Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη (1/10/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη (1/10/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τρίτη (1/10/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τρίτη (1/10/19).

  • Κριός

Σήμερα βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε κάτι που σκεφτόσασταν αλλά φοβόσασταν να δοκιμάσετε. Πάρτε τον/την αγαπημένο/η σας από το χέρι και προχωρήστε!

  • Ταύρος

Δυναμώστε τη σχέση σας με τον/την αγαπημένο/η σας, δείχνοντας ενεργό ενδιαφέρον για κάτι το οποίο τους αρέσει. Αν τελικά αρέσει και σε εσάς, θα έχετε ένα ακόμη πράγμα που μπορείτε να κάνετε παρέα.

  • Δίδυμοι

Δεν υπάρχει πιο κατάλληλη μέρα από τη σημερινή, για να κάνετε κάτι ώστε να πραγματοποιήσετε τις μεγάλες σας ιδέες. Προσπαθήστε να πείσετε και τον/τη σύντροφό σας να σας ακολουθήσει και ξεκινήστε να κάνετε σχέδια παρέα. Θα δείτε αποτελέσματα πριν καλά-καλά το καταλάβετε.

  • Καρκίνος

Είστε τυχεροί γιατί ο/η αγαπημένος/η σας δεν είναι μόνο ο/η ερωτικός/ή σας σύντροφος αλλά και ο/η καλύτερός/ή σας φίλος/η. Σήμερα πείτε τους πόσα πολλά σημαίνουν για εσάς. Ακόμη και αν ήδη το ξέρουν, χαίρονται να το ακούν από το στόμα σας.

  • Λέων

Εκφράστε τη γενναιοδωρία σας σήμερα, κάνοντας κάτι για να κακομάθετε τον/την αγαπημένο/η σας. Αν υπάρχει κάτι που τους αρέσει αλλά δεν έχουν τα χρήματα για να το αγοράσουν , κάντε τους έκπληξη και πάρτε το. Θα συγκινηθούν από τη χειρονομία σας.

  • Παρθένος

Μια κατάσταση που σας προβλημάτιζε τον τελευταίο καιρό, έχει αρχίσει να βγάζει νόημα. Ο/Η αγαπημένος/η σας δεν είχε σκοπό να σας μπερδέψει αλλά μερικές φορές δυσκολεύεται να μπει σε λεπτομέρειες. Μετά από σήμερα, θα ξέρετε ακριβώς τι συμβαίνει.

  • Ζυγός

Μην αφήνετε μια άσχημη μέρα με τον/την αγαπημένο/η σας να σας ρίξει τη διάθεση. Σημασία έχει η συνολική εικόνα. Αν σε γενικές γραμμές αισθάνεστε ευτυχισμένοι με τη σχέση σας, ένας μικρός τσακωμός δεν θα πρέπει να σας ανησυχεί. Προσπαθήστε να μάθετε κάτι από αυτόν και προχωρήστε παρακάτω.

  • Σκορπιός

Σήμερα είστε πολύ καλή επιρροή για την διάθεση του/της αγαπημένου/ης σας. Η θετική σας ενέργεια θα τους ανάψει το κέφι και θα τους βγάλει από τη μελαγχολία στην οποία έχουν πέσει. Πολύ σύντομα θα επιστρέψουν στα κανονικά τους.

  • Τοξότης

Σήμερα να είστε γενναιόδωροι με την αγάπη σας. Δείτε στον/στη σύντροφό σας πόσο νοιάζεστε για αυτόν/αυτή, τόσο με λόγια όσο και με πράξεις. Με ένα τρυφερό τηλεφώνημα σήμερα το πρωί, θα τους φτιάξετε τη διάθεση για όλη την υπόλοιπη μέρα.

  • Αιγόκερως

Τίποτα δεν πάει καλά σήμερα, οπότε όταν φτάσετε σπίτι θα έχετε ανάγκη από επιπλέον φροντίδα και τρυφερότητα. Πείτε στον/στη σύντροφό σας αυτό που χρειάζεστε και στη συνέχεια χαλαρώστε και αφήστε τους να τα αναλάβουν όλα εκείνοι.

  • Υδροχόος

Σήμερα ενδώστε στις παρορμήσεις σας, ειδικά αν αφορούν τον/τη σύντροφό σας. Έχετε τον έρωτα στο μυαλό σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι το βράδυ σας είναι ελεύθερο από οτιδήποτε θα μπορούσε να σας κρατήσει χώρια.

  • Ιχθύες

Τα συναισθήματά σας είναι έντονα σήμερα, τόσο για εσάς όσο και για τον/την αγαπημένο/η σας. Αφήστε τα πράγματα να ηρεμήσουν πριν καθίσετε να συζητήσετε. Αν περιμένετε λίγο τώρα, θα μπορέσετε να πάρετε καλύτερες αποφάσεις αργότερα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments