Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο (28/9/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο (28/9/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (28/9/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (28/9/19).

Κριός

Κάποιος/α σχολαστικός/ή θα σας χαλάσει τα σχέδια και μάλλον πρόκειται για το αφεντικό σας. Το μόνο που θέλετε να κάνετε σήμερα είναι να ανταλλάσετε μηνύματα, να κάνετε συζητήσεις και σχέδια για το βράδυ – και εκείνοι διαρκώς σας διακόπτουν. Απλά τελειώστε με τη δουλειά σας. Αργότερα θα έχετε άφθονο χρόνο για διασκέδαση.

Ταύρος

Αισθάνεστε απόλυτα έτοιμοι για να κάνετε σχέση – αλλά είστε πραγματικά; Ξέρετε τι θέλετε από τον/τη μελλοντικό/ή σύντροφό σας; Αν δεν είστε σίγουροι, καταγράψτε τα κάπου. Ποιες είναι οι προσδοκίες σας; Τα ιδανικά σας; Σε τι δεν μπορείτε με τίποτα να συμβιβαστείτε; Τώρα είστε σε καλύτερη θέση να πάρετε μια απόφαση.

Δίδυμοι

Η παρορμητικότητα οδηγεί σε ζήλεια, μάλλον από το πρόσωπο με το οποίο βγαίνετε ραντεβού. Οπότε αν φλερτάρετε με όποιον/α σας γυαλίσει από εδώ μέχρι το Τιμπουκτού, μάλλον δε είστε έτοιμοι για σοβαρή δέσμευση. Διαλύστε το πριν πληγώσετε τα συναισθήματα κάποιου/κάποιας.

Καρκίνος

Λέτε ότι είστε διαθέσιμοι, αλλά είστε; Ρίξτε μια ματιά στη ζωή σας – αν είστε διαρκώς απασχολημένοι με τη δουλειά σας, με τον/την πρώην σας, τα φλερτ σας ή άλλους αντιπερισπασμούς, τότε μάλλον δεν είστε έτοιμοι για σχέση. Προσπαθήστε να καθαρίσετε τη ζωή σας από όλα αυτά τα συναισθηματικά βάρη και συνεχίστε από εκεί.

Λέων

Το να ξέρετε να δίνετε αλλά και να παίρνετε χώρο σε μια σχέση απαιτεί ευαίσθητους χειρισμούς και είναι κάτι που ακόμη το μαθαίνετε. Είτε θέλετε υπερβολικά πολλά είτε πολύ λίγα και όποτε βολεύεστε. Αυτή η διαδικασία όμως δεν είναι μονόδρομος – αφορά δύο άτομα. Συζητήστε το θέμα με τον/την ενδιαφερόμενο/η. Ξεκαθαρίστε τις λεπτομέρειες.

Παρθένος

Μην κάνετε ερωτήσει αν δεν είστε έτοιμοι να ακούσετε τις απαντήσεις. Δεν θα πρέπει να σας ενδιαφέρει πόσους εραστές είχε κάποιος/α. Εξαρτάται από εσάς να καταλάβετε πότε θα πρέπει να σταματήσετε να ρωτάτε και να σεβαστείτε τα όρια που έχουν θέσει οι άλλοι ενώ παράλληλα προστατεύετε τα δικά σας.

Ζυγός

Πέντε χιλιάδες μηνύματα και tweets; Και ακόμη αναρωτιέστε γιατί δεν έχετε νέα τους; Μήπως το παρακάνατε; Σταματήστε επιτέλους να τους παρακολουθείτε. Είναι προφανές ότι ζητάτε υπερβολικά την προσοχή τους και αυτό τους έχει ξενερώσει.

Σκορπιός

Αυτοί σας ζητάνε να βγείτε για δείπνο και εσείς σκέφτεστε τι μενού θα έχετε στη δεξίωση του γάμου σας. Για μαζευτείτε λίγο! Είναι το πρώτο ή το δεύτερο ραντεβού σας. Πριν αρχίσετε να φαντάζεστε νυφικά και γαμπριάτικα κοστούμια, συνειδητοποιήστε πόσο λίγα πράγματα γνωρίζετε για αυτό το πρόσωπο. Μην πέφτετε σε αυτή την παγίδα.

Τοξότης

Μπαίνετε στον πειρασμό να πιέσετε τα πράγματα για να μετατρέψετε μια απλή γνωριμία σε σχέση αλλά μην το κάνετε. Αντ’ αυτού αφιερώστε όσο χρόνο χρειάζεται για να γνωρίσετε αυτό το άτομο όσο καλύτερα μπορείτε. Μπορεί να μάθετε κάποια πράγματα που θα σας κάνουν να φύγετε τρέχοντας. Με το μαλακό. Ο χρόνος είναι με το μέρος σας.

Αιγόκερως

Πριν βγείτε ραντεβού με κάποιον/α που δεν ξέρετε, κάντε μια μίνι έρευνα στο ίντερνετ. Δεν πρόκειται για παρακολούθηση – απλά προσπαθείτε να προστατέψετε τον εαυτό σας. Αν πρόκειται για δολοφόνους κατά συρροή ή αν καταζητούνται για ένοπλη ληστεία σε άλλη χώρα είναι προτιμότερο να το ξέρετε από πριν.

Υδροχόος

Μην ανοίγετε τα χαρτιά σας αμέσως. Αν αποκαλύψετε τα πάντα για τον εαυτό σας από το πρώτο ραντεβού θα τους ξενερώσετε. Αφήστε και κάτι για τη φαντασία. Αποφύγετε να αρχίσετε να λέτε ιστορίες για τους πρώην σας ή για τα αποτυχημένα ραντεβού σας. Κρατήστε την συζήτηση ευχάριστη και χαλαρή – δεν είναι όλα για μαζική κατανάλωση.

Ιχθύες

Ο/Η κούκλος/α που γνωρίσατε πρόσφατα δεν μπορεί να σας σώσει από τον εαυτό σας. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να το αποδεχτείτε εντελώς. Διαφορετικά, είστε καταδικασμένοι να κάνετε κάθε είδους κακές επιλογές. Εσείς πρώτα θα πρέπει να εκτιμήσετε τον εαυτό σας για να μπορέσουν να το κάνουν και οι άλλοι.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments