Αθλητισμός

VAR: Απολύθηκε ο άνθρωπος που πήγε τα σουβλάκια στο Λαμία – Παναθηναϊκός

VAR: Απολύθηκε ο άνθρωπος που πήγε τα σουβλάκια στο Λαμία – Παναθηναϊκός
VAR: Ο άνθρωπος που έγινε viral, πηγαίνοντας σουβλάκια στο βαν του VAR στην αναμέτρηση Λαμία - Παναθηναϊκός έχασε τελικά τη δουλειά του.

VAR: Ήταν μια από τις εικόνες που πραγματικά έκαναν το γύρο του κόσμου από το ξεκίνημα κιόλας της φετινής Super League 1. Στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής ανάμεσα σε Λαμία και Παναθηναϊκό στην πόλη της Φθιώτιδας εγκαινιάστηκε το VAR στη χώρα μας, μ’ έναν απίθανο τρόπο. Κι αυτό γιατί ο τηλεοπτικός φακός «έπιασε» έναν άνθρωπο να αφήνει την παραγγελία με σουβλάκια μέσα στο βαν του VAR. Μια σύνδεση που έγινε ουσιαστικά τη χειρότερη δυνατή στιγμή για τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Μάλιστα, ο ίδιος στάθηκε τελείως άτυχος, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Sportime» λόγω εκείνου του περιστατικού έχασε τη δουλειά του. Το τεχνικό επιτελείο του VAR αποτελείται από άτομα που εκπαιδεύτηκαν από το μηδέν αυτό το καλοκαίρι. Μπορεί και να έκαναν δουλειές εντελώς άσχετες με το ποδόσφαιρο. Μία ξεκάθαρη εντολή ήταν πως στο βαν δεν πρέπει να μπαίνει τίποτα. Ούτε φαγητά ούτε ποτά ούτε οτιδήποτε άλλο.

Η… στραβή έγινε εκείνη τη μέρα, γιατί κάποιοι τεχνικοί, που βρίσκονται εκτός του βαν, είχαν παραγγείλει φαγητό. Ένας εξ αυτών θεώρησε πως καλό θα ήταν για λίγο να μπει η σακούλα με τα σουβλάκια μέσα για να προστατευτούν από κάποιο ζώο ή ανθρώπους που θα τα έπαιρναν. Τελικά, όμως, ο εμπνευστής της ιδέας το πλήρωσε αρκετά ακριβά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments