Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή (27/9/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή (27/9/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (27/9/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (27/9/19).

Κριός

Μπορείτε να παραμείνετε φίλοι με αυτόν/αυτή τον τύπο/κοπέλα με τον/την οποίο/α βγήκατε ραντεβού; Ίσως. Μπορεί να μην τα βρήκατε ερωτικά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ξαναπροσπαθήσετε. Εσείς και αυτό το άτομο έχετε περισσότερα κοινά στοιχεία από όσα φαντάζεστε. Απλά θα πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας και τις προσδοκίες σας.

Ταύρος

Πότε σοβάρεψαν τόσο πολύ τα πράγματα με αυτό το φλερτ; Το μόνο που θέλετε εσείς, είναι να περνάτε καλά ενώ όλοι οι άλλοι γύρω σας θέλουν να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά. Κάντε επισταμένη έρευνα: Διαβάστε προσεκτικά τι λένε στο διαδικτυακό τους προφίλ. Αν είστε προσεκτικοί, θα πιάσετε το νόημα.

Δίδυμοι

Δεν είναι καλό για την εικόνα σας να αποκαλύπτετε πολλά πράγματα για τον εαυτό σας τόσο σύντομα. Όταν βγαίνετε ραντεβού, θα πρέπει να αξιολογείτε τις πληροφορίες που μοιράζεστε, ανάλογα με τη κατάσταση και το άτομο που έχετε απέναντί σας. Παραμείνετε λίγο αινιγματικοί, αφήστε να πλανάται μυστήριο γύρω από το άτομό σας. Η αυτοσυγκράτησή σας θα ανταμειφθεί.

Καρκίνος

Αποφύγετε να παραμείνετε στάσιμοι για πολύ. Όσο περισσότερο κινείστε, τόσο θα προσελκύσετε το ενδιαφέρον ενός μυστηριώδη ξένου (ή όχι και τόσο ξένου). Μην αισθανθείτε υποχρεωμένοι να δώσετε λογαριασμό για το πού πηγαίνετε… Λίγο μυστήριο είναι σέξι.

Λέων

Το σεξ είναι υπέροχο – αλλά όχι τώρα. Μην βιαστείτε να πέσετε στο κρεβάτι με αυτό το άτομο, όσο δελεαστικό και αν είναι. Μια πρόωρη σωματική σχέση μεταξύ σας, θα δημιουργήσει περισσότερα ερωτήματα από όσα θα απαντήσει. Οπότε προς το παρόν καλά θα κάνετε να συγκρατηθείτε. Όταν η στιγμή θα είναι κατάλληλη, θα το καταλάβετε.

Παρθένος

Δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο από την έξαψη που δημιουργεί ένας καινούργιος έρωτας. Πετάτε στα σύννεφα – αλλά μια στιγμή… γυρίστε για λίγο πίσω στη Γη. Μην παραμελείτε τους φίλους σας και τις υποχρεώσεις σας. Μόνο και μόνο επειδή νομίζετε ότι είστε ερωτευμένοι, δεν σημαίνει ότι δικαιούστε να «πουλήσετε» τους άλλους.

Ζυγός

Αν βγαίνετε με κάποιον/α, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να προγραμματίσετε μια μίνι απόδραση μαζί του/της… Για μία διανυκτέρευση ή ένα σαββατοκύριακο. Είναι ένας καλός τρόπος για να τεστάρετε τις αντοχές της γνωριμίας σας. Δύο μέρες είναι αρκετές για να καταλάβετε αν ταιριάζετε με κάποιον/α.

Σκορπιός

Κρατήστε επαφή με το παρόν. Όταν είστε ερωτευμένοι, είναι φυσικό να ξεχνάτε τα καθημερινά ζητήματα. Αφήστε για λίγο στην άκρη τα ερωτόλογα και τις ονειροπολήσεις, κάντε μια κανονική συζήτηση μαζί τους. Θα ωφεληθείτε πολύ περισσότερο.

Τοξότης

Αν ήσασταν παντρεμένοι τώρα, θα ονειρευόσασταν ότι είστε αδέσμευτοι. Ξυπνήστε! Είστε ελεύθεροι και ωραίοι! Απολαύστε την ελευθερία σας! Χαρείτε τις μέρες, τις ώρες και τα λεπτά που έχετε μπροστά σας.

Αιγόκερως

Είστε ευκολόπιστοι και ευγενικοί – σε σημείο υπερβολής. Τα αρπακτικά καραδοκούν: Κάποιος/α θέλει να σας κατακτήσει και να σας παρατήσει αμέσως μετά. Μήπως κάποιος/α σας φαίνεται πολύ καλός/ή για να είναι αληθινός/ή; Αν αισθάνεστε ότι σας λένε αυτά ακριβώς που θέλετε να ακούσετε, φύγετε μακριά το γρηγορότερο.

Υδροχόος

Ενδιαφέρεστε αμυδρά για κάποιον/α, ίσως σας γοητεύει αυτή η αινιγματική προσωπικότητα. Παρόλο που λίγο μυστήριο είναι σέξι, δεν είναι η καλύτερη βάση για μια μακροχρόνια σχέση. Αν δεν μπορείτε με τίποτα να φανταστείτε αυτό το άτομο να κάνει παρέα με τους κοντινούς σας ανθρώπους, μην περιμένετε πολλά από αυτή τη σχέση.

Ιχθύες

Μην εκπλαγείτε αν σήμερα βιώσετε λίγη (ή πολλή) απόρριψη. Τι περιμένατε; Δεν μπορείτε να τα πηγαίνετε καλά με όλους – και δεν θα έπρεπε να έχετε αυτή την απαίτηση. Όταν σταματήσετε να γλείφετε τις πληγές σας, θα συνειδητοποιήσετε ότι είστε ένα υπέροχο άτομο. Σας απέρριψαν. Και τι έγινε; Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments