Video

GNTM 2019: Έξαλλη η Ζενεβιέβ με τις διαγωνιζόμενες (vids)

GNTM 2019: Έξαλλη η Ζενεβιέβ με τις διαγωνιζόμενες (vids)
GNTM 2019: Αυτά είναι τα 41 κορίτσια που πέρασαν στην επόμενη φάση.

GNTM 2019: Ένα κοκαλάκι, που φοράνε τα κοριτσάκια στο δημοτικό, και φορούσε μία διαγωνιζόμενη του GNTM δεν άρεσε καθόλου στη Ζενεβιέβ, που μαζί με τον Άγγελο Μπράτη και τον σχεδιαστή μόδας Γιώργο Ελευθεριάδη ετοίμαζαν τις κοπέλες για την πρώτη δοκιμασία, την επίδειξη μόδας.

Παρότι το σύνολο που φόρεσε η παίκτρια της πήγαινε πολύ, το σουτιέν που φορούσε έκανε έξαλλη την creative director του GNTM που της είπε να πάει να το κάψει, όπως και το κοκαλάκι που φορούσε. Με το γνωστό της χιούμορ, η Ζενεβιέβ σχολίασε: «Αυτό το σκέφτηκες για να μου το φέρεις και να το πετάξεις στο γραφειάκι; Αν θες μπορείς να το κρατήσεις… το κοκαλάκι… Μου κάνει χιούμορ τώρα το κορίτσι… ήρθε με το κοκαλάκι από το δημοτικό».

«Ήρθες από το bootcamp να μου κάνεις χιούμορ στην Ζενεβιέβ; Δεν σε βλέπω καλά», σχολίασε από την πλευρά του ο Άγγελος. «Αυτό το σιουτέν να πας να το κάψεις. Μαζί με το σουτιέν καις και αυτό», είπε με χαρακτηριστικό τρόπο η Ζενεβιέβ. Μάλιστα το τελευταίο σχόλιο της κοπέλας ήταν το σημείο που εξόργισε περισσότερο την Ζενεβιέβ. «Δεν το ήθελες;», ρώτησε η κοπέλα. «Μου μίλησε στον ενικό; Τύπου έχουμε γίνει φιλενάδες», αποκρίθηκε αμέσως η creative editor του GNTM.

GNTM 2019: Αυτά είναι τα 41 κορίτσια που περνούν στην επόμενη φάση

Μετά το τέλος της επίδειξης μόδας στην πρώτη φάση του bootcamp, οι κριτές ανακοίνωσαν τις κοπέλες που περνούν στην επόμενη φάση του GNTM.Όλες οι κοπέλες είχαν μεγάλη αγωνία και περίμεναν πώς και πώς να ακούσουν το όνομά τους από τα στόματα των κριτών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments