Αθλητισμός

Γιάννης Ανέστης: Στα ραντάρ της Βασιλείας

Γιάννης Ανέστης: Στα ραντάρ της Βασιλείας
Γιάννης Ανέστης: Είδε την καριέρα του μέσα σε λίγα χρόνια να απογειώνεται, μετέπειτα να βλέπει το όνομά του να χάνεται από τον ποδοσφαιρικό χάρτη και τώρα να ατενίζει με αισιοδοξία όντας κοντά στην μεγάλη ευκαιρία.

Γιάννης Ανέστης: Ο Έλληνας τερματοφύλακας από κυρίαρχος στην ΑΕΚ και «χαμένος» στο Ισραήλ… φλερτάρει με την μεταγραφή της καριέρας του. Την ίδια στιγμή που είχε πάρει «γάντια» βασικού, οδηγούσε την ομάδα του εκ του ασφαλούς σε Ελλάδα και Ευρώπη και είχε καθιερωθεί στις κλήσεις του Μίχαελ Σκίμπε στην Εθνική, είδε την καριέρα του να παίρνει την κατιούσα. Ο Γιάννης Ανέστης είναι σίγουρο πως με το τέλος της καριέρας του – όποτε έρθει αυτό – θα έχει να εξιστορεί πολλά μιας και ήδη τα έχει ζήσει –σχεδόν – όλα.

Έφυγε μια και η πρόταση ανανέωσης από το Νίκο Λυμπερόπουλο τον βρήκε αντίθετο. Πήγε στην Χαποέλ Μπερ Σεβά σχεδόν με τα διπλάσια χρήματα, αλλά «γειώθηκε» αγωνιστικά με το καλημέρα: 5-0, από Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Μία που πήγε και μία που πήρε αποζημίωση ο Γιάννης Ανέστης! Μέσα σε ένα 8μηνο βρέθηκε από το ζενίθ στο ναδίρ. Έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του. Αποδείχθηκε ανθεκτικός. Ακόμη και τις επιλογές προσώπων για την καριέρα του.

Δέχθηκε να πάει στην Γκέτεμποργκ όχι (τόσο) για τα χρήματα, αλλά για το restart. Έχουμε και λέμε: 27ματς, 10 clean sheets, 5 φορές στην καλύτερη 11άδα του πρωταθλήματος της Σουηδίας και «μνηστήρες». Έξι μήνες πριν το φινάλε του συμβολαίου του την ίδια στιγμή που η Γκέτεμποργκ έχει προτείνει ανανέωση της συνεργασίας τους.

Η λεγάμενη  σύμφωνα με ρεπορτάζ του sportime.gr  έχει ονοματεπώνυμο: Βασιλεία! Η πρωτοπόρος του ελβετικού πρωταθλήματος που αγωνίζεται και στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Εκείνη που είναι stand by για τον Ιανουάριο μια και το Νο1 της (Όμλιν) έχει πέραση στην Γερμανία. Ο Γιάννης Ανέστης είναι ανάμεσα στα 3 ονόματα που έχουν προκριθεί όντες υποψήφιοι διάδοχοι του Όμλιν.

Ο επικεφαλής του διεθνούς σκάουτινγκ, Ρομπέρτο Κράουσαζ τον έχει τσεκάρει 4-5 φορές. Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Βασιλείας, Μάσιμο Κολόμπα ενδέχεται να ταξιδέψει για τον αγώνα με την Τζουργκάρντεν (21/10). Το transfer fee δύσκολα να υπερβεί τα 500 χιλιάρικα. Υπάρχει θέμα. Υπαρκτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments