Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη (1/10/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη (1/10/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (1/10/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (1/10/19).

  • Κριός

Κάποιος/α σας παρακολουθεί. Θα πρέπει έγκαιρα να τσεκάρετε τους εχθρούς σας και να ανανεώσετε τις συμμαχίες σας με τους φίλους σας. Μπορεί ακόμη να χρειαστεί να κάνετε κάτι δραστικό. Πριν εξαπολύσετε επίθεση, κάντε πρώτα μια συζήτηση. Η καλή επικοινωνία μπορεί να αποτρέψει μια άσχημη σύγκρουση.

  • Ταύρος

Μην αφήνετε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη: Πείτε «ναι» στις προτάσεις και τις προσφορές που σας γίνονται. Ακόμη και αν θα προτιμούσατε να μπείτε σε μια σπηλιά και να πέσετε σε χειμερία νάρκη, μην το κάνετε. Βγείτε έξω! Ο κόσμος είναι γεμάτος με ενδιαφέροντα άτομα που δεν έχετε γνωρίσει ακόμη.

  • Δίδυμοι

Η ευγνωμοσύνη είναι υπέροχο πράγμα – απλά ρίξτε μια ματιά στη ζωή σας. Είναι υπέροχη! Είστε ελεύθεροι, είστε αδέσμευτοι, κάνετε ό,τι θέλετε όποτε θέλετε και δεν χρειάζεται να δίνετε λογαριασμό σε κανένα. Και αυτό είναι δώρο. Ρίξτε μια ματιά στη ζωή σας και εκτιμήστε όσα έχετε. Όλα είναι σε ανοδική πορεία.

  • Καρκίνος

Ξυπνάτε νιώθοντας έναν συναισθηματικό πόνο από το παρελθόν; Αποφασίζετε να απομονωθείτε από όλους, ιδιαίτερα από το άτομο με το οποίο βγαίνετε τον τελευταίο καιρό. Μην μείνετε στον κόσμο σας για πολύ καιρό. Αντιμετωπίστε τον πόνο και προχωρήστε παρακάτω. Κάποιος/α πραγματικά νοιάζεται για εσάς.

  • Λέων

Το τι θα κάνετε με τη ζωή σας, είναι δική σας δουλειά. Σίγουρα υπάρχουν γύρω σας επικριτές, που αρέσκονται να αναλύουν κάθε πτυχή της απόφασής σας να παραμένετε αδέσμευτοι. Αλλά πραγματικά, αυτό είναι κάτι που δεν αφορά κανένα. Ευχαριστήστε τους για τη βοήθειά τους αλλά κάντε αυτό που θέλετε (και σε καμία περίπτωση μην αισθάνεστε άσχημα για αυτό).

  • Παρθένος

Η προσωπικές ανακαλύψεις είναι κομμάτι της ζωής. Γι’ αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να καταγράφετε το ταξίδι σας. Να έχετε πάντα μαζί σας ένα ημερολόγιο, για να καταγράφετε τις σημαντικές στιγμές της ζωής σας. Σε λίγα χρόνια από τώρα θα χαίρεστε που θα διαβάζετε τα κατορθώματά σας.

  • Ζυγός

Ακμάζετε με την προσοχή των άλλων – αλλά δεν θα πρέπει να περιμένετε από έξω την εκτίμηση και τον σεβασμό. Αναπτύξτε την αυτοεκτίμησή σας, με το να γίνετε ο καλύτερος φίλος του εαυτού σας. Μάθετε να σέβεστε τον εαυτό σας και την αξία του.

  • Σκορπιός

Ξημερώνει άλλο ένα βαρετό πρωινό – και σας τρομοκρατεί αυτή η ιδέα. Αν η ζωή σας δεν σας ικανοποιεί, τώρα είναι ώρα να κάνετε μια αλλαγή. Βρείτε μια καινούργια δουλειά, μετακομίστε σε άλλη περιοχή, πουλήστε το σπίτι σας και νοικιάστε ένα διαμέρισμα. Ό,τι και αν κάνετε, διαμορφώστε τη ζωή σας όπως τη θέλετε.

  • Τοξότης

Έχετε μεγάλα ιδανικά, οπότε κλείστε το φως και σώστε τον πλανήτη. Βρείτε τρόπους για να εξοικονομήσετε ενέργεια. Απολαύστε ένα δείπνο φτιαγμένο από βιολογικά υλικά, υπό το φως των κεριών. Περπατήστε αντί να πάρετε το αυτοκίνητο. Χρησιμοποιήστε οικολογικά προφυλακτικά και αγοράστε εσώρουχα φιλικά προς το περιβάλλον.

  • Αιγόκερως

Μην απομακρυνθείτε πολύ από το σπίτι σας σήμερα. Έχετε πολλά πράγματα να κάνετε. Ξεκινήστε με το να διεκπεραιώσετε τους λογαριασμούς σας και αδειάστε τη σαβούρα από το γραφείο σας. Μπορείτε επίσης να ασχοληθείτε με την μπουγάδα. Γεμίστε και το ψυγείο σας – μπορεί αργότερα να έχετε επισκέψεις.

  • Υδροχόος

Ένα ενδιαφέρον που αρχίζει να φτάνει στα όρια της εμμονής, καταναλώνει όλο και περισσότερο από το χρόνο σας. Πριν φτάσετε στο σημείο χωρίς επιστροφή, βάλτε φρένο. Ανακαλύψτε τι είναι αυτό που προσπαθείτε να αποφύγετε στην πραγματική ζωή και αναλάβετε τις ευθύνες σας.

  • Ιχθύες

Σήμερα εμφανίζεται ξαφνικά στη ζωή σας κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν. Και υπάρχει ακόμη η φλόγα ανάμεσα σας. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, να είστε έτοιμοι ότι αυτό άτομο θα ταράξει συθέμελα τον κόσμο σας. Όταν οι αναστολές είναι πεσμένες και υπάρχει πάθος, όλα είναι πιθανά!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments