένα απλό φαγητό σε γιορτή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments