Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης (15/10/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης (15/10/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (15/10/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (15/10/19).

  • κριός

Αν πάψεις να είσαι τόσο αμυντική απέναντι στο ταίρι σου, θα σε ωφελήσει αυτό το διάστημα. Ίσως ανησυχούσες για κάποια ερωτικά σου ζητήματα και διατηρούσες αμυντική στάση κάποιο διάστημα. Μπορείς όμως να χαρείς τη σχέση σου και να καταφέρεις να διασκεδάσεις με τον εραστή σου, αν πάψεις να είσαι τώρα ιδιαίτερα προσεκτική. Πιθανότατα δεν θα ήταν πρόβλημα αν την επιφυλακτικότητά σου, δε την έβλεπε σαν κάτι αντιφατικό ο εραστής σου. Αλλά θα γίνει, αν δεν αφήσεις την ευαίσθητη πλευρά σου να εμφανιστεί.

  • ταύρος

Κάποιος θα φέρει μια ενδιαφέρουσα ενέργεια στην ερωτική σου ζωή και θα σου προκαλέσει δέος. Ίσως να σε εμπνεύσει η αίσθηση της περιπέτειας ή των φυσικών δημιουργικών του ταλέντων, πέρα από αυτό που ίσως νιώσεις σαν μια γενναιόδωρη προσέγγιση για τη ζωή. Απλά να συνειδητοποιήσεις πόσο ευαίσθητος είναι πραγματικά, παρά την εικόνα που θέλει να παρουσιάσει.

  • δίδυμοι

Η ενέργειά σου, η ευφυΐα ή η επιθυμία σου να ζήσεις τη ζωή στο μεδούλι, θα σε κάνουν πολύ ελκυστική, στα μάτια πολλών. Μπορεί επίσης να υποτιμάς την ικανότητά σου να ζωντανεύεις καταστάσεις, που οι άλλοι έχουν κουραστεί ν’ αντιμετωπίζουν ή έχουν απογοητευθεί πλέον. Είτε ελεύθερη είτε σε σχέση, κάποιος θα σε δει σαν μια ευχάριστη πνοή δροσερού αέρα, οπότε απόλαυσε την προσοχή που σου προσφέρεται απλόχερα τώρα.

  • καρκίνος

Μπορεί να έχεις σημαντικό ρόλο στα σχέδια του αγαπημένου σου, αλλά μπορεί επίσης, να έχεις τους λόγους σου που δεν συμφωνείς με ό,τι προτείνει. Παρόλο που υπάρχει πιθανότητα τα περισσότερα που σου λέει ή σου ζητάει, να ξεπερνάνε αυτά που βλέπει το μάτι, εσύ δεν χρειάζεται να δημιουργήσεις εμπόδια ή περιορισμούς, όπου δεν υπάρχει ανάγκη. Μπορεί τελικά, να νιώσεις ευχαριστημένη μ’ αυτό που έχει κατά νου, αν του δώσεις μια ευκαιρία.

  • λέων

Το σπίτι σου θα προσφέρει μια ρομαντική ευκαιρία αν δεχτείς να την εκμεταλλευτείς. Αν κάποιος φίλος σε γνωρίσει σε κάποιον, σε μια κοινωνική συγκέντρωση, τότε μην αποκλείεις τη δυνατότητα να νιώσεις πρόθυμη να τον γνωρίσεις καλύτερα. Αν είσαι σε σχέση μπορεί να απολαύσεις το άνετο και αισθησιακό περιβάλλον του σπιτιού σου, με τον εραστή σου.

  • παρθένος

Η ζωή μπορεί να εμποδίσει τη δημιουργία ρομαντικών πλάνων, αυτή τη στιγμή. Αν ο αγαπημένος σου πρέπει να αλλάξει κάτι συμφωνημένο- και ίσως όχι για πρώτη φορά- μην πιστέψεις πως σε αποφεύγει. Μπορεί να φαίνεται πως πρέπει να βρεθείς σε δεύτερη μοίρα σχετικά με πιο σημαντικά σχέδια, αλλά είναι απίθανο να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

  • ζυγός

Τα σχέδια για μια ευχάριστη ρομαντική σχέση, βρίσκονται στο επίκεντρο του μυαλού σου, αυτή τη στιγμή. Κάτι ερωτικό όμως, ίσως χρειαστεί λίγο πιο προσεκτικό σχεδιασμό! Είναι επίσης πιθανό, τα οράματά σου για αισθησιακή άνεση, να δημιουργήσουν περισσότερα από μια πινελιά πολυτέλειας σε ό, τι σκέφτεστε, εσύ και το ταίρι σου!

  • σκορπιός

Μια απροσδόκητη πηγή άνεσης ή διαβεβαίωσης θα σε ανακουφίσει σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου. Είναι επίσης πιθανό να βλέπεις μια ερωτική κατάσταση στη σχέση σου, με έναν πιο ξεκάθαρο ή πιο ρεαλιστικό τρόπο, επειδή αισθάνεσαι πιο άνετα, μ’ αυτό που αξιολογείς. Ενώ μέσα σου ανησυχείς μυστικά, θ’ ανακαλύψεις, πως έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις.

  • τοξότης

Ένα κοινό σχέδιο με το ταίρι σου, θα πάρει το πράσινο φως, προσφέροντας μια ευκαιρία σε σένα και τον αγαπημένο σου να συνεργαστείτε και να συνδυάσετε τα ταλέντα σας. Μπορεί να ανακαλύψεις ότι συνδέεσαι με κάποιον, με τέτοιο τρόπο, που ήταν βέβαιο ότι δεν θα συνέβαινε ποτέ. Επίσης, μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να αποσυρθείς από την κοινωνική σκηνή για να γνωρίσεις ένα τυχερό άτομο, λίγο καλύτερα!

  • αιγόκερως

Θα νιώσεις έντονα συνειδητοποιώντας τι σε κάνει ευτυχισμένη ή σου παρέχει βασικά επίπεδα άνεσης και διαβεβαίωσης. Ως εκ τούτου, είναι κατανοητό ότι πρέπει να προστατέψεις και τα δύο, Μην εστιάζεις με προσήλωση στις ανάγκες σου, και χάσεις τη δυνατότητα να καταλάβεις τι χρειάζεται ο εραστής σου. Μπορεί να πιστεύεις ότι και οι δύο θέλετε το ίδιο πράγμα, αλλά αν δεν μπορείς να είσαι ο ακροατής που χρειάζεται, δεν θα μάθεις ποτέ, πως μπορεί να έχει διαφορετικές ιδέες.

  • υδροχόος

Θα μπορέσεις ν’ απολαύσεις την πρόοδο και την άνεση στα ερωτικά σου, απομονώνοντας τον εαυτό σου, από αδιάκριτα μάτια ή αυτιά. Οι κοινωνικές ρυθμίσεις θα παρεμποδίσουν αυτό που μπορεί να επιτευχθεί, αν με τον αγαπημένο σου, δε καταφέρετε να απομονωθείτε από τον κόσμο και να εστιάσετε στις κοινές σας ανάγκες και τα ευχάριστα λάθη…. για να τα πετύχετε. Αν απαιτείται μια εμπιστευτική συζήτηση ανάμεσά σας, βεβαιωθείτε ότι οι άλλοι σας αφήνουν μόνους για να την ολοκληρώσετε.

  • ιχθύες

Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες εκτός της συναισθηματικής σου σφαίρας, μπορεί να αυξάνονται με ταχύτητα, αλλά η αγάπη, σου προσφέρει άνεση και απελευθέρωση! Αν μπορείς να αποφύγεις τα περιττά καθήκοντα και να ασχοληθείς περισσότερο με τα ερωτικά σου, θα μπορέσεις να χαλαρώσεις. Πολύς χρόνος και προσοχή θα δοθούν στις προτεραιότητες που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου, οπότε προσπάθησε να κρατήσεις ξεχωριστά τα ερωτικά σου θέματα, αν μπορείς. Μπορείς επίσης να ανακαλύψεις πως ο αγαπημένος σου, μπορεί να σου παράσχει χρήσιμους και ευχάριστους περισπασμούς.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments