Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου (5/10/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου (5/10/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (5/10/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (5/10/19).

  • κριός

Η ανακάλυψη της πραγματικότητας ενός ρομαντικού σεναρίου, μπορεί να αντικαταστήσει μια παρανόηση που δημιουργήθηκε, με κάτι πιο καθησυχαστικό. Μπορεί να επιβεβαιώσεις το πού βρίσκεσαι πραγματικά με τον εραστή σου και πως οι αποφάσεις σχετικά με το μέλλον ή η δημιουργία μιας πιο στενής σχέσης ανάμεσά σας, θα είναι το αποτέλεσμα. Αυτό που έρχεται στο φως, μπορεί να διαφέρει από τις προσδοκίες σου, αλλά αυτό δεν το καθιστά λιγότερο ενδιαφέρον ή μαγικό!

  • ταύρος

Αν αισθάνεσαι πως χρειάζεσαι στοργή και φροντίδα, τότε να είσαι σίγουρη, πως θα σου προσφερθούν. Ο αγαπημένος σου, θα ξέρει ακριβώς τι να πει ή να κάνει, για να φέρει τα πάνω κάτω. Η προθυμία του να σε κάνει να νιώσεις καλά, θα σε ενθαρρύνει να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου, για να έρθετε πιο κοντά! Αυτό που δίνεις…αυτό παίρνεις!

  • δίδυμοι

Μια δημιουργική διέξοδος, θα είναι ιδανική για να σε βοηθήσει να βγάλεις από πάνω σου τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που είχαν πέσει στους ώμους σου τελευταία. Η διάθεσή σου να περάσεις καλά, που προέρχεται από μια εμπνευσμένη ιδέα σου, μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται, για να εμφανιστεί η ερωτική σου πλευρά. Ό, τι δημιουργείς ή μεταφέρεις στον εραστή σου, θα εκτιμηθεί! Πιθανόν, λόγω της ειλικρίνειας που την συνοδεύει.

  • καρκίνος

Θα αισθανθείς πως μεταφέρεις μεγαλύτερο μερίδιο ευθυνών στη σχέση σου τώρα…γι’ αυτό απέφυγε να δείξεις τη δυσαρέσκειά σου ή να σιγοβράζεις στο ζουμί σου, απ’ τα νεύρα σου. Αν πιστεύεις ότι το αντικείμενο του πόθου σου, πρέπει να αναλάβει περισσότερα από όσα κάνει, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή, για να μιλήσεις. Μπορείς να αποφύγεις μια τεταμένη κατάσταση, αν λειτουργήσεις μ’ αυτό τον τρόπο!

  • λέων

Σύντομα θα ανακαλύψεις, ότι μια καταπραϋντική ή θεραπευτική επιρροή, αντικαθιστά τις οποιεσδήποτε εντάσεις… και μπορεί να προσδώσει έναν πιο αγαπητό χαρακτήρα, στα οικογενειακά σου θέματα. Ο εραστής σου, θα δώσει επίσης μεγαλύτερη σημασία στην αιτία της έντασης. Ίσως, είναι ο τρόπος που το σπίτι σας θα μπορούσε να προσφέρει ένα τέλειο σκηνικό, για να διαμορφωθεί ή να αναπτυχθεί μέσα σε αυτό ο έρωτας και η αγάπη. Και θα είναι μια ευπρόσδεκτη και ευχάριστη απόσπαση της προσοχής.

  • παρθένος

Θυμήσου ότι αν πεις κάτι και γελάσεις, τότε κι ο κόσμος θα γελάσει μαζί σου – όχι με σένα! Προσπάθησε να είσαι πιο έξυπνη κάνοντας κάτι διαφορετικό…. και ίσως ο αγαπημένος σου πιστέψει, ότι το παίρνεις πολύ σοβαρά. Αν μπορείς να γελάς με τον εαυτό σου ή να κάνεις μια ένεση χιούμορ σε ένα συγκεκριμένο σενάριο, τότε μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεται, για να ενθαρρύνεις το ταίρι σου, να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία…και να σε πλησιάσει.

  • ζυγός

Μια πρόκληση σε περιμένει…αλλά μπορεί να υπάρξει ταυτόχρονα και διασκέδαση αν με τον εραστή σου, δείξετε λίγη ανεμελιά αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει λόγος να πάτε από το ένα άκρο στο άλλο. Όσο πιο αυθόρμητοι είσαστε, τότε περισσότερη απόλαυση θα νιώσετε. Αδράξτε την ευκαιρία να κάνετε ό, τι κάνει την αδρεναλίνη και των δυο σας, να χτυπήσει «κόκκινο». Το αφήνω, πάνω σου!

  • σκορπιός

Μια αξιοσημείωτη αίσθηση ηρεμίας, συνεργασίας και αρμονίας, είναι πιθανό να διαπεράσει σύντομα την ερωτική σου ζωή… και αυτό μπορεί να γλυκάνει με υπέροχο τρόπο, τη σχέση σου. Οι ερωτικές σου υποθέσεις μπορούν επίσης να επωφεληθούν, από μια πιο νεανική ατμόσφαιρα, που πιθανότατα εκπέμπεις. Αυτό μπορεί να φέρει νέα διάσταση στη σχέση σου, σπάζοντας τον πάγο με τον εραστή σου, ή απολαμβάνοντας ευχάριστο χρόνο, μαζί!

  • τοξότης

Προσπάθησε να μην αφήσεις τον έντονο ενθουσιασμό σου για την επίλυση ενός προβλήματος ή για την προσπάθειά σου να φτάσεις στο βάθος μιας συγκεκριμένης κατάστασης, να σε απομακρύνει από τη διασκέδαση, την επιπολαιότητα και τις ρομαντικές ευκαιρίες, που προσφέρονται. Η μέριμνά σου για την επίλυση ενός συγκεκριμένου ζητήματος, μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι «σπαστική» στα μάτια, όποιου θέλει να απολαύσει την παρέα σου. Αν θελήσεις να πάρεις κάτι λιγότερο στα σοβαρά ή αποφασίσεις να αποστασιοποιηθείς για λίγο… τότε θα συνειδητοποιήσεις, τις υπέροχες εξελίξεις που σε περιμένουν!

  • αιγόκερως

Είναι πιθανό να αναλάβεις πρωτοβουλίες, με τρόπο που ο αγαπημένος σου, δεν είναι πρόθυμος να κάνει. Ωστόσο, κάνοντας αυτό που πρέπει… μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεται για να ενισχυθεί ο δεσμός σου ή να κερδίσεις την προσοχή αυτού, για τον οποίο ενδιαφέρεσαι. Αυτό που μπορεί εσύ να θεωρείς σαν εστιασμένη προσπάθεια, κάποιος άλλος θα μπορούσε να το δει, σαν αθωότητα. Να είσαι ευγνώμον για την εκτίμησή του. Είσαι πολύ σέξι, όταν είσαι σίγουρη!

  • υδροχόος

Μπορεί να κάνεις κάποιες πολύ σοβαρές συζητήσεις αυτή τη στιγμή…οπότε σκέψου μήπως μια πιο έξυπνη προσέγγιση, θα ήταν πιο ωφέλιμη. Είναι επίσης πιθανόν, η ενέργεια και ο ενθουσιασμός σου, να είναι ακούσια συντριπτικές, στα μάτια του εραστή σου. Αντιστάσου σε οποιαδήποτε παρόρμηση σε ωθεί να πάρεις βιαστικές αποφάσεις ή να εκφράσεις τις απόψεις σου, χωρίς να επιτρέψεις στον εραστή σου, να τις μοιραστεί μαζί σου. Ίσως να μην έχεις 100% ακριβές ποσοστό επιτυχίας, κερδίζοντας τα πάντα, με το σωστό τρόπο.

  • ιχθύες

Είναι ο τρόπος που παρουσιάζεις τον εαυτό σου ή εκφράζεσαι τώρα, που πιθανόν να στρέψει την προσοχή των άλλων ή ίσως να ενθαρρύνεις τον εραστή σου να σε δει με καινούργιο και συναρπαστικό φως. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον τρόπο με τον οποίο σε βλέπουν οι άλλοι αυτή τη στιγμή, μπορείς να κάνεις εξαιρετικές πρώτες εντυπώσεις ή να ενισχύσεις την ελκυστικότητά σου, νιώθοντας σιγουριά. Απλά να γνωρίζεις τι σημαίνει αβλαβής ερωτική διασκέδαση…γιατί κάποιος θα μπορούσε να το δει διαφορετικά!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments