Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τo Σάββατο (5/10/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τo Σάββατο (5/10/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Σάββατο (5/10/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Σάββατο (5/10/19).

  • Κριός

Εκφράστε στον αγαπημένο/η σας αυτά που κρύβετε στην καρδιά σας. Μην ντρέπεστε! Μπορεί να αισθάνεσθε κάπως ανασφαλείς αλλά τα ειλικρινή σας λόγια θα ακουστούν σαν ποίηση στα αυτιά τους.

  • Ταύρος

Αφιερώνετε πολύ ενέργεια για να ευχαριστήσετε τον/την αγαπημένο/η σας. Σήμερα επικεντρώστε την ενέργεια σας για να κάνετε κάτι που θα ευχαριστήσει εσάς. Προγραμματίστε να κάνετε κάτι που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

  • Δίδυμοι

Τα πράγματα ποτέ δεν πήγαιναν καλύτερα στην ερωτική σας ζωή. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας είστε σε απόλυτη αρμονία μεταξύ σας. Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα για να κάνετε κάποια κοινά σχέδια – ίσως εκείνο το μακρινό ταξίδι που ονειρεύεστε εδώ και καιρό!

  • Καρκίνος

Εσείς και ο/η σύντροφός σας μπορεί να έχετε εντελώς διαφορετικές απόψεις σχετικά με το πώς θα πρέπει να γίνει κάτι. Αν καταφέρετε να ακούσετε ο ένας την άποψη του άλλου και να συνεργαστείτε, θα καταφέρετε να φτάσετε σε κάποιο συμβιβασμό.

  • Λέων

Είστε εξαιρετικά ικανοί αλλά δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Ο/Η σύντροφος σας είναι εκεί για να σας υποστηρίξει, οπότε αφήστε τον/την. Μπορεί να σας πάρει λίγο χρόνο αλλά στο τέλος θα μάθετε να δέχεστε βοήθεια από άλλους.

  • Παρθένος

Προσέξτε τα έξοδά σας σήμερα. Δε χρειάζεται να στερηθείτε κάτι αλλά προσπαθήστε να μην το παρακάνετε. Πείτε στον/τη σύντροφό σας τι κάνετε και ζητήστε του/της να σας βοηθήσει να ξαναμπείτε στο σωστό δρόμο.

  • Ζυγός

Τον τελευταίο καιρό προσέχετε πολύ την εμφάνισή σας, και το γεγονός αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον/τη σύντροφό σας. Ούτως ή άλλως σας αγαπάνε όπως και αν είστε, αλλά τώρα τους έχετε πραγματικά πάρει τα μυαλά!

  • Σκορπιός

Η έλξη που αισθάνεστε για τον/την αγαπημένο/η σας είναι απίστευτη τώρα – δεν θέλετε να τον/την αποχωριστείτε ούτε για ένα λεπτό. Αισθάνονται και εκείνοι με τον ίδιο τρόπο, οπότε τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ «καυτά» ανάμεσά σας.

  • Τοξότης

Σήμερα ο/η αγαπημένος/η σας μπορεί να έρθει σε εσάς ζητώντας συμβουλές. Εσείς μπορεί να νομίζετε ότι δεν μπορείτε να τους προσφέρετε κάποια σημαντική βοήθεια αλλά εκείνοι εκτιμούν ιδιαίτερα την προοπτική σας. Έχετε περισσότερη διορατικότητα από ότι πιστεύετε.

  • Αιγόκερως

Η δουλειά σας καταναλώνει πολύ από την ενέργεια σας τώρα και δυσκολεύεστε να βρείτε χρόνο για τον/την αγαπημένο/η σας. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να αξιοποιήσετε όσο καλύτερα μπορείτε τον χρόνο που περνάτε μαζί. Η ποιότητα μετράει περισσότερο από την ποσότητα!

  • Υδροχόος

Το να γνωρίζετε καινούργια άτομα με τον/την αγαπημένο/η σας είναι ένα διασκεδαστικό κομμάτι της σχέσης. Σήμερα μπορεί να συστηθείτε με ένα καινούργιο συναρπαστικό άτομο, που δεν θα είχατε γνωρίσει διαφορετικά.

  • Ιχθύες

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας έχετε διαφορετικές ανάγκες ο καθένας – η πρόκληση είναι να καταφέρετε να τις ταιριάξετε. Σήμερα μιλήστε ο ένας στον άλλον και δείτε σε τι χρειάζεται να δώσετε περισσότερη έμφαση στη σχέση σας και τι μπορείτε να αφήσετε στην άκρη.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments