Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη (25/9/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη (25/9/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (25/9/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (25/9/19).

Κριός

Αφού είστε αδέσμευτοι, γιατί δεν διευρύνετε τα γούστα σας; Η γνωριμία με διάφορους τύπους ανθρώπων σας δίνει περισσότερες πιθανότητες στον έρωτα. Ειδικά τώρα, θα είναι και μια ιδιαίτερα διασκεδαστική διαδικασία. Συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση και κάντε νέες γνωριμίες.

Ταύρος

Ενώ σήμερα τα άστρα δεν ευνοούν τα μακροπρόθεσμα ερωτικά σχέδια, ευνοούν το να εκφράσετε αυτά που έχετε στην καρδιά και το μυαλό σας. Αν σας αρέσει κάποιος/α θα πρέπει να τους το πείτε. Αν πάλι κάτι σας ενοχλεί, επίσης.

Δίδυμοι

Τα έχετε όλα – γλυκιά οπτική επαφή, υπέροχο γέλιο, φοβερές ικανότητες στη συζήτηση, γλώσσα του σώματος που υπονοεί όσα δεν λέτε. Ποιον/ποια θα γοητεύσετε σήμερα;

Καρκίνος

Ένα ντροπαλό χαμόγελο από την άλλη άκρη του δωματίου είναι κάτι πολύ όμορφο αλλά αν θέλετε αποτελέσματα θα πρέπει να δοκιμάσετε κάτι πιο τολμηρό – όπως για παράδειγμα να πάτε εκεί, να συστηθείτε και να τους κάνετε μια ενδιαφέρουσα ερώτηση.

Λέων

Δυσκολεύεστε να πάρετε μια απόφαση που αφορά την ερωτική σας ζωή; Συγκαλέστε τους ειδικούς – δηλαδή τους φίλους σας. Σας ξέρουν πολύ καλά και ξέρουν επίσης τι θέλετε (όπως επίσης και τα ελαττώματα σας). Καθίστε μαζί τους με σνακ και αναψυκτικά και συζητήστε τα θέματα που σας απασχολούν ενώ παράλληλα το διασκεδάζετε.

Παρθένος

Σήμερα προκύπτει μια αποκαλυπτική λεπτομέρεια και η γρήγορη σκέψη σας σάς οδηγεί σε ένα ακλόνητο συμπέρασμα που αφορά την ερωτική σας ζωή. Ωστόσο, πριν το ξεστομίσετε, θα πρέπει να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να επικοινωνήσετε το εύρημα σας με τον υπόλοιπο κόσμο.

Ζυγός

Το να εκφράσετε τα βαθύτερα σας συναισθήματα μπορεί να είναι κάπως ριψοκίνδυνο, αλλά ποιο ακριβώς είναι το ρίσκο; Ο ανοιχτός σας χαρακτήρας είναι από μόνος του μια ανταμοιβή, καθώς σας επιτρέπει να αισθάνεστε πιο άνετα με τον εαυτό σας – και να μάθετε περισσότερα πράγματα για κάποιον/α ξεχωριστό/ή.

Σκορπιός

Γενικά έχετε την τάση να ρίχνεστε στα βαθιά, αλλά ειδικά σήμερα είστε πολύ νευρικοί. Καλό θα ήταν να εξετάσετε λίγο την κατάσταση πριν πέσετε με τα μούτρα. Δεν θα θέλατε να βρεθείτε μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Τοξότης

Η βαρεμάρα είναι ο εχθρός του ρομαντισμού σήμερα, οπότε βεβαιωθείτε ότι θα είστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι. Δοκιμάστε ένα καλό βιβλίο, λίγη τέχνη, μια ενδιαφέρουσα συζήτηση ή το καλύτερο όλων: το να συνδυάσετε πολλές επιλογές μαζί.

Αιγόκερως

Αν αισθάνεστε ότι κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον σας «τρέχει» εδώ και εκεί, ήρθε η ώρα να μπείτε στο ψητό. Δεν έχετε άλλη υπομονή, και μια σαφής ερώτηση θα σας γλιτώσει από κόπο και χρόνο.

Υδροχόος

Μια μέρα σαν τη σημερινή, μια μικρή φλόγα μπορεί να προκαλέσει ολόκληρη πυρκαγιά. Μιλήστε σε αγνώστους, πηγαίνετε ακάλεστοι σε ένα πάρτι, βγείτε έξω για χορό – ξέρετε πώς να συνδεθείτε με τον κόσμο γύρω σας με έναν δυναμικό, διασκεδαστικό τρόπο.

Ιχθύες

Αν έχετε πολλές επιλογές κοινωνικών εκδηλώσεων γιατί να επιλέξετε μόνο μία; Κρατήστε το πρόγραμμά σας ανοιχτό και δοκιμάστε διαφορετικά μέρη – και άτομα. Να είστε ευέλικτοι και να είστε σίγουροι ότι θα προκύψει κάτι πολύ καλό.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments