Ελλάδα

Καλαμαριά: Ελεύθερος ο 70χρονος που έσπρωξε στο κενό τον φίλαθλο του Απόλλωνα Πόντου

Καλαμαριά: Ελεύθερος ο 70χρονος που έσπρωξε στο κενό τον φίλαθλο του Απόλλωνα Πόντου
Καλαμαριά: Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο 70χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρχε πρόθεση να προκαλέσει τον θάνατο στον άτυχο άνδρα, τον οποίο είπε ότι γνώριζε εδώ και χρόνια.

Καλαμαριά: Ελεύθερος, χωρίς περιοριστικούς όρους, αφέθηκε μετά την απολογία του ο 70χρονος φίλαθλος, που κατηγορείται ότι έσπρωξε έναν συνομήλικο του με αποτέλεσμα εκείνος να πέσει στα σκαλιά της κερκίδας και να χάσει τη ζωή του, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Απόλλωνα Πόντου με τα Χανιά την περασμένη Κυριακή (29/9) στο δημοτικό γήπεδο Καλαμαρίας. Ο κατηγορούμενος -που εμφανίζεται σε βίντεο να απωθεί το θύμα με αποτέλεσμα αυτό να πέφτει στα σκαλοπάτια της κερκίδας κι από την πτώση να τραυματίζεται θανάσιμα- απολογήθηκε στην Α’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ύστερα από την ποινική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του για ανθρωποκτονία με δόλο και βιαιοπραγία σε αθλητική εκδήλωση.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει τον θάνατο στον άτυχο άνδρα, τον οποίος όπως ανέφερε γνώριζε αρκετά χρόνια. Μεταξύ άλλων, είπε ότι προηγήθηκε μια λεκτική διαμάχη με μια ομάδα φιλάθλων τους οποίους το θύμα προπηλάκιζε και εξύβριζε ενώ στη συνέχεια στράφηκε εναντίον του και του επιτέθηκε λεκτικά, λέγοντας ότι συμμετείχε στη διάλυση του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

«Μαζί του πέθανα κι εγώ» φέρεται να ανέφερε συντετριμμένος στην απολογία του, τονίζοντας ότι είχε προηγηθεί καβγάς του θύματος με ομάδα τεσσάρων-πέντε φίλων του Απόλλωνα που βρίσκονταν στην ίδια κερκίδα. Μετά την απολογία του φέρεται να ξέσπασε κλάματα. Με απόφαση της ανακρίτριας και της εισαγγελέως γνωμοδοτήσεων αποφασίστηκε τελικά να αφεθεί ελεύθερος, χωρίς να του επιβληθεί κάποιος περιοριστικός όρος. Για την παραπομπή του σε δίκη θα αποφανθεί το αρμόδιο συμβούλιο, αφού ολοκληρωθεί η κύρια ανάκριση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments