Lifestyle

Το Καφέ της Χαράς: Αυτός θα είναι ο νέος παπάς του χωριού – Οι ηθοποιοί που μπαίνουν στη σειρά

Το Καφέ της Χαράς: Αυτός θα είναι ο νέος παπάς του χωριού – Οι ηθοποιοί που μπαίνουν στη σειρά
Το Καφέ της Χαράς: Το πρώτο επεισόδιο της θρυλικής σειράς του ΑΝΤ1 θα προβληθεί την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου του 2020.

Το Καφέ της Χαράς: Μεγάλη είναι η ανυπομονησία του τηλεοπτικού κοινού για την επιστροφή του Καφέ της Χαράς. Ο Χάρης Ρώμας σε συνεντεύξεις τους δηλώνει συνεχώς πως απαντά σε ερωτήσεις ανθρώπων που τον ρωτούν για το πότε επιστρέφει η θρυλική σειρά του ΑΝΤ1 αλλά και για το καστ. Η δημοφιλής σειρά επιστρέφει στους δέκτες μας την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου του 2020, με αφορμή τη συμπλήρωση των 30 χρόνων του ΑΝΤ1. 

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στα νέα επεισόδια της σειράς θα δούμε πολλούς από τους παλιούς πρωταγωνιστές αλλά και κάποια νέα πρόσωπα. Πέρα από τη Ζέτα Δούκα που θα … σκανδαλίσει τη ζωή του Πώποτα, σε συμφωνία με το κανάλι και την παραγωγή ήρθαν ακόμα τρία πρόσωπα τα οποία επιλέχθηκαν μετά από οντισιόν.

Ο νέος παπάς του χωριού

Σύμφωνα με πληροφορίες του «MYtv», έναν από τους νέους πρωταγωνιστικούς ρόλους πρόκειται να κρατήσει ο Απόστολος Καμιτσάκης, ο οποίος έχει ξεχωρίσει μέσα από θεατρικές δουλειές του. Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον νέο παπά του Κολοκοτρωνιτσίου, ο οποίος θα έχει και μία ερωτική ιστορία με μία εκ των πρωταγωνιστριών.

Ακόμα δύο νέα πρόσωπα

Επίσης, ακόμα δύο πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά, είναι ο Αντώνης Καλομοιράκης και η Εύη Κολιούλη. Δύο πρόσωπα που γνωρίσαμε μέσα από την περυσινή θεατρική επιτυχία του Χάρη Ρώμα, “Ο Βαπτιστικός της Κυρίας” που θα συνεχιστεί και φέτος στο Θέατρο Αθηναϊς. Σύμφωνα με τον Χάρη Ρώμα, τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν από τις 28 Οκτωβρίου. Σκηνοθέτης θα είναι ο Τάκης Μιχαήλ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments