Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου (28/9/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου (28/9/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (28/9/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (28/9/19).

Κριός 

Ο χρόνος που περνάς με τον εραστή σου, είναι πολύ ποιοτικός. Μακριά από τα αδιάκριτα μάτια των άλλων, θα φέρει νέα επίπεδα βάθους και οικειότητας στη σχέση σου. Δεν είναι μόνο η απομάκρυνση από την κοινωνική σκηνή αυτό που χρειάζεται η σχέση σου, αλλά και η πνευματική σύνδεση με το ταίρι σου. Ίσως ήρθε η ώρα να γνωριστείτε ξανά!

Ταύρος

Το σπίτι σου, είναι όπου βρίσκεται η καρδιά σου, καθώς η Σελήνη επηρεάζει τον οίκο του σπιτιού, της οικογένειας και τις ρίζες σου. Η ενίσχυση της οικειότητας στη σχέση σου, θα βασιστεί στις αδυναμίες των συναισθηματικών σου θεμελίων. Η συνειδητοποίηση, του τι μπορείς να κάνεις για να εξελιχθεί η σχέση σου, σε κάνει να γνωρίζεις ταυτόχρονα, τι θέλεις γι’ αντάλλαγμα. Οι συμπονετικές χειρονομίες αγάπης, μπορούν να σε φέρουν πιο κοντά στη χαρά και στην ολοκλήρωση….αλλά ό,τι δίνεις, πρέπει και να παίρνεις.

Δίδυμοι

Έχεις την επιθυμία να εξασφαλίσεις μια ισχυρή εγκεφαλική σύνδεση με τον εραστή σου, και θα σε βοηθήσει σ’ αυτό, η πνευματική ενέργεια που επικρατεί αυτή τη στιγμή, στη ζωή σου. Αν συναντήσεις οποιεσδήποτε επιπλοκές που σχετίζονται με την ερωτική σου ζωή, τότε κοίταξε προσεκτικά τι σου αποκαλύπτουν. Οι παθιασμένες σκέψεις θα εκδηλωθούν γρήγορα και οι αυθόρμητες συζητήσεις με τον εραστή σου, θα μετατρέψουν ό,τι ήταν προβλέψιμο ή πλατωνικό σε κάτι πιο βαθύ ή οικείο.

Καρκίνος

Έχεις μια υπέροχη κοσμική υποστήριξη που μπορεί να φωτίσει τα οικονομικά της σχέσης σου, τώρα. Επιθυμείς τη σταθερότητα στο δεσμό σου, και θέλεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και περισσότερη συνεργασία, ανάμεσά σας. Αυτό που μπορεί να αλλάξει, θα μπορούσε να μεταμορφώσει τη σχέση σου! Αλλά θα πρέπει να νιώσεις καθησυχασμένη ότι κάτι προχωράει, προς τη σωστή κατεύθυνση. Με μεγαλύτερη πειθαρχία, κι ενδιαφέρον για τη σχέση σου, κάποιες οικονομικές επιπλοκές, μπορούν να εξομαλυνθούν γρήγορα.

Λέων

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσεις ιδιαίτερη σημασία, στις αποκαλύψεις που συμβαίνουν στην ερωτική σου ζωή. Αποκτάς καινούργιες προοπτικές στα ερωτικά σου θέματα, που θα σε βοηθήσουν να προσδιορίσεις, τι μπορεί να γίνει για να ανεβάσεις τον πήχη, ανάμεσά σας, τώρα. Έχεις τις απόψεις και τις προσδοκίες σου…. κι έχει κι εκείνος, τις δικές του. Με το να διασφαλίσεις ότι θα ακούσετε πρόθυμα ο ένας τον άλλον, τότε σε περιμένουν πολλές ευχάριστες και παθιασμένες ανακαλύψεις!

Παρθένος

Αν και δεν είναι απαραίτητο να δείξεις την ευάλωτη πλευρά σου στο ταίρι σου, αυτό θα μπορούσε να έχει μεταμορφωτικές ιδιότητες, που θα σ’ ευχαριστήσουν! Έχεις την ευκαιρία να εστιάσεις σε ό,τι επιθυμεί η καρδιά σου….αλλά είναι σημαντικό να το αποκαλύψεις στο ταίρι σου. Τα βαθιά επίπεδα ειλικρίνειας και αυθεντικότητας θα φέρουν ισχυρές και συναρπαστικές στιγμές! Και το μόνο πράγμα που σ’ εμποδίζει να κάνεις κάτι τέτοιο μπορεί να είναι ένας φόβος- που πρέπει να εγκαταλείψεις, οριστικά!

Ζυγός

Η δημιουργία μιας σχέσης, θ’ απαιτήσει να είσαι πρόθυμη να εξετάσεις το μέλλον της ερωτικής σου ζωής…ή τον προορισμό της σχέσης! Γι’ αυτό είναι σημαντικό να αντικαταστήσεις την αβεβαιότητά σου, με αμείλικτη αισιοδοξία. Εφόσον αυτό που θέλεις, αντηχεί βαθιά μέσα στην καρδιά σου και θεωρείς πως είναι ανάγκη να ξεκινήσεις το ταξίδι με το συγκεκριμένο άτομο, τότε δεν βλέπεις ιδεαλιστικά το μέλλον σου! Ετοιμάσου να διαμορφώσεις το μέλλον της ερωτικής σου ζωής, με τις αποφάσεις που θα πάρεις τώρα.

Σκορπιός

Όχι μόνο μπορεί το ταίρι σου, να μοιραστεί το όραμά σου για την πορεία της σχέσης σας, αλλά μπορεί ακόμη και να δείξει ανυπομονησία, για να συμβεί. Αυτό θα σε καθησυχάσει και θα σε ενθουσιάσει μέχρι κάποιο σημείο….αλλά και θα σε κάνει να νιώσεις ότι η ατζέντα του εραστή σου, εστιάζει πολύ επιμελώς στις ανάγκες του. Ένα νέο, παθιασμένο ταξίδι σας περιμένει…. αλλά μπορεί να χρειαστεί να διασφαλίσεις, πως με το ταίρι σου βρίσκεστε στην ίδια σελίδα σχετικά με την ανάγκη να κάνετε υπομονή και να ξεκινήσετε μαζί.

Τοξότης

Είναι ο τρόπος με τον οποίο μεταφέρεις μια αύρα ερωτικού αυθορμητισμού στη σχέση σου, που θ’ αποδειχθεί πιο χρήσιμη από το να εφαρμόσεις μια άκαμπτη λογική, σε ό,τι συμβαίνει τώρα. Μπορεί να έχεις πολλές φανταστικές ιδέες….και κρατώντας τες για τον εαυτό σου, εξασφαλίζεις, ότι παραμένουν στα σφαίρα της φαντασίας. Να είσαι γενναία, άμεση και πρόθυμη να κάνεις γνωστές τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου, στον εραστή σου. Φρόντισε να καθοδηγηθείς από τα παθιασμένα συναισθήματά σου, επειδή προσθέτουν καύσιμα στη φωτιά…. που είναι απαραίτητη για ν’ ανεβάσεις τον πήχη, στη σχέση σου.

Αιγόκερως

Ακόμη και αν μειώσεις τις φιλοδοξίες ή την επινοητικότητά σου τώρα, θα εντυπωσιάσεις τον αγαπημένο σου. Αφήνοντας πίσω σου τα συναισθηματικά σου τραύματα, αφήνεις χώρο για να εξερευνήσεις νέες παθιασμένες δυνατότητες. Μπορεί να είναι ο τρόπος με τον οποίο οι προθέσεις σου είναι διαφανείς αυτή τη στιγμή, που ενισχύει την εμπιστοσύνη ανάμεσά σας. Με τις φιλοδοξίες σου να παίρνουν φωτιά και με ενισχυμένη εμπιστοσύνη, η επίτευξη τουλάχιστον ενός ερωτικού στόχου….δεν είναι καθόλου αδύνατη.

Υδροχόος

Ίσως νιώθεις πως βρίσκεσαι στη μέση ενός άγνωστου ωκεανού, σε ό,τι αφορά αυτό το διάστημα, τα ερωτικά σου. Ωστόσο, κανένα συναίσθημα που σε κάνει να νιώθεις άβολα, δεν θα διαρκέσει, μόλις συναντήσεις τον ιδανικό σου σύντροφο. Προσπάθησε να βρεις καινούργιους τρόπους για να συνδεθείς με τις συνθήκες της ερωτικής σου ζωής! Επειδή το κεφάλι και η καρδιά σου, θα πρέπει να δουλέψουν μαζί, για να υπάρξει ισορροπία ανάμεσα στη λογική και στη φαντασία σου. Η πίστη στον εαυτό σου και στις επιθυμίες σου, είναι το πρώτο βήμα.

Ιχθύες

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να αποφύγεις τυχόν εμπόδια που ήδη δείχνουν σημάδια θραύσης. Αντ’ αυτού, δείξε την αυθόρμητη και παιχνιδιάρικη πλευρά σου! Οι ανακαλύψεις της σχέσης σου, είναι εξασφαλισμένες αν δείξεις ειλικρίνεια και τόλμη. Αξίζει να επιθυμήσεις να ελέγξεις την εξέλιξη μιας σύνδεσης, που θέλει να εκδηλωθεί. Οποιαδήποτε επιθυμία για κάτι τέτοιο είναι πιθανόν να αποτελεί σαφή ένδειξη ανικανότητας για εμπιστοσύνη. Αν θέλεις να βάλεις μακροχρόνια θεμέλια για μια εκκολαπτόμενη ή υπάρχουσα σχέση, τότε δείξε την ευάλωτη πλευρά σου, για να αυξηθεί η εμπιστοσύνη ανάμεσά σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments