Ελλάδα

Αρκάς: Φαρμακερό σκίτσο με συμβουλές για το τι χρειάζεται για να πετύχει κάποιος στην πολιτική

Αρκάς: Φαρμακερό σκίτσο με συμβουλές για το τι χρειάζεται για να πετύχει κάποιος στην πολιτική
Ο Αρκάς επέστρεψε με νέο σκίτσο για το τι χρειάζεται κάποιος για να κάνει πετυχημένη πολιτική καριέρα.

Αρκάς: Τα τελευταία χρόνια ο Αρκάς έχει ασχοληθεί έντονα με τους πολιτικούς. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που κατηγορήθηκε ότι κάνει υπερβολικά πολλά πολιτικά σχόλια. Αυτή τη φορά δεν στοχοποίησε κάποιο συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο, αλλά ολόκληρο το σύστημα. Ο πρωταγωνιστής του σκίτσου δίνει συμβουλές σε όσους θέλουν να ακολουθήσουν πολιτική καριέρα.

Για την ακρίβεια δίνει δυο πολύ απλές συμβουλές. Μας θυμίζει ότι πρέπει να έχουμε δυο πράγματα στο μυαλό μας. Αρχικά ότι η ψήφος των ηλίθιων μετράει όσο και των υπόλοιπων και στη συνέχεια τονίζει ότι οι ηλίθιοι είναι περισσότεροι.

Δείτε το καυστικό σκίτσο του Αρκά

Αρκάς: Αυτό είναι το φαρμακερό σχόλιο που ανέβασε για τον μειωμένο ΕΝΦΙΑ

ε ένα νέο σκίτσο «φωτιά» αποφάσισε να σχολιάσει τον μειωμένο ΕΝΦΙΑ ο γνωστός σκιτσογράφος. Υπενθυμίζεται πως ο ΕΝΦΙΑ, του οποίου η προθεσμία για την πληρωμή της πρώτης δόσης εκπνέει στις 30 Σεπτεμβρίου, θα είναι μειωμένος από 10% έως και 30% για τους φορολογούμενους.

Στο σκίτσο πρωταγωνιστεί ο βασιλιάς σε μια παρτίδα σκάκι, ο οποίος δεν αντέχει την είδηση για το φόρο των δύο πύργων που έχει το «στράτευμά» του. Την εξήγηση αναλαμβάνει η βασίλισσα η οποία λέει στον αξιωματικό που ρωτά «τι έπαθε;» για την πτώση του βασιλιά. «Του ήρθε ο ΕΝΦΙΑ για τους πύργους».

Δείτε το σκίτσο του Αρκά:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments