Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη (8/10/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη (8/10/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τρίτη (8/10/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τρίτη (8/10/19).

Κριός

Σήμερα μπορεί να χάσετε την ψυχραιμία σας για πράγματα που κανονικά δεν σας ενοχλούν. Ζητήστε λίγη επιπλέον κατανόηση από το ταίρι σας και αφήστε τις σοβαρές συζητήσεις για μια άλλη μέρα.

Ταύρος

Σήμερα μπορεί να προκληθούν εντάσεις στη σχέση σας λόγω ζήλειας. Κοιτάξτε προσεκτικά την κατάσταση πριν αρχίσετε να εκτοξεύετε κατηγορίες. Μπορεί να έχετε παρεξηγήσει κάποια πράγματα.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να πληγωθείτε από κάτι που θα πει το ταίρι σας. Πριν αντιδράσετε, σκεφτείτε τι πραγματικά εννοεί. Μήπως παρεξηγήσατε κάτι; Αν είναι κάτι σοβαρό, συζητήστε το μαζί του.

Καρκίνος

Αν σήμερα το ταίρι σας παρουσιάσει ένα σχέδιο που σας φαίνεται τρελό, κάντε λίγη έρευνα πριν συμφωνήσετε να συμμετάσχετε. Βρείτε όσες πληροφορίες χρειάζεστε για να αισθανθείτε σίγουροι και στη συνέχεια προχωρήστε!

Λέων

Σήμερα εξετάστε βαθύτερα κάποιο θέμα που αντιμετωπίζει η σχέση σας και αποφεύγατε τόσο καιρό. Μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν είναι κάτι σημαντικό. Αλλά αν χρειάζεται να κάνετε κάτι για αυτό, αν το αντιμετωπίσετε τώρα θα ωφεληθείτε μακροπρόθεσμα.

Παρθένος

Ακούστε όσα έχει να σας πει το ταίρι σας, ακόμη και αν δεν συμφωνείτε μαζί του. Δώστε στον εαυτό σας τον απαραίτητο χρόνο για να τα «χωνέψετε» και στη συνέχεια επαναξιολογήστε τις απόψεις σας. Ίσως τελικά να μην διαφωνείτε!

Ζυγός

Μια ερωτική ταινία που είδατε τελευταία, σας έχει εξάψει την περιέργεια. Πείτε στο ταίρι σας ότι θα σας άρεσε να αναπαραστήσετε μαζί μερικές σκηνές της ταινίας. Φώτα, κάμερες, πάμε!

Σκορπιός

Σας προβληματίζει μια κατάσταση που αφορά το ταίρι σας. Ευτυχώς, ένα άτομο του οποίου τη γνώμη σέβεστε απεριόριστα, έχει μια καλή συμβουλή να σας δώσει. Η προοπτική του θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα υπό άλλο πρίσμα.

Τοξότης

Αν νιώθετε ότι θέλετε να μείνετε μόνοι σας σήμερα, πάρτε λίγο χρόνο για να καταλάβετε γιατί συμβαίνει αυτό. Μήπως σας προβληματίζει κάτι στη σχέση σας ή απλά θέλετε χρόνο για να σκεφτείτε;

Αιγόκερως

Στο μυαλό σας τριγυρίζουν διάφορες σκέψεις – και τώρα επιτέλους είστε έτοιμοι να πάρετε μια απόφαση. Το ταίρι σας περιμένει υπομονετικά, οπότε πείτε του ότι επιτέλους αποφασίσατε τι θα κάνετε.

Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε συναισθηματικά ευάλωτοι. Αν αναστατωθείτε από κάτι που θα πει το ταίρι σας, δώστε του το πλεονέκτημα της αμφιβολίας και σκεφτείτε μήπως αντιδράτε υπερβολικά.

Ιχθύες

Σήμερα υπερασπιστείτε αυτά που πιστεύετε, ακόμη και αν σημαίνει να διαφωνήσετε με το ταίρι σας. Να ξέρετε όμως ότι προτιμά να ακούσει μια ισχυρή άποψη από εσάς, παρά να σας βλέπει αδύναμους να υπερασπιστείτε τη γνώμη σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments