Ζώδια

Zώδια: Προβλέψεις για επανασυνδέσεις (26/9)

Zώδια: Προβλέψεις για επανασυνδέσεις (26/9)
Zώδια: Αναλυτικά οι προβλέψεις για επανασυνδέσεις (26/9).

Zώδια: Αναλυτικά οι προβλέψεις για επανασυνδέσεις (26/9).

Κριός

Σήμερα μπορεί να επικεντρώσετε την ενέργειά σας σε ζητήματα του σπιτιού… Αλλά η καρδιά και το μυαλό σας επεξεργάζονται πυρετωδώς όσα συμβαίνουν στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Προετοιμαστείτε για μια έκπληξη που αφορά την ερωτική σας ζωή.

Ταύρος

Αισθάνεστε σπιτόγατοι σήμερα και έχετε όρεξη να καθαρίσετε και να οργανώσετε το περιβάλλον στο οποίο ζείτε. Ενώ κάνετε αυτό, γιατί δε ρίχνετε και μια ματιά στις διαδικτυακές προσωπικές αγγελίες;

Δίδυμοι

Η καρδιά σας μπορεί να θέλει να ξοδέψετε χρήματα για κάτι που επιθυμείτε πολύ αλλά το πορτοφόλι σας αντιστέκεται σθεναρά. Και για αυτό ακριβώς το λόγο θα πρέπει να σκεφτείτε δημιουργικά. Βρείτε έναν τρόπο για να τους εντυπωσιάσετε χωρίς να τινάξετε στον αέρα τον προϋπολογισμό σας.

Καρκίνος

Αν αυτό που επιδιώκετε είναι μια νέα αρχή, τα άστρα λένε ότι σίγουρα κάποιος/α ή κάτι καινούργιος/α/ο θα προκύψει στο άμεσο μέλλον. Ρίξτε μια καλή ματιά γύρω σας και σκεφτείτε όλες τις πιθανότητες.

Λέων

Δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο για να χαλαρώσει. Το να σκέφτεστε τα πρόσφατα γεγονότα της ερωτικής σας ζωής χωρίς πίεση θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα την κατάσταση – κάτι που θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο για να αποφασίσετε τις επόμενες κινήσεις σας.

Παρθένος

Τι λέτε να πάτε για πρωινό με μερικούς φίλους σας και στη συνέχεια να προγραμματίσετε μια ευχάριστη υπαίθρια δραστηριότητα βρέξει χιονίσει; Η παρέα με τα πιο κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα σήμερα θα σας βοηθήσει να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, και θα σας θυμίσει πόσο τυχεροί είστε που έχετε τέτοιους φίλους.

Ζυγός

Μπορεί να θέλετε να χαλαρώσετε λίγο τώρα σε σχέση με την ερωτική σας ζωή. Το να δοκιμάσετε μια συνεδρία γρήγορων ραντεβού ή να στείλετε μερικά e-mail σε νέες ενδιαφέρουσες προοπτικές από τις προσωπικές αγγελίες ακούγεται καλό αλλά ειδικά σήμερα θα ήταν καλύτερα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα τρέχοντα ζητήματα που αντιμετωπίζετε.

Σκορπιός

Σήμερα έχετε μια φανταστική έκτη αίσθηση για το πώς μπορείτε να συνδεθείτε (ή να συγκρουστείτε!) με τους ανθρώπους. Είναι μια καλή στιγμή για να ψάξετε για νέες ερωτικές γνωριμίες ή καινούργιους φίλους. Αν είστε τυχεροί μπορεί και να συμπίπτουν.

Τοξότης

Δεν φταίτε εσείς, ούτε και εκείνοι – μάλλον φταίει μια μπερδεμένη ενέργεια που προέρχεται από τα άστρα. Υπό τις παρούσες συνθήκες το να προσπαθείτε να ερμηνεύσετε τις πράξεις κάποιου συγκεκριμένου ατόμου δεν θα σας βγάλει πουθενά, οπότε χαλαρώστε.

Αιγόκερως

Σήμερα τα άστρα σας επιφυλάσσουν μια περίεργη ενέργεια οπότε αν νομίζετε ότι μπορείτε να βγάλετε άκρη σε κάποια ζητήματα της ερωτικής σας ζωής γελιέστε. Μην πάρετε τίποτα ως δεδομένο, μέχρι η κατάσταση να εξελιχθεί λίγο περισσότερο.

Υδροχόος

Σήμερα καλό θα ήταν να φροντίσετε μερικά ζητήματα στο σπίτι σας και να ξεκουραστείτε. Θα θέλετε το αγαπημένο σας πουκάμισο/φόρεμα καθαρό και τις αντοχές σας σε ένα καλό επίπεδο, αργότερα που θα αρχίσουν να συμβαίνουν όλα αυτά τα ενδιαφέροντα πράγματα που σας επιφυλάσσει το σύμπαν.

Ιχθύες

Η γοητεία σας είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη σήμερα, οπότε αφήστε στην άκρη τις δουλειές και τις υποχρεώσεις, βγείτε εκεί έξω και διασκεδάστε. Μπορείτε πάντα να φορέσετε κάτι που θα βγάλετε από το καλάθι με τα άπλυτα – ούτως ή άλλως ό,τι και να βάλετε δείχνετε υπέροχοι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments