Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη (10/10/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη (10/10/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (10/10/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (10/10/19).

Κριός

Σήμερα δώστε στον εαυτό σας περισσότερο χρόνο για να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας. Αν βιαστείτε, μπορεί να απογοητευτείτε και να ξεσπάσετε στο ταίρι σας. Χαλαρώστε λίγο. Θα κάνει καλό και στους δυο σας!

Ταύρος

Η παθιασμένη σας πλευρά είναι σε πλήρη ισχύ σήμερα. Δώστε μια προειδοποίηση στο ταίρι σας για το τι το περιμένει απόψε το βράδυ. Όταν βρεθείτε μαζί η ατμόσφαιρα θα γίνει πραγματικά «καυτή».

Δίδυμοι

Είστε αρκετά προσκολλημένοι στις απόψεις σας. Οπότε μια διαφωνία με το ταίρι σας σήμερα μπορεί να μετατραπεί σε μια δοκιμασία θέλησης. Μη χάνετε τη συγκέντρωσή σας σε αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό – είναι καλύτερα να τα πηγαίνετε καλά με τον/τη σύντροφό σας παρά να κερδίζετε συνεχώς.

Καρκίνος

Έχετε τη δυνατότητα να μετατρέψετε μια ιδιαίτερα στρεσογόνο κατάσταση σε κάτι θετικό. Αν σήμερα το ταίρι σας σας εκμυστηρευτεί κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει, πείτε του ότι τα έχετε όλα υπό έλεγχο.

Λέων

Όταν περνάτε δοκιμασίες συνειδητοποιείτε ότι είστε πιο δυνατοί από όσο πιστεύατε. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για τον/τη σύντροφό σας- ξέρουν ήδη πόση δύναμη κρύβετε μέσα σας.

Παρθένος

Αν δεν διεγείρεται διαρκώς η φαντασία σας, έχετε την τάση να βαριέστε. Μην αφήσετε να συμβεί κάτι τέτοιο! Συζητήστε με τον/την αγαπημένο/η σας για θέματα για τα οποία θέλετε να μάθετε περισσότερα πράγματα. Αρχίστε την εξερεύνηση.

Ζυγός

Ο/Η αγαπημένος/η σας είναι κάπως απόμακρος/η σήμερα. Μάλλον δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, οπότε δώστε του/της λίγο χρόνο. Αν σε μερικές μέρες δεν αλλάξει η κατάσταση, συζητήστε το μαζί του/της.

Σκορπιός

Με το να αποφεύγετε να ασχοληθείτε με κάποιο θέμα που απασχολεί εσάς και το ταίρι σας δεν θα το κάνετε να εξαφανιστεί ως δια μαγείας. Βουτήξτε στα βαθιά και αντιμετωπίστε το άμεσα. Μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσο εύκολο ήταν τελικά και να αναρωτηθείτε γιατί αργήσατε τόσο να ασχοληθείτε.

Τοξότης

Σήμερα αισθάνεστε έντονα την παρόρμηση να έρθετε πιο κοντά με τον/τη σύντροφό σας. Πείτε του/της τι έχετε στο μυαλό σας και να είστε σίγουροι ότι δεν θα το μετανιώσετε.

Αιγόκερως

Ζυγίζατε τις επιλογές σας για κάποιο θέμα εδώ και αρκετό καιρό και τώρα ήρθε η ώρα να πάρετε την απόφασή σας. Συζητήστε το για τελευταία φορά με το ταίρι σας και στη συνέχεια προχωρήστε στο επόμενο βήμα.

Υδροχόος

Πάρτε λίγο χρόνο για να μειώσετε τους ρυθμούς της πολυάσχολης ζωής σας και να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό βράδυ με το ταίρι σας. Δε χρειάζεται να κάνετε κάτι φοβερό. Απλά ηρεμήστε, ξαπλώστε παρέα στον καναπέ και επανασυνδεθείτε.

Ιχθύες

Αν οι προοπτικές μοιάζουν κάπως θολές περιμένετε λίγο μέχρι να αποκτήσετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα και μετά πάρτε την απόφαση σας. Σε θέματα που αφορούν τόσο εσάς όσο και το ταίρι σας, θέλετε να είστε απόλυτα σίγουροι για τις επιλογές σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments