Αθλητισμός

Κατερίνα Στεφανίδη: Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Κατάρ

Κατερίνα Στεφανίδη: Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Κατάρ
Κατερίνα Στεφανίδη: Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης πήρε την τρίτη θέση στον τελικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στο Κατάρ.

Κατερίνα Στεφανίδη: Άλλη μια μεγάλη στιγμή για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκη, η οποία έφτασε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στον τελικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στο Κατάρ. Η Κατερίνα επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά το ότι βρίσκεται στις κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου στο εν λόγω άθλημα, πραγματοποιώντας άλμα στα 4 μέτρα και τα 85 εκατοστά, το οποίο της έδωσε το χάλκινο μετάλλιο.

Ο ΣΕΓΑΣ ανέφερε τα εξής σε ανάρτησή του στο Twitter για την επιτυχία της Στεφανίδη: “Φινάλε για την Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ με άλμα στα 4,85μ. Πολλά συγχαρητήρια στην κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια, που για μία ακόμη φορά βρέθηκε ανάμεσα στις κορυφαίες του πλανήτη.

H 29χρονη αθλήτρια προσπάθησε να πηδήξει στα 4,95 μέτρα, ωστόσο δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να τερματίσει στην τρίτη θέση. Το χρυσό μετάλλιο κατέληξε στην Σιντόροβα από τη Ρωσία, η οποία ξεπέρασε τα 4,95 μέτρα, με τη Μόρις από τις ΗΠΑ να την ακολουθεί. Στον τελικό του επί κοντώ που διεξήχθη στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου 2019 συμμετείχε και η Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία σταμάτησε νωρίς, καθώς έμεινε στα 4,50 μέτρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments