Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης (8/10/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης (8/10/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (8/10/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (8/10/19).

Κριός

Μπορεί να έχεις κάνει μια εντυπωσιακή δουλειά να φαίνεται τόσο απλή….που ο εραστής σου ν’ αγνοεί την υποστήριξη ή τη βοήθεια που χρειάζεσαι. Αν νιώσεις να κλιμακώνεται η πίεση που αισθάνεσαι, ίσως αναγκαστείς να μιλήσεις στο ταίρι σου, εξηγώντας τη θέση σου. Το αντικείμενο του πόθου σου μπορεί να εκπλαγεί, αλλά θα εκτιμήσει που του μίλησες.

Ταύρος

Οι συμβουλές του εραστή σου, μπορεί αρχικά, να έρχονται σε έντονη αντίθεση με αυτό που πιστεύεις πως θέλεις ή πρέπει ν’ ακούσεις. Ωστόσο, προσπάθησε να λάβεις υπόψη αυτά που προτείνει. Πιθανότατα δεν θα δυσκολευτείς να δεις, πως το ταίρι σου, θέλει το καλύτερο για σένα. Αν αποδεχτείς τις επισημάνσεις του, τότε ίσως συνειδητοποιήσεις, πως αντιπροσωπεύουν μια πιο άνετη επιλογή, απ’ αυτή που είχες κατά νου.

Δίδυμοι

Θα είναι στη διάθεσή σου να σταματήσεις ένα ερωτικό σενάριο που έχει γίνει κουραστικό. Ο αγαπημένος σου μπορεί να μη μοιράζεται τις ανησυχίες σου, αλλά και να αγνοεί τι χρειάζεται να αλλάξει. Η ανάληψη ελέγχου με έναν τρόπο που πιστεύεις ότι είναι απαραίτητος, μπορεί να οδηγήσει σε πιο όμορφη και περιπετειώδη επικράτεια….. τόσο εσένα, όσο και τον αγαπημένο σου!

Καρκίνος

Ένα δίλημμα στην ερωτική σου ζωή που αφορά ένα συγκεκριμένο άτομο μπορεί να σε αναγκάσει να συμφωνήσεις σε κάτι, πιο γρήγορα από ότι προτιμάς. Η ανάγκη ν’ αντιδράσεις γρήγορα μπορεί να αποτελέσει μέρος ενός ρομαντικού – ή παθιασμένου – σχεδίου! Αλλά θα επωφεληθείς από αυτή την πρόκληση. Πάψε να διστάζεις και συνδέσου με την αυθόρμητη πλευρά σου, αναλαμβάνοντας αυτό το ρίσκο.

Λέων

Η συγκέντρωσή σου σε ένα κοινό όνειρο ή μια αμοιβαία αγαπημένη φιλοδοξία, θα κάνει περισσότερα από το να ανάψει μια σπίθα στη σχέση σου τώρα! Έτσι θα διερευνήσεις με το ταίρι σου, τους τρόπους που μπορεί ένα όραμα να γίνει πραγματικότητα. Θα επιβεβαιώσεις τις υποθέσεις σου, πως ο εραστής σου σ’ ακολουθεί και είναι πρόθυμος να σε συνοδεύσει σ’ αυτό το ταξίδι. Ωστόσο, μην αποκλείσεις το πόσο αναπόσπαστα θα μπορούσαν να είναι τα σχέδιά σου.

Παρθένος

Θα θελήσεις να βάλεις ένα τέλος στις πολλές ευθύνες που έχεις ή πρόκειται να επωμιστείς στη σχέση σου… τώρα ή σύντομα. Ωστόσο, θα μπορούσε επίσης να γίνει σαφές ότι ο αγαπημένος σου εμπιστεύεται ό, τι κάνεις. Έτσι, κάνε ό, τι σου ζητήσει, με χαμόγελο. Η προθυμία σου να τον βοηθήσεις ή να τον υποστηρίξεις, θα εκτιμηθεί.

Ζυγός

Ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεσαι και τα επίπεδα ευαισθησίας που υποστηρίζουν τα λόγια σου, θα υπαγορεύσουν τον τρόπο που θ’ αντιδράσει ή θα σου απαντήσει ο εραστής σου. Αν το πάθος είναι αποφασισμένο να βρει το δρόμο του σε οποιοδήποτε σημείο θέλεις να τονίσεις, τότε βεβαιώσου ότι είναι το είδος του πάθους που μπορεί να φέρει μια συζήτηση ή μια ανταλλαγή σε ευχάριστο έδαφος και όχι να αντιμετωπίσει την αντιπαράθεση.

Σκορπιός

Θα υιοθετήσεις μια επίμονη στάση σήμερα, αλλά να είσαι προετοιμασμένη να εξετάσεις προσεκτικά και ειλικρινά τους λόγους για τους οποίους το κάνεις. Μπορεί να θέλεις να είστε ανεκτική και αμερόληπτη, αλλά ταυτόχρονα θα νιώσεις αποφασισμένη να δεις δικαιοσύνη με κάποιο τρόπο. Η δική σου πεποίθηση ή η έντονη προσήλωσή σου σ’ ένα ζήτημα αρχής, δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση, αλλά γίνεται πιο εύκολη, όταν πρόκειται για ευαίσθητες συζητήσεις τώρα.

Τοξότης

Οι συζητήσεις με το ταίρι σου, είχαν επωφεληθεί μέχρι τώρα από την καινοτόμο και διερευνητική επιρροή της Σελήνης. Μπορείς να είσαι σίγουρη, πως ό,τι συζητήθηκε ή μεταφέρθηκε, δεν ήταν απλά όνειρα ή άυλες ανταλλαγές. Μπορείς να μεταφέρεις τις σκέψεις σου για ένα μελλοντικό όραμα με έναν τρόπο, που όχι μόνο θεωρεί τον ρόλο του καθενός από σας ξεχωριστό για τα περιπετειώδη και ενδεχομένως αυθόρμητα σχέδιά σου, αλλά και να εξασφαλίσει μια σαφή αίσθηση ρεαλισμού……Που αποτελεί μέρος, αυτού που θα συμφωνήσετε μεταξύ σας.

Αιγόκερως

Μια περιοριστική αίσθηση που υπάρχει τώρα στη σχέση σου, μπορεί να είναι πηγή απογοήτευσης και να προκαλέσει ευμετάβλητες διαθέσεις ή συναισθήματα. Όπως είναι ξεκάθαρο αυτό που θέλεις και πρέπει να συμβεί, τα συναισθήματα θα διακινδυνεύσουν να καταστήσουν αδικαιολόγητα περίπλοκο, ένα απλό ρομαντικό σενάριο. Αποδέξου τι είναι πέρα από τον έλεγχό σου για να μπορείς να το επηρεάσεις, αυτή τη στιγμή. Εστίασε καλύτερα, τι είναι μέσα στις δυνατότητές σου να αλλάξεις. Επιλογές, υπάρχουν σίγουρα.

Υδροχόος

Η δοκιμασία της υπομονής σου, μπορεί να είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσεις στα ερωτικά σου σήμερα. Η μεγαλύτερη πιθανότητά σου να το ντύσεις με υπέροχα χρώματα, σημαίνει ότι αποδέχεσαι, πως δεν είσαι υποχρεωμένη ν’ αναλάβεις κάποια ευθύνη μόνη σου. Η υποστήριξη που χρειάζεσαι είναι διαθέσιμη από τον εραστή σου. Μη φοβάσαι να τη ζητήσεις. Ένα φορτίο που μοιράζεται, είναι ένα βάρος που φεύγει από το μυαλό σου.

Ιχθύες

Μια επιθυμία μπορεί να γίνει πραγματικότητα, και δίνοντας στη φαντασία σου την ελευθερία να περιφέρεται….είναι το πρώτο βήμα για να συμβεί αυτό. Ωστόσο, θα πρέπει να εξισορροπήσεις την ερωτική σου παρόρμηση, με μια πρακτική, λογική ή ρεαλιστική προσέγγιση. Πάρε αυτό το δικαίωμα, και θα διαπιστώσεις ότι με το ταίρι σου, μπορείτε να κάνετε πρόοδο σ’ ένα σχέδιο που μέχρι τώρα, ήταν μόνο επιθυμία.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments