Αθλητισμός

Πόντους Βέρνμπλουμ: Μόνο αν θελήσει θα φύγει νωρίς από τον ΠΑΟΚ

Πόντους Βέρνμπλουμ: Μόνο αν θελήσει θα φύγει νωρίς από τον ΠΑΟΚ
Πόντους Βέρνμπλουμ: Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής παλεύει να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Τι ισχύει με την πιθανότητα πρόωρου "διαζυγίου".

Πόντους Βέρνμπλουμ: Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής είναι από τους πιο άτυχους στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Εδώ και μερικούς μήνες παλεύει για να επιστρέψει στη δράση από έναν τραυματισμό που αποκόμισε στον αχίλλειο τένοντα. Ζημιά που θεωρείται από τις πιο “ύπουλες” στο ποδόσφαιρο, καθώς ποτέ δεν είναι ξεκάθαρος ο χρόνος αποθεραπείας, όσο και το εάν θα αφήσει… σημάδια σε αυτόν που το παθαίνει. Ο Βέρνμπλουμ προσπαθεί καθημερινά να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, ούτως ώστε να βοηθήσει τις προσπάθειες του ΠΑΟΚ. Ο τραυματισμός του έθεσε στο τραπέζι ορισμένα ερωτήματα, όσο για το εάν ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να το ξανασκεφτεί και να προτείνει λύση της συνεργασίας τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη SporTime, η υπόθεση Βέρνμπλουμ δεν βρίσκεται ακριβώς στα χέρια του ΠΑΟΚ. Σε περίπτωση που ο Βέρνμπλουμ ήθελε να σταματήσει την προσπάθεια επιστροφής του, τότε εκείνος θα έκανε το πρώτο βήμα για το “διαζύγιο”. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μόνο αν έχει κουραστεί ο Σουηδός με το να προσπαθεί, ανεπιτυχώς, να επανέλθει και αποφασίσει να το «κόψει», θα τεθεί ρεαλιστικά θέμα τερματισμού συνεργασίας.

Ο Βέρνμπλουμ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021, με συνολικές απολαβές που φτάνουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

To αρνητικό ρεκόρ του Πέδρο Ενρίκε

Ο πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ έφυγε το καλοκαίρι από την Ελλάδα, παίρνοντας μεταγραφή στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Καϊσέρισπορ. Ο Πέδρο Ενρίκε δεν ήταν στα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα, και μετακόμισε στη γειτονική χώρα, όπου βρήκε τον χρόνο συμμετοχής που έψαχνε αλλά έχει σημειώσει ένα πολύ μεγάλο αρνητικό ρεκόρ.

Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί σε πέντε παιχνίδια και έχει δεχτεί συνολικά τρεις κίτρινες κάρτες και δύο κόκκινες. Την δεύτερη κόκκινη την δέχτηκε στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Κόνιασπορ, και έτσι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής για ακόμη μία φορά στην επόμενη αναμέτρηση. Μένει να δούμε αν ο Βραζιλιάνος θα καταφέρει να βρει σιγά-σιγά τα πατήματά του και δείξει τα θετικά του στοιχεία με τη φανέλα της Καϊσέρισπορ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments