Αθλητισμός

Ζήσης Βρύζας: Φήμες για συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο

Ζήσης Βρύζας: Φήμες για συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο
Ζήσης Βρύζας: Τι αναφέρουν οι φήμες για τα νέα επιχειρηματικά σχέδια του άλλοτε στελέχους του ΠΑΟΚ.

Ζήσης Βρύζας: Έτοιμος για το νέο επιχειρηματικό του βήμα, εντός του ποδοσφαιρικού χώρου, φέρεται να είναι ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της “Ώρας των Σπορ”, στην ποδοσφαιρική “πιάτσα” κυκλοφορεί η φήμη για συνεργασία ενός ΠΑΟΚτσή με τον πρώην “Αρειανό”, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο. Οι δύο τους φέρεται ότι σχεδιάζουν το άνοιγμα ενός μανατζερικού γραφείου, το οποίο θα διαχειρίζονται και θα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης. Το σημείο δεν έχει επιλεγεί τυχαία, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, καθώς οι δύο άνθρωποι του ποδοσφαίρου θέλουν να μην περάσει απαρατήρητη η νέα τους επιχειρηματική κίνηση. Ο Ζήσης Βρύζας είχε ακουστεί για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, αντί του Μάριο Μπράνκο, ωστόσο το θέμα του δεν προχώρησε.

Η επαφή Σαββίδη – Πρίγιοβιτς

Δεν έχει συμπληρωθεί ούτε ένας χρόνος από τη μέρα που Αλεξάνταρ Πρίγιβιτς άφησε τον ΠΑΟΚ για την Αλ Ιτιχάντ. Τα χρήματα ήταν υπερβολικά πολλά με αποτέλεσμα να μη μπορεί να αρνηθεί την πρόταση που του έγινε. Μπορεί να έχουν περάσει μόλις λίγοι μήνες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής,αλλά τα σενάρια για το μέλλον του παίκτη δίνουν και παίρνουν. Ένα από αυτά τον θέλει να επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη.

Οι σχέσεις του Πρίγιοβιτς με τον νέο προπονητή της Αλ Ιτιχάντ έχουν διαταραχθεί, αφού τον έχει θέσει ουσιαστικά εκτός ομάδας. Την ίδια στιγμή, ο Πρίγιοβιτς διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με τον ΠΑΟΚ, κάτι που φάνηκε και από την παρουσία του στη φιέστα για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος, στην Τούμπα. Ο έμπειρος φορ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα είχε συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη. Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής τον αν -μέσα σε αυτά που συζήτησαν οι δύο άνδρες- έπεσε στο… τραπέζι το ενδεχόμενο επιστροφής του “Πριγιο-γκολ” στον “δικέφαλο του Βορρά”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments