Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή (11/10/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή (11/10/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (11/10/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (11/10/19).

Κριός

Μην παραδώσετε εύκολα τα όπλα σήμερα. Μια μικρή διαφωνία με το ταίρι σας το πρωί, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να χαλάσει και το βράδυ σας. Ξεχάστε την πικρία σας και αφήστε την αγάπη να σας πλημμυρίσει.

Ταύρος

Αν δεν συμφωνείτε σε κάτι με το ταίρι σας, προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από την πλευρά του. Μπορεί οι απόψεις του να διαφέρουν από τις δικές σας αλλά μην είστε τόσο σίγουροι ότι εσείς έχετε δίκιο!

Δίδυμοι

Σήμερα προσέξτε, όχι μόνο τι θα πείτε αλλά και πώς θα το πείτε. Αν νομίζετε ότι το ταίρι σας δεν καταλαβαίνει το νόημα όσων λέτε, δοκιμάστε μια διαφορετική προσέγγιση. ‘Έτσι θα είστε σίγουροι ότι γίνατε κατανοητοί.

Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να προσπαθήσετε παραπάνω για να επιτύχετε την ισορροπία, ανάμεσα στις δικές σας ανάγκες και σε αυτές του έτερού σας ήμισυ. Και οι δύο θέλετε κάποια πράγματα, οπότε δείτε πού μπορείτε να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις και πού θέλετε οπωσδήποτε να περάσει το δικό σας.

Λέων

Το ταίρι σας μπορεί να μην είναι σίγουρο – αλλά εσείς ξέρετε ακριβώς τι θέλετε σήμερα. Κάντε τα σχέδιά σας νωρίς το πρωί και πείτε του τι έχετε στο μυαλό σας. Δεν θα είναι δύσκολο να το πάρετε με το μέρος σας.

Παρθένος

Σήμερα επικεντρώστε την προσοχή σας στο να φλερτάρετε το ταίρι σας… Μέχρι το βράδυ θα έχετε δημιουργήσει την πιο ρομαντική ατμόσφαιρα. Ξεκινήστε με μερικά παιχνιδιάρικα μηνύματα στον τηλεφωνητή του για να αρχίσει να μπαίνει στο κλίμα.

Ζυγός

Αν αισθάνεστε κάπως πεσμένοι σήμερα, πείτε στο ταίρι σας ότι θα προτιμούσατε να περάσετε μια ήσυχη βραδιά στο σπίτι παρά να βγείτε έξω για διασκέδαση. Μπορεί και σε εκείνο να αρέσει καλύτερα αυτή ιδέα, δεδομένου ότι θα σας έχει μόνο για τον εαυτό του.

Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε να προγραμματίζετε τις επόμενες διακοπές σας. Συζητήστε με το ταίρι σας για το πού θα θέλατε να πάτε. Αν έχετε κάτι να περιμένετε, ο χειμώνας θα περάσει πιο εύκολα.

Τοξότης

Ενδώστε στην καλλιτεχνική σας πλευρά και προγραμματίστε ένα ραντεβού στα εγκαίνια μιας γκαλερί. Εσείς και το ταίρι σας θα διασκεδάσετε κοιτώντας τους πίνακες γύρω σας – και πού ξέρετε; Μπορεί να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε το δικό σας αριστούργημα.

Αιγόκερως

Σήμερα είστε γεμάτοι ενεργητικότητα, οπότε προγραμματίστε μια έξαλλη βραδιά με το ταίρι σας. Αρχικά μπορείτε να βγείτε για μια βραδινή έξοδο στην πόλη αλλά η πραγματική διασκέδαση θα ξεκινήσει όταν γυρίσετε στο σπίτι.

Υδροχόος

Σήμερα το πρωί προσπαθήστε να ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας αλλιώς θα περάσετε όλη τη μέρα προσπαθώντας να τα προφτάσετε όλα. Ό,τι και αν κάνετε, αφήστε το βράδυ ελεύθερο για να το περάσετε με το ταίρι σας. Δεν θα θέλετε να είστε χώρια ούτε λεπτό.

Ιχθύες

Μετά από μερικές δύσκολες μέρες, θέλετε περισσότερο να χαλαρώσετε παρά να βγείτε ένα χλιδάτο ραντεβού. Περάστε ένα ήρεμο βράδυ στο σπίτι με το ταίρι σας. Δεν έχει σημασία τι θα κάνετε, αρκεί να είστε μαζί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments