Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη (25/9/19)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη (25/9/19)
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τετάρτη (25/9/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τετάρτη (25/9/19). Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Από τη θέση του στον Ζυγό, ο επικοινωνιακός πλανήτης εστιάζει τη σκέψη σας στις σχέσεις. Ίσως αυτό που σας χρειάζεται επιπλέον, να είναι η συνεργατική διάθεση!

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που κυβερνά τον Ταύρο και τον Ζυγό. Επί του παρόντος κατοικεί στον Ζυγό, απ’ όπου σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο. Επειδή είναι λίγο πιεσμένη η θεά της αρμονίας, πρέπει να επιστρατεύσετε τα διπλωματικά σας ταλέντα. Φροντίστε να είστε ευγενικοί και αποδοτικοί! Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα. Η μέρα ενδείκνυται για να δείξετε την χαρωπή πλευρά σας. Το πρωί η Σελήνη θα βρεθεί σε αίσιες όψεις με τον Ερμή και τον Δία. Όλοι θα λάβετε θετική υποστήριξη. Το υπόλοιπο της ημέρας η Σελήνη θα περάσει σε κενό πορείας. Θα είστε ελεύθεροι κινήσεων, αφού χειριστείτε όσα θέματα έχετε σε εξέλιξη!

Η Τετάρτη θα προκαλέσει γεγονότα που θα απαιτήσουν αλλαγές στα σχέδιά σας: Για το σπίτι σας, τον τρόπο που εργάζεστε, μια νέα δραστηριότητα ή τη συμμετοχή σας σε ένα νέο έργο και άλλα. Ακόμα κι αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, καλό θα ήταν να βγείτε από την καθημερινή σας ρουτίνα και να κάνετε κάτι διαφορετικό, ακόμα κι αν δεν το συνηθίζετε. Σήμερα θα εκπλαγείτε από μια συζήτηση ή ένα γεγονός οικονομικού χαρακτήρα που σχετίζεται με μια γυναίκα.

Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για να επισκευάσετε τα πράγματά σας ή να ξαλαφρώσετε το σπίτι σας από περιττά πράγματα, δωρίζοντάς τα σε ανθρώπους που τα χρειάζονται. Η Τετάρτη φέρνει δυσάρεστα νέα, σχετικά με ένα άτομο που γεννήθηκε στα ζώδια του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου. Οι άντρες θα αναζητούν περισσότερο τον έρωτα από τις γυναίκες σήμερα και θα επιζητούν οικειότητα ή ζεστασιά στις σχέσεις τους.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα έχετε δεσμεύσεις που σχετίζονται με τις οικονομικές σας υποθέσεις. Θα λάβετε πληροφορίες ή βοήθεια που θα σας δώσουν ελπίδα για μια ευνοϊκή εξέλιξη στα προβλήματά σας. Η σημερινή μέρα δεν φέρνει ιδιαίτερες συναισθηματικές εμπειρίες. Αλλά θα είστε πολύ ευαίσθητοι, γεγονός που θα σας κάνει να ενεργείτε απρόβλεπτα. Προσπαθήστε να μην προκαλέσετε τον/τη σύντροφό σας με ακατάλληλα σχόλια.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα περάσετε χρόνο με συζητήσεις και συναντήσεις με φίλους. Μπορεί να θέλετε να συζητήσετε γενικά πράγματα. Σε συναισθηματικό επίπεδο, θα αισθανθείτε ιδιαίτερα πιεσμένοι σήμερα λόγω του τρόπου με τον οποίο εξελίσσονται διάφορα γεγονότα. Ελπίζουμε η κατάστασή σας να μην σας οδηγήσει σε ανεπιθύμητες αντιπαραθέσεις. Κρατήστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα μακριά από την κακή σας διάθεση.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα εστιάστε στην εκπλήρωση σημαντικών καθηκόντων για το σπίτι σας. Να αφιερώσετε χρόνο για να αναλογιστείτε τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε μέχρι το τέλος του χρόνου. Σήμερα θα λάβετε ενδιαφέροντα νέα ή προτάσεις από ανθρώπους στα ζώδια του Ζυγού, των Διδύμων ή του Υδροχόου. Σήμερα θα έχετε την τάση να πάρετε αποφάσεις ή να κάνετε αλλαγές που νομίζετε ότι θα σας βγάλουν από τη μονοτονία της καθημερινότητάς σας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Τετάρτη θα έχετε μια συζήτηση ή κάποια άλλη σημαντική δέσμευση με ένα άτομο που ζει σε άλλο μέρος. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια που θα γίνουν για συγκεκριμένο λόγο ή εργασία. Θα ενοχληθείτε από ένα απροσδόκητο γεγονός ή αποτυχία στα σχέδιά σας. Οι νέες φιλικές σχέσεις που θα κάνετε σήμερα θα διαρκέσουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments