Πολιτική

Κώστας Μπακογιάννης: Ανακουφίστηκε που δεν θα δοθεί άδεια στον Κουφοντίνα

Κώστας Μπακογιάννης: Ανακουφίστηκε που δεν θα δοθεί άδεια στον Κουφοντίνα
Κώστας Μπακογιάννης: Να υπάρξει δίκαιη κατανομή των μεταναστών σε όλη τη χώρα.

Για τις αυξημένες ροές προσφύγων και μεταναστών, τις επιχειρήσεις που πραγματοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας, το «όχι» στο αίτημα άδειας του Κουφοντίνα, αλλά και το θέμα που προέκυψε με τη μετονομασία σταθμού του μετρό σε «Παύλος Μπακογιάννης», μίλησε ο Κώστας Μπακογιάννης σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. «Εθνικό πρόβλημα που απαιτεί εθνική λύση», χαρακτήρισε το προσφυγικό – μεταναστευτικό ο Δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος τόνισε ότι τις τελευταίες μέρες οι ροές είναι αυξημένες και η όλη κατάσταση θυμίζει, σε κάποιο βαθμό, το 2015.

«Δεν γίνεται κάποιες περιοχές της Αθήνας να σηκώνουν όλο το βάρος» τόνισε και αναφέρθηκε στις επιχειρήσεις που γίνονται στο κέντρο της Αθήνας: «Το πιο εύκολο είναι να πει κανείς: παρέλαβα καμένη γη. Εγώ σε αυτή την παγίδα δεν πρόκειται να πέσω. Εμένα με νοιάζει το παρόν και το μέλλον».

Τι είπε για το “όχι” στο αίτημα Κουφοντίνα

Αναφορικά με την αρνητική απάντηση στο αίτημα αδείας του Δημήτρη Κουφοντίνα, δήλωσε ότι το άκουσε με ανακούφιση. «Δεν χρειάζεται να εξηγήσω στα παιδιά μου γιατί αυτός ο άνθρωπος κάνει ξανά βόλτα στην Αθήνα» είπε και πρόσθεσε: «Αισθανόμαστε καλύτερα και πιο ασφαλείς. Υπάρχει μια λογική σε αυτό. Η ιστορία της 17Ν προέκυψε γιατί πολλοί επέτρεψαν στους εαυτούς τους να παραδοθούν στην τοξικότητα του διχασμού».

Όσο για τη μετονομασία σταθμού του Μετρό σε «Παύλος Μπακογιάννης» ο Δήμαρχος της Αθήνας δήλωσε: «Δεν θέλουμε να γίνει ο πατέρας μας θέμα τέτοιας συζήτησης. Δεν τον θέλουμε ταμπέλα πουθενά. Σπίτι τον θέλαμε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments