Τεχνολογία

iPhone 11: Αυτό είναι το χαρακτηριστικό που έχει ενθουσιάσει τους πάντες (pic)

iPhone 11: Αυτό είναι το χαρακτηριστικό που έχει ενθουσιάσει τους πάντες (pic)
iPhone 11: Μια νέα λειτουργία έχει ξετρελάνει τους χρήστες της νέας συσκευής της Apple.

iPhone 11: Πριν λίγες ξεκίνησε η κυκλοφορία του νέου smartphone της Apple. Μάλιστα, τα αποθέματα της χώρας μας εξαντλήθηκαν μέσα σε μια μέρα. Το νέο μοντέλο της Apple έχει ενθουσιάσει τους πάντες παγκοσμίως και σιγά σιγά οι χρήστες τους ανακαλύπτουν νέα πράγματα που μοιράζονται στο διαδίκτυο.

Ένα από τα όπλα του νέου iPhone είναι η τριπλή πίσω κάμερα. Μια από τις επιλογές που δίνουν οι τρεις κάμερες είναι να μεγαλώνουν αντικείμενα. Για παράδειγμα μπορεί να κάνει κάτι ένα αντικείμενο που τραβήξατε από μακριά, να φαίνεται σαν να είναι ακριβώς μπροστά σας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση που έγινε στο twitter

Ανάρπαστο το iPhone 11 στην Ελλάδα

Σύμφωνα με την Καθημερινή, ποσοστό πάνω από το 70% των συσκευών που πωλήθηκαν την Παρασκευή, πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του iPhone στην Ελλάδα, είχε να κάνει με τα πιο ακριβά μοντέλα.

Αντίθετα η ζήτηση που παρουσιάστηκε στο «φθηνό» μοντέλο iPhone 11 (με τιμή διάθεσης που ξεκινά από τα 869 ευρώ και φτάνει τα 1.029 ευρώ), περιορίσθηκε στο 20% έως 25%. Κατά τα ίδια στοιχεία, σε όλα τα μεγάλα δίκτυα διανομής κινητών τηλεφώνων, υπήρχε διαθεσιμότητα στο iPhone 11, περιορισμένη διαθεσιμότητα στο iPhone 11 Pro, ενώ το iPhone 11 Pro Max δεν υπήρχε πουθενά. Ούτε στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας ούτε στα δίκτυα λιανικής διάθεσης ηλεκτρονικών, συμπεριλαμβανομένης της αντιπροσωπείας της Apple στην Ελλάδα.

Στελέχη της αγοράς μιλούν για επιτυχή κίνηση της Apple, παρά τις επικρίσεις που ακούστηκαν αρχικά σε ό,τι αφορά στην «τσουχτερή» τιμή των νέων iPhone. Γιατί τα νέα τηλέφωνα της Apple δεν έχουν μεγάλες διαφορές από τα προηγούμενα αλλά έχουν μεγάλες διαφορές σε ό,τι φορά στις φωτογραφίες και τα βίντεο, στους επεξεργαστές και στη διάρκεια «ζωής» της μπαταρίας.

Παράγοντες της αγοράς, σύμφωνα με την Καθημερινή, η τιμή διάθεσης δεν είναι το κριτήριο που δημιουργεί… φρενίτιδα για τα νέα iPhone. Η Apple, όπως παντού στον κόσμο έτσι και στην Ελλάδα, έχει δημιουργήσει φανατικό κοινό, που δεν υπολογίζει ιδιαίτερα το κόστος αγοράς. Υιοθετεί το αμέσως νέο προϊόν, χωρίς ιδιαίτερα μεγάλες περιστροφές. Στην Ελλάδα υπάρχει κοινό 5.000 έως 10.000 ανθρώπων που ακολουθεί το συγκεκριμένο μοτίβο.

Γι’ αυτό κάθε χρόνο, μια εβδομάδα πριν από τη διάθεση του προϊόντος, τα δίκτυα διανομής κινητών ξεκινούν τις προ–παραγγελίες, για να ακολουθήσει αμέσως μετά τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, η περίοδος των παραγγελιών. Συνήθως η ζήτηση καλύπτεται τον Ιανουάριο λίγο μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και πάντοτε ανάλογα με το πόσο επιτυχημένο προϊόν είναι το νέο iPhone.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments