Διεθνή

Επιστάτης αμόλησε το λιοντάρι που είχε για κατοικίδιο σε ηλεκτρολόγο που ζήτησε τα δεδουλευμένα του

Επιστάτης αμόλησε το λιοντάρι που είχε για κατοικίδιο σε ηλεκτρολόγο που ζήτησε τα δεδουλευμένα του
Ο επιστάτης που άφησε ελεύθερο το λιοντάρι, αντιμετωπίζει κατηγορίες απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης.

Ένα απίστευτο γεγονός διαδραματίστηκε στο Πακιστάν. Ένας επιστάτης κάλεσε έναν ηλεκτρολόγο για να κάνει κάποιες εργασίες στο σπίτι του. Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν έπρεπε να πληρωθεί ο τεχνικός για τις εργασίες που εκτέλεσε. Ο επιστάτης του έργου προσπάθησε να αποφύγει της πληρωμή λέγοντας στον Μοχάμεντ Ραφίκ που είναι το όνομα του ηλεκτρολόγου, να περάσει κάποια άλλη στιγμή να πάρει τα χρήματά του.

Όμως ο επιστάτης συνέχιζε να αποφεύγει την πληρωμή. Ο ηλεκτρολόγος συνέχιζε να τον πιέζει για να του δώσει τα χρήματα. Τότε προκειμένου να αποφύγει μία και καλή την πληρωμή ο επιστάτης αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο ένα λιοντάρι που είχε για κατοικίδιο για να γλιτώσει από τον απαιτητικό Ραφίκ. Το αιλουροειδές επιτέθηκε τραυματίζοντας τον ηλεκτρολόγο στο πρόσωπο και τα χέρια, όμως αυτός πρόλαβε να γλιτώσει τη ζωή του.

Υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του επιστάτη που αρνήθηκε ακόμα και να του πληρώσει τα νοσοκομειακά έξοδα που ακολούθησαν την επίθεση του λιονταριού. Ο ηλεκτρολόγος σώθηκε τελικά από τις κραυγές του που άκουσαν περαστικοί, ενώ ο επιστάτης αντιμετωπίζει κατηγορίες απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments