Αθλητισμός

Μπράουν Ιντέγε: Μεγάλο το ενδιαφέρον της Μαλάτιασπορ

Μπράουν Ιντέγε: Μεγάλο το ενδιαφέρον της Μαλάτιασπορ
Μπράουν Ιντέγε: Η Μαλάτιασπορ είχε στείλει τρεις απεσταλμένους στο περιθώριο της αναμέτρησης Άρης - Ολυμπιακός στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Μπράουν Ιντέγε: O επιθετικός του Άρη έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη χρονιά με τους Θεσσαλονικείς και έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ομάδων πάνω του. Μία από τις ενδιαφερόμενες είναι η Μαλάτιασπορ, η οποία είχε στείλει τρεις απεσταλμένους στο περιθώριο της αναμέτρησης Άρης – Ολυμπιακός στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι τρεις απεσταλμένοι της Τουρκικής ομάδας που έδωσαν το παρών στις εξέδρες του «Κλεάνθης Βικελίδης» ήταν ο chief scout, Χακάν Καλισκάν, ο συνεργάτης του τεχνικού τιμ, Γκουρσόι Γιαλκίν και αδερφός του κόουτς της τουρκικής ομάδας, Σεργκέν Γιαλκίν. Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι η Μαλάτιασπορ είχε προσφέρει ετήσιο συμβόλαιο ύψους 1,1 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια στον 31χρονο στράικερ, χωρίς όμως να καταφέρει να τον «ψήσει» για την μεταξύ τους συνεργασία.

Ο Ιντέγε μάλιστα υπέγραψε στον Άρη με τα μισά σχεδόν χρήματα αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τους Τούρκους. Οι Τούρκοι εκτιμούν πολύ τις δυνατότητες του Ιντέγε και δεν αποκλείεται να επιστρέψουν τον Ιανουάριο με νέα πρόταση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments