Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τo Σάββατο (28/9/19)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τo Σάββατο (28/9/19)
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Σάββατο (28/9/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Σάββατο (28/9/19). Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας διαμένει στον Αιγόκερω από τον Δεκέμβριο του 2017, ζώδιο που το κυβερνά!

Σε αυτό το διάστημα, σας έχει δείξει ξεκάθαρα ποιοι τομείς χρειάζονται την αμέριστη προσοχή σας. Ξέρετε τι είδους και πόσες κινήσεις πρέπει να κάνετε. Αξιοποιήστε προς αυτή την κατεύθυνση την περίοδο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020: Τότε θα βγει ο Κρόνος από τον Αιγόκερω! Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Ζυγό. Εκεί θα αναδυθεί και η Νέα Σελήνη, στην 5η μοίρα του ζωδίου. Φροντίστε να ασχοληθείτε με τη λίστα των προθέσεων και των ζητουμένων σας! Στον Ζυγό βρίσκεται και η Αφροδίτη. Η αίσια όψη της με τον Δία από τον Τοξότη, θα γλυκάνει ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα!

Το Σάββατο οι δραστηριότητές σας θα είναι περιορισμένες. Σε πολλούς τομείς της ζωής σας, τα πράγματα θα είναι στάσιμα ή θα έχετε την αίσθηση ότι επίκειται μια «καταιγίδα» (προσωπική, επαγγελματική ή κοινωνική). Σήμερα, βάλτε σε προτεραιότητα τη φροντίδα της υγείας σας ή της υγείας του/της συντρόφου σας. Το Σάββατο, πολλοί θα ασχοληθείτε για να βρείτε δώρο προς κάποιο παιδί ή νεαρό άτομο, είτε υπάρχει συγκεκριμένη περίσταση είτε όχι.

Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για μια συγκέντρωση νεαρών ατόμων. Σήμερα μπορείτε να δημιουργήσετε ευχάριστες εμπειρίες για τον εαυτό σας, με την παρουσία των παλιών σας φίλων, συγγενών ή νέων γνωριμιών. Πολλοί από εσάς θα περάσετε το σαββατοκύριακο μακριά από το σπίτι σας: Με επισκέψεις σε συγγενείς ή φίλους ή χαλαρώνοντας σε ένα ευχάριστο μέρος στη φύση. Σήμερα αποφύγετε να κάνετε οικονομικές συζητήσεις με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Το Σάββατο θα είναι μια δυναμική μέρα με περισσότερες συναντήσεις, επαφές ή συγκεντρώσεις που πρέπει να γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σήμερα, πολλοί από εσάς θα απολαύσετε ένα δώρο. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, οπότε πηγαίνετε κάπου ακόμη και για μια μέρα.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα είστε σε θέση να κάνετε σημαντικές προσωπικές ή επαγγελματικές επαφές. Σήμερα να περιμένετε γεγονότα ή νέα από την οικογένεια ή τους φίλους σας. Το Σάββατο φέρνει νέα σχετικά με τη γέννηση ενός μωρού ή με μια σημαντική (δημόσια) επιτυχία. Οι νέες φιλικές σχέσεις που θα κάνετε σήμερα θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες για εσάς. Δυστυχώς, ορισμένοι από εσάς σήμερα θα ταραχθείτε με νέα που θα αφορούν κάποιο γνωστό σας πρόσωπο.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Θα έρθετε αντιμέτωποι με μια στιγμή έντασης το Σάββατο, λόγω αντιπαραθέσεων που θα έχετε με άτομα στην καθημερινή σας ζωή. Σε γενικές γραμμές, θα είναι μια απρόβλεπτη ημέρα κατά την οποία θα βιώσετε διάφορες ευχάριστες ή δυσάρεστες εκπλήξεις. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις στην ερωτική σας ζωή, για τις οποίες θα έχετε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Μια συνάντηση ή συζήτηση με έναν άντρα, θα σας διαφωτίσει για την πιθανή εξέλιξη ορισμένων γεγονότων που θα συμβούν την εβδομάδα που έρχεται.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε με τους φίλους και την οικογένεια σας. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για να γιορτάσετε ένα σημαντικό γεγονός ή για έναν αρραβώνα ή γάμο. Μπορεί να προκύψουν απροσδόκητα κάποιες ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας ενός αγαπημένου προσώπου. Το Σάββατο θα είναι καλή μέρα για δουλειά, αν εργάζεστε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments