Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη (25/9/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη (25/9/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (25/9/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (25/9/19).

Κριός

Μόνο και μόνο επειδή κάποιος/α είναι σύντροφός σας, δεν σημαίνει ότι σας ανήκει ψυχή τε και σώματι. Είναι δύσκολο να το ακούτε… Και βέβαια θέλετε να είστε το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή τους διαρκώς, αλλά αυτό δεν είναι πάντα δυνατόν.

Ταύρος

Α! Το άρωμα της επιτυχίας! Το οποίο μυρίζει ακόμη ωραιότερα όταν εσείς και ο/η σύντροφός σας βοηθάτε ο ένας τον άλλον να επιτύχετε τους στόχους σας. Και φυσικά μοιράζεστε και τον ενθουσιασμό σας.

Δίδυμοι

Μπορεί να χρειαστεί παραπάνω από μία προσπάθειες (ή και δύο) για να καταφέρετε να ξεκινήσετε αυτό το νέο εγχείρημα με τον/τη σύντροφό σας. Να είστε επίμονοι (αλλά και ευγενικοί). Μερικές φορές θα πρέπει να χρυσώσετε το χάπι για να καταφέρετε αυτό που θέλετε.

Καρκίνος

Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας. Όταν τα πράγματα γύρω σας κινούνται με τέτοια ταχύτητα είναι πάντα καλό να χαλαρώνετε λίγο τους ρυθμούς σας και να προσέχετε όλες τις λεπτομέρειες. Πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας ότι έχετε ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι.

Λέων

Αισθάνεστε ειλικρινείς, ήρεμοι και τακτοποιημένοι; Είναι ένα καλό σύνολο χαρακτηριστικών για να ισοσταθμίσουν την δυναμική σας δημιουργικότητα. Συνεχίστε έτσι. Δε σημαίνει ότι είστε βαρετοί, σημαίνει ότι η προσωπικότητα σας είναι πολυσχιδής. Το βέβαιο είναι ότι η σχέση σας ωφελείται από αυτό.

Παρθένος

Ένα κομμάτι του εαυτού σας θέλει να πάρει τηλέφωνο και να ανακοινώσει ότι δεν θα πάτε αλλά ξέρετε πόσο πολύ θα απογοητευτεί ο/η σύντροφο σας αν δεν φανείτε εκεί που έχετε κανονίσει να πάτε γεμάτοι ενθουσιασμό. Αφήστε το για μια άλλη φορά.

Ζυγός

Μερικές φορές χρειάζεται μια κρίση για να αποδείξετε πόσο καλά συνεργάζεστε με τον/τη σύντροφο σας. Μόλις ξεπεραστούν οι δυσκολίες, η σχέση σας θα είναι πιο δυνατή από ποτέ. Κάντε υπομονή και αντιμετωπίστε την κατάσταση.

Σκορπιός

Ανταγωνισμός ή κοινή προσπάθεια; Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να αποφασίσετε εσείς και ο/η σύντροφός σας μαζί πριν κάνετε την επόμενή σας κίνηση σε αυτό το εγχείρημα.

Τοξότης

Συνήθως σας αρέσει να πετάτε διάφορες ιδέες και υποθέσεις στον/στην αγαπημένο/η σας αλλά σήμερα σας απασχολεί περισσότερο η πρακτική πλευρά των πραγμάτων. Μια σημαντική ερώτηση που θα πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας τώρα είναι το αν αυτό που έχετε στο μυαλό σας θα λειτουργήσει μακροπρόθεσμα.

Αιγόκερως

Εσείς οι δύο έχετε κάνει ήδη μια προεργασία αλλά ποτέ δεν είναι αργά να πάρετε τον έλεγχο των οικονομικών σας. Είναι μια καλή στιγμή για να κάτσετε κάτω μαζί και να θέσετε τους άμεσους και τους μακροπρόθεσμους οικονομικούς σας στόχους.

Υδροχόος

Ο περιπετειώδης, αυθόρμητος εαυτός σας βρίσκεται σε δυσαρμονία με τις πιο σταθερές και ήσυχες επιρροές του χαρακτήρα σας. Δεν μπορείτε να τα έχετε και τα δύο; Και βέβαια μπορείτε. Καθίστε να το συζητήσετε με τον/τη σύντροφό σας.

Ιχθύες

Με το να βρίσκετε δικαιολογίες για κάποιο πρόβλημα δεν θα το κάνετε να εξαφανιστεί. Οπότε εάν εσείς και ο/η σύντροφος σας χάνετε τον χρόνο σας με ψυχολογικά παιχνίδια, ήρθε η ώρα να σταματήσετε και να ρίξετε μια ματιά στην ωμή αλήθεια. Μόνο τότε θα μπορέσετε να αποφασίσετε τι θα πρέπει να κάνετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments