Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Παίρνει άδεια η αναπτυξιακή ομάδα για την Α2

Ολυμπιακός: Παίρνει άδεια η αναπτυξιακή ομάδα για την Α2
Ολυμπιακός: Κανονικά θα αγωνιστεί στην Α2 η αναπτυξιακή ομάδα των Πειραιωτών, καθώς την Παρασκευή (4/10) αναμένεται να πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ.

Ολυμπιακός: Το τελευταίο θέμα με την αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού, το οποίο προέκυψε τις τελευταίες ημέρες, λύθηκε. Η δεύτερη ομάδα των «ερυθρόλευκων» δεν έχει πάρει ακόμη το πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία θα συνεδριάσει την Παρασκευή (4/10).

Το πρόβλημα ήταν το ΣΕΦ, καθώς η προηγούμενη διοίκηση δεν έδωσε το σχετικό έγγραφο στους Πειραιώτες, ώστε να το συμπεριλάβουν στον φάκελό τους, λόγω των οφειλόμενων που ισχυρίζονται πως υπάρχουν οι απερχόμενοι επικεφαλής του γηπέδου. Το συγκεκριμένο θέμα έχει πάρει τη δικαστική… οδό, καθώς η «ερυθρόλευκη» πλευρά δεν το αναγνωρίζει αυτό το χρέος.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν μιλήσει ήδη με τη νέα διοίκηση του κλειστού και το θέμα αυτό έχει διευθετηθεί. Οπότε, αφότου λάβουν το συγκεκριμένο έγγραφο από το ΣΕΦ, οι «ερυθρόλευκοι» θα το συμπεριλάβουν στον φάκελό τους και έτσι αναμένεται να τους χορηγηθεί κανονικά το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α2.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments