Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης (1/10/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης (1/10/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (1/10/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (1/10/19).

  • κριός

Μια νέα προοπτική για ένα ερωτικό θέμα, θα μπορούσε να κερδηθεί…. αν πάψεις να είσαι παρορμητική κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με τον εραστή σου. Προσπάθησε να καθαρίσεις το μυαλό σου από περισπασμούς, που δεν αξίζουν της προσοχής που τους δίνεις. Αν μετατοπίσεις την εστίασή σου στην αποκατάσταση της ισορροπίας με δημιουργικό και ευφάνταστο τρόπο, θα δημιουργήσεις την ευκαιρία για μια νέα αρχή. Μία εξέλιξη θ’ αρχίσει να ξεκαθαρίζει και θα έχεις την επιθυμία, να την εξερευνήσεις.

  • ταύρος

Μπορείς να διατηρήσεις τα πράγματα ανάμεσα σε σένα και στον εραστή σου, ανάλαφρα. Ξέρεις επίσης, πως μια παθιασμένη ενέργεια εκδηλώνεται ανάμεσά σας κι επιτρέπει στις καρδιές σας ν’ ανοιχτούν, δημιουργώντας μεγαλύτερη σύνδεση και οικειότητα. Κι αυτό θα σας ενθαρρύνει να κάνετε μεγάλα όνειρα για τη σχέση σας. Συνδυάζοντας τα οράματά σας σχετικά με το πού θέλετε να βρίσκεστε και οι δύο στο μέλλον, θα οδηγήσει σε κάτι ουσιαστικό και βαθιά εμπνευσμένο!

  • δίδυμοι

Παρόλο που μπορεί να υπάρχει κάτι άβολα οικείο στις πρόσφατες ερωτικές σου συνθήκες, είναι απίθανο να αντιμετωπίσεις το ίδιο θέμα, μ’ αυτό που εξέταζες παλαιότερα. Ωστόσο, αυτή είναι η στιγμή για να πάρεις το θάρρος και να θεραπεύσεις τυχόν ανοιχτές συναισθηματικές πληγές ή να αποδεχθείς ότι έχει έρθει η ώρα να πάψεις να ελέγχεις και να κατευθύνεις τα ερωτικά σου θέματα. Αν θέλεις να γίνει πιο χαλαρή η σχέση σου, αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από σένα τώρα.

  • καρκίνος

Η επιρροή του Κρόνου στα ερωτικά σου, θα φέρει ανεπιθύμητους περιορισμούς ή θα σε κάνει πιο συγκρατημένη απ’ ό,τι συνήθως. Αυτό θα σε ωθήσει να ζήσεις με περισσότερη ελευθερία τόσο στον έρωτα όσο και στον ρομαντισμό. Αν είσαι ελεύθερη, τότε η προσπάθειά σου να δημιουργήσεις φιλικό κύκλο, θα μπορούσε να προσελκύσει περισσότερες σχέσεις. Αν είσαι σε σχέση, τότε ίσως χρειαστεί να προσέξεις, πώς θα καταστήσεις ξεκάθαρη την επιθυμία σου, για περισσότερο χώρο στη σχέση σου.

  • λέων

Θα εκπλαγείς από το πόσο εμπνευσμένη γίνεται μια συζήτηση, ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Αν καταφέρεις να αποκαλύψεις μερικά από τα βαθύτερα μυστικά ή επιθυμίες σου, τότε θα εκπλαγείς, με το τι επιλέγει να αποκαλύψει το αντικείμενο του πόθου σου. Κάτι που θα πει, θα πυροδοτήσει τη φαντασία σου και θα σου θυμίσει, ότι μια πνευματική σύνδεση είναι εξίσου, τόσο σέξι όσο και φυσική. Αν μοιραστείτε τα μυστικά σας, θα ανοικοδομήσετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και οικειότητα ανάμεσά σας.

  • παρθένος

Μπορεί να είσαι πρόθυμη να δεις το ερωτικό σου μέλλον πιο θετικά κι αισιόδοξα αυτό το διάστημα. Αντί να νιώθεις μπερδεμένη με τα ερωτικά σου, θα νιώσεις ενθουσιασμό! Αλλά θα πρέπει να καταλάβεις πως η μετατροπή μιας φαντασίωσης σε πραγματικότητα, μπορεί να είναι χρονοβόρα. Αν νοιώθεις ότι υπάρχει κάτι συναρπαστικό στην καινούργια πορεία της σχέσης σου, τότε μάλλον έχεις δίκιο.

  • ζυγός

Αν οι συζητήσεις με τον αγαπημένο σου παίρνουν μια ουσιαστικότερη τροπή, τότε αυτό θα σε ενθαρρύνει, να μιλήσεις ξεκάθαρα για όσα σκέφτεσαι κι αισθάνεσαι. Αυτό το νέο άνοιγμα από μεριάς σου, θα σου υπενθυμίσει τους λόγους για τους οποίους εσύ και κάποιο συγκεκριμένο άτομο, δημιουργείτε μια σπουδαία ομάδα ή ότι μπορείτε να κάνετε περισσότερα για να δουλέψετε μαζί, για τη σχέση σας. Αυτή είναι η στιγμή για να αυξήσετε την ειλικρίνεια και το σεβασμό στη σχέση σας, επειδή μπορεί να προκύψει μεγαλύτερη αφοσίωση ανάμεσά σας.

  • σκορπιός

Μια παράξενη και τρελή ιδέα μπορεί να προκαλέσει την περιέργεια του αγαπημένου σου αυτή τη στιγμή και θα ανακαλύψεις ότι αυτό που φαίνεται ανόητο ή γελοίο, τελικά έχει ευχάριστο και παθιασμένο δυναμικό. Ίσως, ακόμα και η περαιτέρω διερεύνησή του, μπορεί να εντοπίσει έναν στόχο που θα εμπνεύσει και τους δυο σας. Να είσαι πρόθυμη να παρακάμψεις κάποιους κανόνες, που με το ταίρι σου είχατε τηρήσει για πολύ καιρό!

  • τοξότης

Αν θέλεις και χρειάζεται ελευθερία στη σχέση σου, τότε δεν υπάρχει λόγος να πεις τι μπορείς να κάνεις για να αποκτήσεις την ανεξαρτησία σου. Ωστόσο, αυτό που θεωρείς εμπνευσμένο και ενδεχομένως συναρπαστικό, φέρνοντας αυθορμητισμό στη σχέση σου, ο αγαπημένος σου, μπορεί να το δει σαν απερισκεψία ή αδιαφορία. Η τολμηρή διάθεση ανοίγει την πόρτα στις περιπέτειες που σας περιμένουν να τις εντοπίσετε και να ξεκινήσετε, μαζί. Να είσαι τολμηρή και ν’ αξιοποιήσεις εντελώς, αυτή την εξερευνητική ενέργεια!

  • αιγόκερως

Αν εξαλείψεις τον φόβο και την επιφυλακτικότητα θα μπορέσεις να ανοίξεις τις πόρτες με δύναμη, ώστε να μοιραστείς τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, με τον εραστή σου. Μην αφήνεις την διστακτικότητα και το άγχος να σε γυρίσουν πίσω στις σκιές με αποτέλεσμα, να μην πεις τίποτα. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοιχτείς απέναντι στο σύντροφό σου. Αν αγκαλιάσεις με τον εραστή σου, μια πιο βαθιά και οικεία σύνδεση που σε διεγείρει, τότε θα σε ακολουθήσει στην προσπάθειά σου, να διευρύνετε την επικοινωνία και την πνευματική σας σύνδεση.

  • υδροχόος

Καλωσόρισε την αναβίωση του κεφιού σου, επειδή θα λειτουργήσει σαν μαγικό ραβδί για να φέρεις χαρά κι ευτυχία στη σχέση σου. Θα μπορούσε επίσης να είναι αναπόσπαστο στοιχείο για την ενίσχυση της εμπιστοσύνης ανάμεσά σας…. και αυτό θα επιδράσει στην ψυχολογία σου, για να σε κάνει πιο δεκτική και περισσότερο διασκεδαστική. Η ενεργητική σου αύρα, μπορεί να είναι πολύ δελεαστική, για να μπορέσει να της αντισταθεί ένα συγκεκριμένο άτομο! Αλλά η ενισχυμένη σου αυτοπεποίθηση είναι αυτή, που πιθανόν σε κάνει πιο ελκυστική τώρα.

  • ιχθύες

Όσο δελεαστικό θα ήταν να απολαύσεις τη σχέση σου ή να βυθιστείς στη μοναξιά σου, θα διαπιστώσεις πως αγκαλιάζοντας το πνεύμα της συντροφικότητας θα δημιουργήσεις καινούργιες προοπτικές για τα ερωτικά σου. Ωστόσο, αν διαπιστώσεις ότι οι αποκαλύψεις σου, είναι αντίθετες μ’ αυτό που βλέπει ο εραστής σου, τότε μίλησε με περισσότερες λεπτομέρειες. Όσο περισσότερο του ανοίγεσαι, τόσο πιο πιθανό είναι να βρείτε μια ουσιαστική μέση οδό…. και ίσως να αισθανθείς ότι έχει έρθει η ώρα να οδηγήσεις τη σχέση σου, σε νέα κι ενδιαφέρουσα – κατεύθυνση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments