Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή (27/9/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή (27/9/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (27/9/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (27/9/19).

Κριός

Σήμερα εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση ή να εκφράσετε τα συναισθήματα σας με έναν καινούργιο τρόπο. Βασιστείτε στη δημιουργικότητά σας και αρχίστε να μιλάτε. Η ευκολία με την οποία θα μπορείτε να επικοινωνήσετε τα συναισθήματά σας, θα εκπλήξει τόσο εσάς όσο και τον/τη σύντροφό σας.

Ταύρος

Παλεύετε να μην χάσετε την υπομονή σας σήμερα; Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν εκφράζετε τα παράπονα σας προς τον/τη σύντροφο σας, ειδικά αν έχετε θυμώσει μαζί τους. Μέχρι αύριο η κατάσταση θα έχει επανέλθει στα φυσιολογικά.

Δίδυμοι

Πείτε στον/στη σύντροφό σας πώς αισθάνεστε. Σήμερα θα είστε σε θέση να εκφράσετε εύκολα τα συναισθήματα σας. Η ειλικρίνεια θα ανοίξει νέους δρόμους στην επικοινωνία με τον/την σύντροφό σας. Μοιραστείτε επίσης μαζί τους την καλή σας ενέργεια.

Καρκίνος

Σήμερα η ενέργειά σας ευνοεί τις αλλαγές. Θα βρείτε κάτι μεγάλο και τρελό που θέλετε να δοκιμάσετε με τον/τη σύντροφο σας. Το πιθανότερο είναι ότι θα θέλουν να σας ακολουθήσουν.

Λέων

Σήμερα πάρτε την ευκαιρία να δείτε πού βρίσκεστε στη σχέση σας. Έχετε και οι δύο την ηρεμία και τη διάθεση να συζητήσετε για τα συναισθήματά σας και τις προσδοκίες σας.

Παρθένος

Θα κάνετε αυτό που αισθάνεστε ότι πρέπει να κάνετε, ακόμη και αν δεν αρέσει στον/στη σύντροφό σας. Αυτή σας η ανεξαρτησία μπορεί να προκαλέσει καβγά. Αν δεν εκτονώσετε την ένταση τώρα, το κλίμα μεταξύ σας θα γίνεται όλο και πιο εχθρικό, οπότε προσέξτε!

Ζυγός

Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να κάτσετε κάτω και να σκεφτείτε κάποια πράγματα με τη συμμετοχή ή όχι του/της συντρόφου σας. Αν υπάρχει κάτι που σας προβληματίζει τον τελευταίο καιρό, προσπαθήστε να το επιλύσετε πριν προχωρήσετε παρακάτω.

Σκορπιός

Σήμερα θα πρέπει να βρείτε τρόπους για να είστε πιο χαλαροί όταν εσείς και ο/η σύντροφος σας συζητάτε, εργάζεστε ή απλά περνάτε το χρόνο σας. Οι λεπτομέρειες μετράνε. Αφιερώστε όσο χρόνο χρειάζεται για να επιλύσετε κάθε ζήτημα ξεχωριστά.

Τοξότης

Σήμερα συζητήστε με τον/τη σύντροφό σας και δείτε τι συμβαίνει. Έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα για το οποίο δεν είστε ενήμεροι. Το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς – αυτά είναι τα καλά νέα. Η λύση βρίσκεται μπροστά σας, αρκεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

Αιγόκερως

Ούτε εσείς ούτε ο/η σύντροφός σας θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε ιδιαίτερα σήμερα αλλά μην το θεωρήσετε ως σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σας. Το αντίθετο: σήμερα θα είναι πιο εύκολο για εσάς να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο μαζί.

Υδροχόος

Σήμερα ο/η σύντροφός σας θα πει ή θα κάνει κάτι υπέροχο που θα πυροδοτήσει μια έκρηξη θετικών συναισθημάτων απέναντί τους. Εκφράστε αυτά τα συναισθήματα όσο πιο γλυκά μπορείτε – η καλή σας ενέργεια θα ωφελήσει τη σχέση σας.

Ιχθύες

Σήμερα έχετε τη διάθεση να κρυφτείτε από τον υπόλοιπο κόσμο και δεν θα σας πείραζε να έχετε και λίγη παρέα. Αν και ο/η αγαπημένος/η σας μπορεί να απέχει από τις υποχρεώσεις του/της, εσείς οι δύο θα περάσετε υπέροχα μαζί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments