Αθλητισμός

Ντάνιελ Ποντένσε: Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Πορτογάλος

Ντάνιελ Ποντένσε: Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Πορτογάλος
Ντάνιελ Ποντένσε: Η σταθερά ανοδική απόδοση του Πορτογάλου εξτρέμ του Ολυμπιακού έχει αναγκάσει αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες να δείξουν ενδιαφέρον, μεταξύ αυτών και η Σεβίλλη.

Ντάνιελ Ποντένσε: Ο Πορτογάλος επιθετικός αποτελεί σημαντικό λίθο στα σχέδια του Πέδρο Μαρτίνς. Η παρουσία του 23χρονου στους «Ερυθρόλευκους» κρίνεται ως ώρας με απόλυτη επιτυχία. Η επιρροή του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι σημαντική, με τα επιτεύγματά του να προκαλούν μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Ένας από αυτούς έμπρακτα έδειξε το ενδιαφέρον του για τον ταλαντούχο εξτρέμ είναι η Σεβίλλη.

Η ομάδα από την Ανδαλουσία σύμφωνα με το «Φως των Σπορ» παρακολούθησε από κοντά τον Ποντένσε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο πως ο σκάουτερ των Ιβήρων βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να δει τον Κώστα Τσιμίκα. Εντούτοις το ρεπορτάζ καταλήγει πως ο τελικός στόχος της παρακολούθησης ήταν ο Πορτογάλος εξτρέμ, με τους Ισπανούς να μένουν πλήρως ικανοποιημένοι με όσα είδαν.

Ο Ολυμπιακός θα τον παραχωρήσει μονάχα αν ικανοποιηθεί πλήρως οικονομικά

Στο Λιμάνι για την ώρα δεν δείχνουν να μένουν στο θέμα. Οι Πειραιώτες γνωρίζουν πως ο Ποντένσε μπορεί μελλοντικά να φέρει μεγάλη οικονομικά πρόταση στον σύλλογο. Η Σεβίλλη τσεκάρει ανελλιπώς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στοχεύοντας στην ενίσχυση της. Ο Ποντένσε βρίσκεται ήδη στην λίστα των Ιβήρων για το επόμενο καλοκαίρι, με την Σεβίλλη να ετοιμάζει τότε επίσημη κρούση στους «Ερυθρόλευκους».

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να μπουν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων αν οι προτάσεις της Σεβίλλης δεν ξεκινούν από τα 25 εκατομμύρια ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments