Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη (3/10/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη (3/10/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (3/10/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (3/10/19).

  • Κριός

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη προκλήσεις, αλλά τίποτα που δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε. Σπάστε τις υποχρεώσεις σας σε μικρότερα κομμάτια, ώστε να μπορείτε να τις διαχειριστείτε καλύτερα. Μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από τον/τη σύντροφό σας. Θα χαρούν να σας βοηθήσουν να τελειώσετε νωρίτερα με τις δουλειές σας, ώστε να μπορείτε να ασχοληθείτε και λίγο μαζί τους.

  • Ταύρος

Η προσοχή σας στη λεπτομέρεια σήμερα, σημαίνει πως ό,τι και αν κάνετε θα γίνει σωστά. Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα για να προγραμματίσετε κάτι ξεχωριστό για εσάς και τον/τη σύντροφό σας. Να ξέρετε ότι θα εξελιχθεί πολύ καλύτερα από ότι περιμένατε.

  • Δίδυμοι

Κάποιο τηλεφώνημα από την οικογένειά σας σήμερα μπορεί να σας ταράξει. Πηγαίνετε μια βόλτα για να αποσυμπιεστείτε. Αργότερα αφήστε τον/τη σύντροφό σας να σας παρηγορήσει. Όταν βρίσκεστε στην αγκαλιά τους όλα μοιάζουν καλύτερα.

  • Καρκίνος

Σε όλους αρέσει το σπιτικό φαγητό, οπότε σήμερα δείξτε τις ικανότητές σας στην κουζίνα. Δεν μαγειρεύετε πολύ καλά; Ακόμη και το πιο απλό πιάτο, αν φτιαχτεί με αγάπη θα ενθουσιάσει τον/την σύντροφο σας.

  • Λέων

Είναι ένα πράγμα να σκέπτεστε να κάνετε μια τολμηρή κίνηση και άλλο να την κάνετε. Σκέφτεστε εδώ και καιρό να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Σήμερα ήρθε η ώρα να το κάνετε.

  • Παρθένος

Ήρθε η ώρα για ξεκαθάρισμα – και δεν μιλάμε μόνο για το σπίτι σας. Σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκαθαρίσετε τυχόν παλιά ζητήματα ή πικρίες, που κρατάγατε μέσα σας εδώ και καιρό. Αν κάτι σας προκαλεί δυστυχία, ήρθε καιρός να το ξεφορτωθείτε.

  • Ζυγός

Έχετε τόσα πολλά πράγματα στο μυαλό σας τελευταία, που έχει αρχίσει να έχει συνέπειες στη ζωή σας. Δώστε στον εαυτό σας τον απαραίτητο χρόνο για να ηρεμήσει. Δεν είναι κακό να ζητήσετε από τον/την αγαπημένο/η σας να σας κάνει ένα μασάζ για να χαλαρώσετε!

  • Σκορπιός

Κάποιος φίλος σας σήμερα θα σας ζητήσει μια μεγάλη χάρη. Αν πρόκειται για κάτι που μπορείτε να κάνετε, χωρίς να υπάρξουν ιδιαίτερες συνέπειες στην προσωπική σας ζωή, κάντε το. Απλά βεβαιωθείτε ότι πρόκειται για κάτι που μπορείτε να διαχειριστείτε – μην υπερβάλλετε εαυτόν.

  • Τοξότης

Αν το άγχος της δουλειάς σας έχει καταβάλλει, σκεφτείτε να κάνετε γιόγκα. Αν μάλιστα ξεκινήσετε μαθήματα με τον/την αγαπημένο/η σας, μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόσασταν για να καθαρίσετε το μυαλό σας και να χαλαρώσετε.

  • Αιγόκερως

Σήμερα έχετε την απαραίτητη συγκέντρωση για να τακτοποιήσετε κάποιες λεπτομέρειες. Μπορείτε επίσης να οργανώσετε το πρόγραμμά σας για τις επόμενες μέρες, για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Όλα θα κυλήσουν πιο ομαλά όταν έχετε ένα καλά οργανωμένο σχέδιο.

  • Υδροχόος

Αν σήμερα χρειαστεί να κάνετε κάποιες μεγάλες αλλαγές, φροντίστε να σκεφτείτε και το πώς θα αισθανθεί ο/η σύντροφός σας για αυτές. Μπορεί να μην είναι τόσο ευέλικτοι όσο εσείς. Αν πρέπει να κάνετε κάτι που θα τους στενοχωρήσει, υποσχεθείτε ότι θα επανορθώσετε αργότερα.

  • Ιχθύες

Σήμερα θα προκύψει μια φανταστική ευκαιρία για εσάς και τον/τη σύντροφό σας… Αλλά θα πρέπει να ενεργήσετε αστραπιαία για να την αξιοποιήσετε. Μην ανησυχείτε, δεν χρειάζεται να προγραμματίσετε τα πάντα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια τώρα. Απλά ξεκινήστε – και τα υπόλοιπα θα τα βρείτε στην πορεία!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments