Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Από δανεικός… μόνιμος ο Μίσιτς

ΠΑΟΚ: Από δανεικός… μόνιμος ο Μίσιτς
Ο Κροάτης μέσος έχει πείσει και με το παραπάνω με τις εμφανίσεις του και στον «Δικέφαλο του Βορρά» τρέχουν ήδη την αγορά των δικαιωμάτων του.

Ένα από σημαντικότερα εργαλεία στο ρόστερ του Άμπελ Φερέιρα αποδεικνύεται ο Γιόσιπ Μίσιτς. Ο Κροάτης ήρθε ως δανεικός στον ΠΑΟΚ από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας όμως μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα φαίνεται πως έχει πείσει τους πάντες.

Οι πληροφορίες μάλιστα από την Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως οι Πρωταθλητές Ελλάδας προγραμματίζουν άμεση συνάντηση με την πλευρά του παίκτη. Ο μάνατζερ του Μίσιτς αναμένεται το επόμενο διάστημα στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να συζητήσει τους όρους που θα θέσει στον πελάτη του αλλά και στην Σπόρτινκ, όπου και ανήκουν τυπικά τα δικαιώματα του Κροάτη.

Καθ΄όλη τη διάρκεια από το ξεκίνημα της σεζόν μέχρι και σήμερα και με τον ΠΑΟΚ να στερείται τον πολύτιμο Μαουρίτσιο, ο Μίσιτς καλύπτει επάξια το κενό του. Τόσο ανασταλτικά όσο και στην δημιουργία, ο 25χρονος επιδρά θετικά στο παιχνίδι της ομάδας του.

Με συμπληρωμένες έξι αγωνιστικές στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Μίσιτς μετρά δύο τέρματα και τέσσερις ασσίστ κάνοντας χαρούμενους παίκτες και προπονητή. Στον ΠΑΟΚ αναμένουν τις θέσεις του μάνατζερ του παίκτη έχοντας πάντα στο μυαλό τους πως η Σπορτινγκ για να παραχωρήσει τον Κροάτη θα πρέπει να ικανοποιηθεί πλήρως στο οικονομικό σκέλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments