Ειδήσεις

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα (26/9)

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα (26/9)
Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη (26/9).

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη (26/9).

Κριός Κάρτα: Το δέκα των κυπέλλων

Η συναισθηματική ορμή και η αποφασιστικότητά σας δουλεύουν σε υψηλή ταχύτητα σήμερα. Μπορεί να πρέπει να επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να σας πλοηγήσουν, μέσα από πράγματα που δεν φαίνεται να έχουν νόημα μέχρι να γίνει η δουλειά.

Ταύρος Κάρτα: Το Άστρο

Μερικές φορές η διαίσθησή σας πέφτει απολύτως μέσα και πρέπει να την ακολουθείτε. Σήμερα, κάντε ένα διάλειμμα για προσευχή ή διαλογισμό για να συντονιστείτε και πάλι με την εσωτερική φωνή σας. Έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με το σύμπαν. Είναι η ευκαιρία σας να το εκμεταλλευτείτε και να νιώσετε πνευματική υποστήριξη.

Δίδυμοι Κάρτα: Ο Ακόλουθος των κυπέλλων

Μαθαίνετε κάτι νέο σήμερα και μπορείτε να θεωρήσετε αυτή τη στιγμή ένα ακόμα φοβερό επίτευγμα για σας. Μπορεί να έχετε τις περισσότερες απαντήσεις στα προβλήματα που πρέπει να λύσετε, αλλά μπορεί κάποιον νεότερος να σας διδάξει μια βοηθητική και αναγκαία παράκαμψη.

Καρκίνος Κάρτα: Ο Άσος των πεντάκτινων

Μπορεί να έχετε μια έκπληξη στα οικονομικά σας. Μπορεί να βρείτε μερικά χρήματα που δεν ξέρατε ότι έχετε ή να έχετε την ευκαιρία να δουλέψετε σε κάτι που σας επιτρέπει να καλύψετε κάποια έξοδα.

Λέων Κάρτα: Το εφτά των κυπέλλων

Δώστε προσοχή στα όνειρά σας σήμερα. Η επίγνωση έρχεται από το υποσυνείδητο στο συνειδητό όταν αντιμετωπίζετε τους φόβους σας. Η πίστη σας μεγαλώνει και το πνεύμα σας φέρνει βοήθεια που θα σας υποστηρίξει σε δύσκολες στιγμές.

Παρθένος Κάρτα: Ο Ερημίτης

Έχετε υψηλά στάνταρ, μην τα αφήσετε να χαμηλώσουν. Μερικές φορές πρέπει να πάρετε μια δύσκολη απόφαση και να επιμείνετε μέχρι να βελτιωθούν τα πράγματα.

Ζυγός Κάρτα: Το άρμα

Επιμείνετε στα όνειρά σας. Τα πράγματα πάντα φαίνονται πιο δύσκολα πριν βελτιωθούν. Η συνέπεια θα σας πάει εκεί που θέλετε να είστε.

Σκορπιός Κάρτα: Η Σελήνη

Η ζωή είναι γεμάτη ψευδαισθήσεις, αλλά μόλις τις δείτε, είναι δύσκολο να σας ξεγελάσει το ψέμα. Το ξέρετε όταν κάτι δεν είναι σωστό, γιατί σας το λέει το ένστικτό σας. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. Έχετε καλή διορατικότητα και μπορείτε να ξεχωρίσετε το σωστό απ’ το λάθος.

Τοξότης Κάρτα: Ο τροχός της τύχης

Καλά πράγματα έρχονται για εκείνους που έχουν υπομονή. Μερικές φορές είναι ενοχλητικό να περιμένετε τόσο καιρό, αλλά οι αλλαγές που γίνονται μέσα σας και το πόσο δυνατοί έχετε γίνει στην πορεία θα κάνει τη νίκη ακόμα πιο γλυκιά, μόλις πραγματοποιήσετε τον στόχο σας.

Αιγόκερως Κάρτα: Ο Μάγος

Έχετε τη σωστή ιδέα. Μπορεί να μην είστε πάντα ο ειδικός, αλλά ξέρετε πώς να μαθαίνετε και να δουλεύετε σκληρά για να μάθετε αυτό που χρειάζεται.

Υδροχόος Κάρτα: Ο Κόσμος

Η ζωή είναι γεμάτη με καταπληκτικές ευκαιρίες και εμπειρίες και πρέπει να αποφασίσετε ποιες θέλετε να δοκιμάσετε πριν το τέλος του χρόνου. Μην εύχεστε να έρθει κάτι καλύτερο. Κυνηγήστε αυτό που θεωρείτε ότι είναι δικό σας.

Ιχθύες Κάρτα: Ο Θάνατος

Μπορείτε να ξαναγράψετε την ιστορία της ζωής σας. Με κάθε στιγμή που περνάει και το κλείσιμο ενός παλιού κεφαλαίου, ένα νέο βιβλίο μπορεί να γραφτεί με ακόμα καλύτερο τέλος από το προηγούμενο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments