Ελλάδα

Εξάρχεια: Επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών σε διαμέρισμα

Εξάρχεια: Επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών σε διαμέρισμα
Εξάρχεια: Έφοδο σε διαμέρισμα πραγματοποιεί αυτή την ώρα κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών μαζί με άνδρες των ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ

Εξάρχεια: Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια. Πιο συγκεκριμένα, κλιμάκιο της δίωξης Ναρκωτικών πραγματοποιεί έφοδο μαζί με άνδρες των ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ στην καρδιά των Εξαρχείων. Οι Αρχές έχουν εισβάλλει σε κτίριο της οδού Οικονόμου, μετά από πληροφορίες ότι διακινούνται ναρκωτικά σε ένα εκ των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή και εισαγγελέας.

Οταν μπήκαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα δεν υπήρχε μέσα κάποιο άτομο. Πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι στο συγκεκριμένο διαμέρισμα γινόταν διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών από αλλοδαπούς. Σημειώνεται, επίσης, ότι οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν υπάρχουν κρυμμένες στο διαμέρισμα και άλλες ποσότητες ναρκωτικών.

Åðé÷åßñçóç ôçò Äßùîçò Íáñêùôéêþí ôçò ÁóöÜëåéáò ÁôôéêÞò, ôï ðñùß ôçò ÐÝìðôçò 17 Ïêôùâñßïõ 2019, óå ðïëõêáôïéêßá åðß ôçò ïäïý Ïéêïíüìïõ óôá ÅîÜñ÷åéá. Óôçí åðé÷åßñçóç óõíÝäñáìáí Üíäñåò ôçò ÅÊÁÌ êáé ôçò ÏÐÊÅ.(EUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments