Ζώδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις (14/10)

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις (14/10)
Ζώδια: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεις για τη Δευτέρα (14/10).

Ζώδια: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεις για τη Δευτέρα (14/10).

Κριός

Κάποιος από την παρέα ή κάποιος γνωστός σας, θα κάνει σήμερα μια σημαντική συνεισφορά στην ερωτική σας ζωή.Ίσως σας συστήσει σε κάποιον/α ή κάτι καινούργιο. Ανακαλύψτε το!

Ταύρος

Μερικές φορές αισθάνεστε πολύ κοινωνικοί και κάποιες άλλες όχι. Και αν δεν αισθάνεστε έτσι τώρα, θα πρέπει πραγματικά να κάνετε ένα διάλειμμα από τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Οι φίλοι σας και το φλερτ σας θα καταλάβουν και εσείς θα ευχαριστηθείτε το χρόνο που θα περάσετε στο σπίτι σας.

Δίδυμοι

Σίγουρα είναι δικαίωμά σας να αλλάξετε γνώμη. Αλλά αν συνέχεια αλλάζετε γνώμη, ίσως θα πρέπει να εξετάσετε ποια είναι τα βαθύτερά σας συναισθήματα. Τα άστρα λένε ότι κάποιος (ξέρετε εσείς ποιος) θα σας βοηθήσει πολύ.

Καρκίνος

Λένε ότι τα ετερώνυμα έλκονται. Αλλά αν δεν παίρνετε καμία συναισθηματική ανταπόκριση, δεν θα είστε ποτέ χαρούμενοι. Ίσως θα πρέπει να τους ρωτήσετε ευθέως τι αισθάνονται. Αν μη τι άλλο, θα έχετε ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Λέων

Αν αισθάνεστε ότι κολλάτε σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο πριν καλά-καλά το γνωρίσετε, βάλτε φρένο στα συναισθήματά σας. Είναι ωραίο να βλέπετε τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά. Ακόμη καλύτερο όμως, είναι να είναι η πραγματικότητα ροζ.

Παρθένος

Ο δρόμος προς τον έρωτα είναι γεμάτος λακκούβες και εμπόδια. Και τώρα είναι μια πολύ καλή στιγμή για να αφήσετε τα χέρια από το τιμόνι και να τα σηκώσετε ψηλά, σαν να μην σας νοιάζει για τίποτα. Χαλαρώστε, διασκεδάστε και δείτε πού θα σας οδηγήσουν τα πράγματα.

Ζυγός

Οι αλληλεπιδράσεις αποκτούν άλλο νόημα για εσάς τώρα. Φλερτάρετε λίγο – γιατί όχι; Και αν μπορείτε να επιδείξετε τις ικανότητές σας – που είναι επιπλέον γοητευτικές τώρα, ακόμη καλύτερα.

Σκορπιός

Η οικογένεια (ή κάποιο άτομο που αισθάνεστε πολύ κοντά σας) κυριαρχεί στη ζωή σας τώρα. Ίσως μάλιστα να μπορεί να συνεισφέρει στην ερωτική σας ζωή. Πάρτε το σοβαρά υπόψη, διότι μπορεί να σας προσφέρουν χρήσιμη γνώση.

Τοξότης

Έχετε ταλέντο να αποσπάτε τα μυστικά των ανθρώπων σήμερα. Ανακαλύπτετε απίστευτα πράγματα που τους αφορούν και που είναι σημαντικά για αυτούς. Συμπτωματικά (ή όχι) σας βρίσκουν συναρπαστικούς.

Αιγόκερως

Μην θυμώνετε αν κάποιο σχέδιό σας δεν εξελίσσεται ακριβώς έτσι όπως το θέλετε, είναι λογικό να συμβαίνει μερικές φορές. Ξεχάστε αυτή την αποτυχία και προχωρήστε στο επόμενο φιλόδοξο σχέδιό σας.

Υδροχόος

Με ό,τι και αν έχετε ενθουσιαστεί τώρα, η διάθεσή σας είναι μεταδοτική. Οι κατάλληλοι άνθρωποι χαίρονται να σας ακούνε να μιλάτε διαρκώς για αυτό και συμμερίζονται τη χαρά σας. Μην συγκρατείστε. Συμπεριφερθείτε όπως αισθάνεστε.

Ιχθύες

Ο καθένας θέλει να κάνει ο άλλος την πρώτη κίνηση, κάτι που μπορεί να καταλήξει σε ερωτικό αδιέξοδο. Προχωρήστε και σπάστε τον πάγο! Όσο περισσότερο το κάνετε, τόσο πιο εύκολο θα γίνεται. Να είστε τολμηροί και θα ανταμειφθείτε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments