Ελλάδα

Κώστας Καίσαρης: Έφυγε από τη ζωή ο “αποδυτηριάκιας”

Κώστας Καίσαρης: Έφυγε από τη ζωή ο “αποδυτηριάκιας”
Κώστας Καίσαρης: Το τελευταίο διάστημα ο γνωστός δημοσιογράφος νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο.

Κώστας Καίσαρης: Έφυγε σήμερα το μεσημέρι στα 70 του χρόνια από τη ζωή μια εμβληματική μορφή του ελληνικού τύπου, ο Κώστας Καίσαρης. Ο δημοσιογράφος ταλαιπωρούταν από κάποια ασθένεια και τις τελευταίες δύο εβδομάδες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο. Ο Καίσαρης το τελευταίο διάστημα εργάζονταν στην εφημερίδα τα ΝΕΑ και στην ιστοσελίδα to10.gr, συνεχίζοντας μια τεράστια καριέρα στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Ο “αποδυτηριάκιας”

Ο Καίσαρης έγινε γνωστός ως «Αποδυτηριάκιας» στην εφημερίδα «Φίλαθλος», σε μία από τις πιο διάσημες στήλες του αθλητικού Τύπου. Το τελευταίο του κείμενο το έγραψε στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 και είχε σχέση με τον αντικαπνιστικό νόμο. Ήταν ένας άνθρωπος που καθιέρωσε ένα ανατρεπτικό ύφος γραφής την δεκαετία του 80 και με τον λόγο του έγραψε μια μοναδική ιστορία μέσα από τις σελίδες των εφημερίδων. Ένας πολύ μεγάλος δημοσιογράφος που μέχρι και τις τελευταίες στιγμές της ζωής του είχε κοντά του, χαρτί, μολύβι και τηλέφωνο. Για το ρεπορτάζ φίλε Κώστα, για το ρεπορτάζ. Όλοι θα θυμούνται την ατάκα του, με την χαρακτηριστική βραχνάδα της φωνής: «Έλα, ο Καίσαρης είμαι…».

Η “αιχμηρή” πένα του

Ο δημοσιογράφος είχε γράψει ιστορία στον ελληνικό τύπο με την «αιχμηρή» του πένα και αποτελούσε σημείο αναφοράς για όλα τα θέματα που αφορούσαν στον ελληνικό αθλητισμό. Ο Κώστας Καίσαρης υπήρξε ένας εκ των κορυφαίων ρεπόρτερ δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο «κυνήγι» της είδησης αλλά παράλληλα είχε τον τρόπο για να σχολιάσει με καυστικό ύφος τα δρώμενα στον χώρο του αθλητισμού. Βέβαια δεν ήταν λίγες οι φορές που ο δημοσιογράφος έχει ασχοληθεί και με θέματα της πολιτικής αλλά και της οικονομικής επικαιρότητας.

Η πορεία του στη δημοσιογραφία ξεκίνησε από τον  “Ριζοσπάστη”, ενώ συνεργάστηκε μεταξύ άλλων με τον «Ελεύθερο Τύπο», με τις αθλητικές εφημερίδες «Goal News» και «Νοκ άουτ» και τον ραδιοφωνικό σταθμό “Sentra FM”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments