Αθλητισμός

Ματίας Γιόχανσον: Φεύγει αν δεν ανεβάσει στροφές

Ματίας Γιόχανσον: Φεύγει αν δεν ανεβάσει στροφές
Ματίας Γιόχανσον: Ο Σουηδός μπακ του Παναθηναϊκού δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν.

Ματίας Γιόχανσον: Ο Σουηδός μπακ περίμενε ότι φέτος το καλοκαίρι θα εξαργύρωνε την πολύ καλή σεζόν που έκανε πέρσι με το τριφύλλι, ιδίως στο πρώτο μισό της με νέο συμβόλαιο. Όμως το περιορισμένο μπάτζετ του συλλόγου σε συνδυασμό με την πολιτική του Νίκου Νταμπίζα, ο οποίος θα περιμένει πρωτίστως να δει… ανάλογες εμφανίσεις από τον Σουηδό τουλάχιστον μέχρι το πρώτο μισό της φετινής σεζόν, δεν αποτελούν “εχέγγυα” παραμονής.

Ο Ματίας Γιόχανσον δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν. Στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνο στη Νέα Σμύρνη, ο Σουηδός ήταν μακράν του δευτέρου ο χειρότερος παίκτης του Παναθηναϊκού, καθώς έκανα το ένα λάθος μετά το άλλο. Οι Πράσινοι δεν πλήρωσαν τα λάθη του Σουηδού, κυρίως λόγο της πολύ καής παρουσίας του  Μπαρτ Σένκενφελντ.

Μετά τα πρώτα 20 λεπτά και με τον Γιόχανσον να μην έχει μπει στο παιχνίδι, ο Γιώργος Δώνης σήκωσε τον Δημήτρη Κολοβέτσιο για προθέρμανση και ήταν έτοιμος να κάνει αλλαγή τον Σουηδό. Ο διεθνής πλάγιος μπακ είναι ως τώρα φέτος σκιά του εαυτού του, σε σχέση με όσα έχουμε δει τα προηγούμενα δύο χρόνια. Σε περίπτωση που η απόδοση του Γιόχανσον ανέβει, τότε είναι πολύ πιθανό να του προσφερθεί νέο συμβόλαιο, αν και με τα τωρινά οικονομικά δεδομένα, δεν είναι σίγουρο ότι θα τον καλύπτει.

Σενάριο για Χατζηγιοβάνη και Ολλανδία

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αναμένεται να αποτελέσει σε λίγους μήνες ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, καθώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του και δεν προτίθεται να ανανεώσει. Ο Έλληνας εξτρέμ δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Γιώργου Δώνη και γενικότερα θέλει να αποχωρήσει από τους πράσινους, με τους οποίους έχουν «παγώσει» για τα καλά οι όποιες συζητήσεις για νέο συμβόλαιο.

Η ρήξη των σχέσεων των δύο πλευρών φαίνεται οριστική με τον παίκτη να κοιτάζει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο που θα μείνει ελεύθερος ο Χατζηγιοβάνης δεν αποκλείεται να συμφωνήσει με ομάδα από την Ολλανδία, με τον μάνατζερ του να έχει καλές επαφές στη χώρα και να έχει «απλώσει» τα δίχτυα του. Πέρα από την Ολλανδία και στο Βέλγιο υπάρχει ενδιαφέρον για τον νεαρό εξτρέμ, ο οποίος ήταν από τους διακριθέντες την περασμένη σεζόν στο τριφύλλι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments